image
 |  2 4 Серпня 2020 | 07:40

Гороскоп на 04 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 04 серпня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Ранок Овни зустрінуть бадьорим настроєм. Якщо ви розгубили запал, вам підставлять плече друзі. З діями краще не зволікати, бо після полудня ваш і чужий ентузіазм почне падати. Не варто відкладати на вечір нестандартний діловий хід, фізичні навантаження, технічний експеримент. Друга половина дня хороша для вечірок, романтичних зустрічей, мирних розваг, легкої оригінальної творчості.

Телець

Сьогодні Тельці можуть сміливо розвивати в пробному форматі свої оригінальні бажання: ніхто не буде чинити їм перешкод або вказувати на помилки. Не варто ставитися до справи серйозно. Кумедна гра або експериментальний хід принесуть вам невелику, але приємну віддачу, яка і стане вашим скромним «капіталом». Це може бути знахідка, несподіваний дрібний подарунок, легкий заробіток, дружня симпатія.

Близнюки

Цю добу Близнюкам добре провести з друзями по оригінальному хобі (бажано, активному). Не менш вдалою стане зустріч з соратниками по майбутній поїздці або іншій акції. При цьому зірки радять не квапити події: відкласти налагодження нових зв'язків, почекати з озвучуванням своїх креативних ідей і відправленням листів. День підходить для взаємодопомоги, «притирання», дружніх жестів симпатії.

Рак

Цей день Ракам корисно провести в гущі подій, серед компаньйонів по справі або в товаристві друзів по нещастю. Власні потреби варто тимчасово відсунути на другий план: вас будуть цінувати за вміння дружити, а не за здатність спритно вирішувати особисті проблеми. Розвиток подій не до кінця передбачуваний — наприклад, ділова акція може увінчатися спонтанною вечіркою або незапланованим побаченням.

Лев

Левам варто користуватися моментом, щоб збільшити свою популярність в групі, розвинути ділове партнерство або закріпити взаємний романтичний інтерес. Сьогодні можна ігнорувати стандарти і створювати сценарії гри, виходячи з обстановки. Ви можете не озиратися на застарілий етикет і не боятися виставлення умов з боку симпатичних Вам людей. Але свої думки вам поки краще тримати при собі.

Діва

Дівам аж до ночі забезпечений простір для творчості і нестандартних рішень. Просунутися в кар'єрі вам допоможе дружба, симпатія або неформальна послуга. Вельми невимушені відносини можуть скластися у вас з колегами, замовниками і начальством. Однак зірки не радять вам спокушатися легкістю досягнення мети: ви на роздоріжжі і в найближчі дні опинитеся не в найвигіднішій для себе позиції.

Терези

Сьогодні терези можуть не боятися рутини і не переривати процес, що викликає в них приємні емоції. Можна з головою піти у творчість або цілком присвятити себе любові. Активні заняття (спорт, бізнес) ефективніші вранці. Діючи в розрахунку на майбутнє, бажано не квапити події: на порозі сенсаційні вісті або нові цікаві зустрічі, які підкажуть вам свіжу ідею або раптово звільнять шлях.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони можуть сподіватися на благополучний результат неприємної ситуації або на несподіваний фінал нестандартної історії. Ви можете отримати невелику вигоду, прилаштувати непотрібну річ, вдало надати комусь дружню послугу, знайти корисне застосування новинці, в останній момент зробити оригінальний обмін. Бажано ладити з жіночою частиною оточення, бо частина бонусів прийде через нього.

Стрілець

Стрільцям цей день допомагає залишатися дипломатами і емпатами, знаходити друзів, підтримувати гарний баланс в партнерських і романтичних відносинах, ладити з можливими конкурентами. Ділове співробітництво і активний обмін послугами кращі вранці. Друга половина дня розташовує до гармонії і романтики. Варто почекати з відправленням в довгий шлях, початком навчання і створенням нових зв'язків.

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам побавити себе і своїх близьких скромним сюрпризом, якось відзначити невелику перемогу або неждане зрушення в справах. Не варто шукати відмовку у хворобі і зайнятості: ви цілком можете дозволити собі смачні ліки або дрібне приємне оновлення в рутинній роботі. Якщо ви консерватор, це допоможе адаптуватися до духу часу і знайти вигоду в близьких змінах.

Водолій

Водоліям день дозволяє вдало потурати своїм примхам і отримувати несподівані бонуси від своїх ненавмисних поривів. Можна розраховувати на дрібні поблажки, приємні знахідки і підтримку в поточних справах. За будь-який знак уваги бажано платити тим же: це зміцнить взаємну симпатію на майбутнє. Також, зірки радять вам стежити за ходом чужої думки: хтось готовий зробити заяву в несподіваній формі.

Риби

Риби проведуть цей день чудово, якщо не будуватимуть власних планів і поступляться вимогам моменту. Обстановка розташовує до легких авантюр, свободи, гармонії, дружності. Непоганий час для тусовок, відвідування і прийому гостей, вечірок в богемному стилі, а також для побачень, які ні до чого не зобов'язують. Не варто поспішати з висновком про нові обличчя: несподівана інформація про них вже в дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 03 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити