image
 |  0 5 Червня 2020 | 07:40

Гороскоп на 05 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 05 червня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овни спритно виплутуються з колотнеч, завдяки спритності і нестандартному почуттю гумору. Можливий легкий романтичний настрій. І все ж день складний. Ви заручник обставин і випадку, особливо, далеко від дому. Зростає ризик обману або шахрайства. Ваші хитрощі теж можуть обернутися проти вас. Потрібна уважність у спілкуванні з іноземцями, при управлінні будь-яким видом транспорту.

Телець

Сьогодні Тельців чекає спокуса. Вчорашня удача дасть привід для легковажності, може запросити вас до зухвальства і подальших пригод. Зірки не радять захоплюватися, так як «продовження банкету» виявиться далеко не ідеальним. До того ж, будь-які авантюри негативно позначаться на стані вашого гаманця або банківського рахунку. Не рекомендуються покупки, угоди, платежі, обмінні і валютні операції.

Близнюки

Сьогодні Близнюки і їх партнери налаштовані грайливо, що допоможе пожвавити стосунки або внести різноманітність у повсякденну рутину. Але варто пам'ятати, що це лише гра, часом сумнівна і небезпечна. Не виключені провокації. Один невірний крок — і можна посваритися з близькою людиною, дати привід для підозр, зіпсувати собі кар'єру. Небезпечно фліртувати з іноземцями, з начальством.

Рак

Раків чекає клопіткий день, повний яскравих і часом суперечливих вражень. Можливий ланцюг роз'їздів, паралельних турбот, смішних сюжетів, швидкоплинних симпатій, дражливих ситуацій, контактів з іноземцями. Чимало клопоту здатні доставити тварини, колеги, сервіси, попутники. Зросте ризик випадкових сварок і дрібних травм. Не обійдеться без пригод пошук інформації чи послуги, візит до лікаря.

Лев

Сьогодні зірки запрошують Левів мислити творчо і поводитися гнучко. Враження цього дня дають матеріал для порівнянь і розширюють кругозір, особливо, якщо вас приваблює ідея подорожі або навчання, чужа мова, інша культура. Всюди знайдеться позитивна або смішна сторона. Але і дрібних підводних каменів, неприємних випадковостей сьогодні вистачає. Нестабільні почуття. Небезпечно довіряти і ризикувати.

Діва

Сьогодні Дівам бажано бути дипломатами, уникати загострення конкуренції, інтриги або конфлікту. Зірки радять дотримуватись цієї тактики не лише при взаємодії з зовнішнім світом, але і вдома. У ділових, сімейних, любовних ситуаціях вам доведеться майстерно міняти маски. Варто врахувати чужу образливість. Вирішивши згладити ситуацію жартом, слідкуйте, щоб вона не скидалася на образливий натяк або провокацію.

Терези

Сьогодні Терези зацікавлені в контакті зі своїм близьким чи далеким оточенням. День дозволяє підтримувати паралельні зв'язки, грати на декількох майданчиках одночасно. Вузьке місце дня — дрібні пастки, приховані перешкоди і похибки. Можливі прикрі ускладнення в поїздках і на прогулянках, при спробі отримати послугу, медичну допомогу. Може підвести помічник, сервіс, інструмент, ліки.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам не завадить подвоїти уважність до фінансових і ділових питань. День несе нестабільність, спокушає нечесними методами дій. Удачі випадкові, симпатії неміцні. Можливий витік коштів. Небажані зайві ризики. Не найвідповідальніший момент для любовних авантюр і спроби монетизації своїх талантів. Має сенс відмовитися від платежів, угод, ігор на біржі, обміну валюти.

Стрілець

Сьогодні сильною стороною Стрільців повинна стати дипломатичність. Не заважає доповнити її креативним образом думок і непересічним почуттям гумору. У відносинах необхідний динамічний баланс інтересів. У складних, заплутаних і небезпечних ситуаціях рекомендується додати до цього міксу такі якості, як скритність і спритність. У будь-якому випадку, краще уникати фізичної та психологічної агресії.

Козоріг

Козорогам сьогодні краще відмовитися від будь-якого натяку на авантюру і від активної участі у вирішенні чужих проблем. Небажаний контакт з іноземцями, з випадковими людьми і сервісами. Яскраві враження, які ви отримаєте, непорівнянні з таємним або явним збитком, який буде вам завдано в процесі (або в результаті такої пригоди). Не рекомендуються точні ювелірні роботи, лікувальні процедури.

Водолій

Сьогодні Водолії можуть дозволити собі романтику і дрібні пригоди, особливо, в компанії з іншими людьми. Вони будуть безпечними, якщо ви не станете переходити меж, які самі собі встановили, а також не почнете в догоду моменту зраджувати свої власні базові принципи. Важливо уникати помилкових друзів і випадкових симпатій, здатних втягнути вас в сумнівну авантюру або у збитковий проект.

Риби

Рибам варто відмовитися від важливих рішень, а в поточних справах подвоїти самоконтроль. Вашим головним ворогом може стати власна імпульсивність, чутливість, нестабільність. До того ж, цей день здатний звернути ваші гідності в недоліки і пробудити в вас гірші якості, наприклад, приховану підступність. При цьому ви ризикуєте самі постраждати від своїх ділових, любовних або сімейних маніпуляцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретро Меркурій: готуємося до зустрічей з минулого та дорожимо роботою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити