image
 |  2 27 Жовтня 2020 | 18:19

Голова Волинської «Свободи» подякував волинянам за довіру

Голова Волинської обласної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода», депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів подякував волинянам за довіру, виявлену при голосуванні за право представляти їхні інтереси у місцевих радах Волині.

Про це Анатолій Вітів написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Дякуємо за довіру, волиняни!

25 жовтня ви довірили «Свободі» представляти ваші інтереси у місцевих радах та працювати для розвитку громад у наступні 5 років. Для нас справою честі є виправдати вашу довіру. Ми, як і раніше, будемо надійною опорою громади. Працювати єдиною згуртованою командою. Стояти на захисті соціальних і національних прав українців. Припиняти усі спроби розкрадання комунального майна та землі. Докладати зусилля задля всебічного розвитку нашого краю.

Від імені Волинської обласної організації ВО «Свобода» висловлюю вдячність за високу довіру та підтримку нашої політичної сили на місцевих виборах», - йдеться в дописі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 партій проходять до Волиньради: паралельний підрахунок голосів

«Ми йшли на вибори, не зраджуючи своїм принципам, цінностям та ідеям.

Ми чесно та відверто спілкувалися з людьми. Доносили свою позицію.

Ми не уникали гострих питань. І не обіцяли чудес. Ми казали правду. І давали лише ті обіцянки, які можемо виконати.

Вибори завершилися. Попереду багато роботи. Вірю, що разом з вашою допомогою ми зробимо багато корисних справ для Волині та волинян.

Запевняю вас: жоден голос, відданий за «Свободу», ніколи не буде втрачений даремно. Адже наша команда є відповідальною політичною силою. Ми ті, хто тримають слово. І довели це своїми справами впродовж багатьох років», - зауважив Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині завершили підрахунок голосів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити