image
 |  0 9 Травня 2021 | 12:43

Головною метою Другої Світової війни була колонізація України, – історики

Головною ціллю у другій світовій війні була Україна. Саме наша країна була головною метою війни, центром гітлерівського ідеологічного колоніалізму.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Володимир Дзьобак.

Згідно з планом «Ост» гітлерівці мали наміри протягом 30 років виселити з України або знищити десятки мільйонів її мешканців, а натомість заселити в Україну німцями-колоністами. Україна назавжди перетворювалась в аграрну колонію Німеччини.

Крім того, існував план економічного грабунку українських земель. Це так звана «Зелена папка». Частина українських земель після їх захоплення передавалась союзникам фашистської Німеччини як плата за участь у війні проти СРСР.

На одній із нарад із вищим військовим керівництвом вермахту гітлер в 1941 сказав: «Вирішено: Україна, Білорусія і Прибалтика стають нашими у цій війні»...

Внаслідок реалізації загарбницької політики Гітлера прямі людські втрати України становили 8–10 млн, демографічні — 10–13 млн осіб. Втрати українського народу у війні становлять 40–44 % від загальних втрат СРСР.

В абсолютних цифрах під час Другої світової загинуло більше мешканців радянської України, ніж радянської Росії.

...В 1943 році вибухнуло повстання у Варшавському гетто. Одним із тих, хто його жорстоко придушував був Юрґен Штроп — німецький командир поліції,. Він видавав накази своїм людям ходити з вогнеметами від будинку до будинку, щоб вбивати варшавських євреїв, котрі ще лишалися живими.

Коли Юрґена Штропа запитали: «Чому ви це зробили, чому ви вбивали євреїв, які ще були ще живими в Варшавському ґетто», то його відповіддю було: «Українська житниця. Молоко і мед з України».

Навіть в 1943 році, вбиваючи євреїв у Варшаві, Юрґен Штроп думав про німецьку колоніальну війну й Україну.

Розуміння справжньої причини тої страшної війни особливо важливе для переосмислення нашої історії і причин тих бід, які зазнала Україна в 20 столітті, та й зазнає ще й сьогодні від агресії Москви...

P.S. Коли пост уже був написаний, то прочитав, що Тімоті Снайдер 7 травня 2017 року заявив, що «Україна була головною метою війни». А цей історик добре знає, про що говорить...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталися з «Дньом Пабєди»: У мережу виклали розмову Медведчука з ватажком «ДНР» Пушиліним

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити