image
 |  4 25 Квітня 2020 | 22:31

Гори брудної пусуди, розкидані речі: показали умови, в яких живуть діти у неблагополучних сім’ях лучан

Соціальні служби Луцька в результаті рейду склали три протоколи щодо неналежного батьківського виховання.

Про це повідомляє у себе на сторінці в мережі Фейсбук начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

Під час спільного рейду з представниками служби у справах дітей, ювенальної превенції Олена Лесь та управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан по сім’ях, які потребують особливо суворого нагляду.

«Найважче працювати з тими сім‘ями у яких заглядають до чарки мами», - пише начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді .

Унаслідок проведених перевірок, сладено 3 протоколи щодо неналежного батьківського виховання. Зокрема, промоніторили ситуацію щодо забезпечення догляду, виховання та навчання дітей. У деяких сім‘ях не дотримуються санітарно-гігієнічних заходів, прибирання приміщень.

Таким чином дуже важливо, щоб діти зростали в сім’ях у яких панує повага, підтримка, турбота та повага, - наголошує Ліна Галан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині спіймали вантажівки з піском та деревиною: автомобілі – на арештмайданчику (ФОТО) 

 

 

 

  

 

 

 

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити