image
 |  0 16 Лютого 2022 | 15:22

Голова Волинської ОДА вибачився перед депутатами за свою поведінку

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко публічно вибачився перед депутатами за свою поведінку під час сесії 10 грудня 2020 року.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

"10 грудня під час сесії обласної ради я погарячкував. Прошу вибачення, якщо моя поведінка і слова когось образили. Ми всі єдині і маємо об'єднатися перед зовнішньою загрозою. Схід і Захід разом", - сказав голова ОДА

Після цього він зайняв місце у президії обласної ради.

Нагадаємо, 10 грудня 2020 року під кінець таємного голосування щодо висловлення недовіри голові Волинської ОДА у сесійну залу увірвався сам «губернатор». Хамські випади Юрія Погуляйка лунали на адресу народного депутата Вячеслава Рубльова, депутатів Волиньради Володимира Бондара з фракції "За майбутнє" та голови фракції ВО "Свобода" Анатолія Вітіва, обзиваючи перелічених осіб образливими словами.

Свій провокаційний хамський емоційний спіч Юрій Погуляйко завершив словами про те, що він і сам уже збирався йти з посади. Бо йому, мовляв, набридло дивитися на ці "морди", маючи на увазі, мабуть, названих ним депутатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірма зі статутним капіталом у 75 тисяч орендуватиме 27 гектарів землі біля Волинського кордону

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити