image
 |  0 4 Березня 2021 | 07:40

Гороскоп на 04 березня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овни отримують відмінний імпульс до руху в новому напрямку, але більшість представників знаку аж до ночі воліє пасивність. Що не дивно, так як атмосфера цієї доби схиляє до ліні, чутливості та інертності. Управляти поведінкою багатьох Овнів будуть їх емоції, фантазії або шкідливі звички. Не всі Овни зможуть побороти негативний настрій після вчорашніх новин.

Телець

Сьогодні Тельці сприйнятливі до зовнішніх впливів і до загальної психологічної атмосфери навколо себе. Деякі з них володіють незвичайною емпатією, завдяки якій зрозуміють бажання клієнта, розділять фантазії партнера, вловлять настрій своїх близьких, з розумінням поставляться до розгулу чужих емоцій і підйому чужих апетитів. Якщо є бажання, вони підлаштуються до будь-якої ситуації і пом'якшать будь-який принциповий конфлікт.

Близнюки

Сьогодні настрої, плани і фактичні вчинки Близнюків суперечать один одному. Загальний енергетичний підйом, моральна готовність до старту і рішучість виконати план (борг) можуть бути сусідами з чутливістю, зацикленістю на дрібницях. Багато Близнюків аж до ночі залишаться залежні від ситуації або самопочуття. Зірки радять зробити знижку на обставини і відкласти важливий крок.

Рак

Сьогодні Раки можуть покластися на інтуїцію: вона їх не підведе. Багато Раків виграють за рахунок інтуїтивної вірності своїм старим ідеалам. Якщо напередодні ви піддалися зовнішнім впливам і допустили помилку, в цю добу зірки допоможуть вам згладити або обнулити її наслідки. У починаннях потрібна обачність: зростає кількість прихованих пасток і «слизьких» моментів, у тому числі, в любовних справах.

Лев

Сьогодні Леви не в найбільш виграшному для себе положенні, але цей факт їх не турбує: адже ситуація відповідає їх душевному настрою. Комфортніше інших відчувають себе Леви-домосіди, а також ті, хто потребує самотності, має намір відпочити в спокої, послухати музику, зануритися у віртуальний світ або залікувати таємні рани. Важливо, щоб оточення (наприклад, сім'я) поставилося до їхніх потреб з розумінням.

Діва

День веде Дів в глухий кут в поточних справах, натомість дозволяючи їм побути фантазерами. Там, де не спрацювала логіка, можна побавити себе містикою, зануритися в любовну чи іншу ілюзію. Легко піддатися такому настрою під впливом ситуації і оточення (музичного фону, відеоряду, смаків рідні, настроїв партнера). Підвищена емоційність і інертність завадить помітити нові труднощі і небезпеки.

Терези

Сьогодні у Терезів мало енергії. Ситуація заважає їм відразу і на повну потужність використовувати нові перспективні можливості, наприклад, реалізувати своє право на навчання або подорож. Успіх принесуть інші якості: скритність, розуміння тонкощів моменту, вміння співчувати, уява. Можна отримати вигоду з негативних обставин — наприклад, з факту своєї слабкості, залежності або хвороби.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони можуть слідувати своїм звичкам і настроям, хоча і з деякою оглядкою. Якщо мав місце домашній, робочий чи інший конфлікт, краще не дратувати своє оточення і не проявляти зайвої впертості в навмисному дотриманні своїх смаків. Не варто продовжувати ідейні, побутові та інші суперечки. Добре провести день в романтичній або творчій обстановці, в спокої, біля води, під музику.

Стрілець

Для Стрільців день може стати періодом усамітнення і зниженого фізичного тонусу. У такій ситуації легко розіграється уява. Можна опинитися у владі сімейних, любовних та інших спогадів. Одночасно, з'являється час подумати над почутим напередодні, підготуватися до дискусії, поїздки, співпраці або до нового витка конкуренції. Небажані починання і енерговитратні заходи.

Козоріг

Сьогодні Козорогів підтримують знайомі невидимі сили, але лише морально. Фізична енергія може вичерпатися, як і практичний креативний потенціал. Не виключено, що день пройде пасивно, в мріях або спогадах. Важливо не зациклюватися на поганому (наприклад, на негативній стороні отриманих напередодні звісток). Бажано уникати спілкування з песимістами, сумних місць і занадто сумної музики.

Водолій

Сьогодні зірки радять Водоліям витримати паузу і не поспішати з новою ініціативою. Всі ваші бонуси і привілеї в цю добу навряд чи матимуть реальну силу. Навіть ретельно продуманий вами план може зірватися. До привабливих пропозицій і занадто щедрих подарунків долі варто поставитися скептично: швидше за все, в них є пастка або підступ. Найкращою новиною буде відсутність поганих новин.

Риби

Риби можуть аж до ночі слідувати за своєю мрією (або ідеалом, любовною симпатією, таємним бажанням). У цій приємній віртуальній подорожі зірки розчищають їм шлях і дають простір уяві. Добре віддаватися любові і слухати музику. Малоймовірні конкретні зрушення в нагальних справах. Літаючи в хмарах своїх фантазій, ви можете не помітити нові загрози в своєму будинку, у відносинах або в бізнесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 03 березня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити