image
 |  13 14 Червня 2021 | 23:07

Головненська громада здасть в оренду 46 гектарів землі за «копійки»

Голова Головненської громади Микола Демидюк вирішив віддіти в оренду майже 46 гектарів землі за компійки, тобто 41 тисячу гривень на рік. Виходить так, що 1 га землі оцінили в сільради в 1 тисячу гривень на рік. Он воно, як місцеве самоврядування оцінило землю громади.

І так, Головненська селищна рада (Головненська ТГ) організувала торги з продажу оренди землі Нудиженської сільської ради.

Перший лот – це 31 га землі в оренду на 7 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за початкової річної оренди у 29 тисяч 947 гривень. Саму ж земельну ділянку оцінено у 119 тисяч 788 гривень.

Други лот, земельна ділянка, яка знаходиться поряд із цією, що перший лот. Мова йде про 15 га землі за вартості річної оренди – 11 тисяч 844 гривень.

Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

І ці всі кроки на порозі відкриття Ринку землі в Україні. Українська земля оцінена за низькою ціною, на якій згодом з’являються площі із засадженої лохини тощо. Міцева громада має право контролювати своїх обранців територіальної громади, а також знати, за яку ціну їх очільники Микола Деменюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити