image
 |  0 18 Червня 2021 | 13:47

Голова Волинської ОДА віддав 2 гектари лісу під Луцьком в оренду на 49 років

2 гектара лісу під Луцьком віддали в оренду на 49 років для використання з метою культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей.

Про це йде мова у розпорядженні голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

У документі від 16 червня за підписом Юрія Погуляйка йдеться:

- виділити у довгострокове тимчасове платне користування терміном на 49 років без вилучення у постійного лісокористувача приватному підприємству «АРАВ» лісову ділянку площею 0,8 га, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр» та розташована у кварталі 44 виділ 4 (1) ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр» Луцького району, для використання з метою культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей;

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі з вікна багатоповерхівки стрибнув чоловік: поліція інцидент не коментує (ВІДЕО)

- виділити у довгострокове тимчасове платне користування терміном на 49 років без вилучення у постійного лісокористувача гр. Можук Галині Богданівні лісову ділянку площею 1,05 га, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр» та розташована у кварталі 44 виділи 5, 6 ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр» Луцького району, для використання з метою культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей.

П «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр» розташований у селі Гаразджа поблизу Луцька.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити