image
 |  2 16 Грудня 2020 | 21:18

Горохівські поліцейські затримали наркоторговців (ФОТО)

Сьогодні, під час проведення оперативних заходів, співробітники Горохівського відділу поліції у співпраці з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області в селі Скобелка Горохівського району затримали 35-річного місцевого жителя. Чоловік неодноразово здійснював збут особливо небезпечної наркотичної речовини рослинного походження – канабіс.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Згодом, під час санкціоновано обшуку за місцем проживання його спільника, 34-річного жителя району, поліцейські вилучили значну кількість наркотичної речовини, схожої на канабіс.

Загалом правоохоронці вилучили 6 мобільних телефонів, дві капсули з таблетками, згорток з порошком, пакет з речовиною рослинного походження, сім-карти, флешку та гроші, зокрема, понад 2 тис. євро.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Обох зловмисників затримали у порядку ст.208 КПК України. Одному оголошена підозра. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від шести до десяти позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох волинян спіймали з краденими речами (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити