image
 |  4 9 Березня 2020 | 07:40

Гороскоп на 09 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 09 березня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Основні сили Овнам сьогодні варто кинути на повсякденну роботу. День гарний для виконання комплексу рутинних завдань і численних обов'язків, кожен з яких буде наближати вас до заповітної стратегічної мети — наприклад, кар'єрного зльоту, розквіту вашого проекту або розширення бізнесу. Брак енергії компенсує ваш особистий професіоналізм або компетентність помічників, підлеглих.

Телець

Сьогодні зірки радять Тельцям менше говорити і впевненіше діяти. Не варто вдаватися в пояснення: вашу позицію оточуючим переконливо продемонструють ваші ж вчинки. Це відповідний момент для прояву любовної та ділової ініціативи. Також, день підходить для системних цілеспрямованих тренувань і для відпрацювання корисних прийомів, дає енергію і натхнення для занять спортом, танцями.

Близнюки

В цю добу Близнюкам не варто нехтувати домашніми обов'язками. Їх виконання обіцяє конкретну відчутну вигоду: ви зможете поліпшити побут, допомогти близьким, вирішити житлове питання, заробити гроші або зберегти ресурси. Доречне будь-яке заняття, що приносить користь і зміцнює стабільність. Найкращий час для праці на благо сім'ї, ремонту будинку або авто, будівельних робіт, розширення володінь.

Рак

Ракам варто використовувати цей день для поїздок, вирішення технічних завдань, обміну взаємними корисними послугами. Можна розраховувати на підтримку в конкретній справі. Не виключено, що партнер або помічник виявить шляхетність, зробить більше, ніж ви просили і чекали. Не варто побоюватися сюрпризів: сьогодні будь-яка ситуація повернеться до вас вигідною стороною. У любові і дружбі краще залишатися реалістом.

Лев

Сьогодні зірки радять Левам бути практичнішими, тверезо оцінювати економічну сторону будь-якої ситуації. День підходить для здійснення угод, для придбання інструментів, домашнього начиння, дрібних деталей і запчастин. Потрібні дрібниці від перевірених виробників можна закуповувати оптом. Актуальною темою можуть стати заробітки, оплата послуг. Небажано планувати на цю добу переговори і знайомства.

Діва

Сьогодні зірки допомагають Дівам не в роздумах, а в прикладній діяльності. Краще зайнятися сферами, які не викликають питань: робота піде по накатаній колії, не злякає зростаючий обсяг завдань. День вдалий для тренувань, налагодження виробництва, співпраці з іноземцями та іногородніми. Можна вигідно продати свої практичні таланти і вміння, зміцнити авторитет чи позиції в любові.

Терези

Терезам сьогодні краще відкласти розваги, інтелектуальні пошуки і «засукати рукави». Ситуації дня вимагають розумного і відповідального господарського погляду. Все повинно вкладатися у систему, мати своє місце, ціну і призначення. Добре займатися здоров'ям, ремонтом, профілактикою, прибиранням і благоустроєм оселі, ручною працею, утриманням вихованців, надавати послуги або шукати практичної допомоги.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони досягають успіху, поки зайняті суто практичними завданнями. Поєднання досвіду, майстерності, чуття і везіння допоможе вам успішно вирішувати найскладніші в технологічному плані завдання. Щоб не втратити заслуженого авторитету і лаврів майстра, важливо боротися з бажанням вступити в полеміку: зараз ваша сила полягає у справах, а не в словах, і зайві розмови лише заберуть у вас енергію.

Стрілець

Стрільцям сьогодні краще поставити на перше місце кар'єру, роботу, заробіток. Стрільцям-новобранцям ніщо не дістанеться даром. Якщо ви працьовиті, досвідчені та ресурсні, то будете на вагу золота як керівник або виконавець, отримаєте адміністративні та матеріальні преференції. Благополуччя прийде за рахунок обраної професії, зайнятої посади, зробленої кар'єри або вміло організованого бізнесу.

Козоріг

Сьогодні Козорогам дає фору професійна майстерність, помножена на переконаність. День сприятливий для дій, на які вас надихає віра. Добре допомагати шанованим людям, служити ідеї, зміцнювати авторитет, давати майстер-класи. Вдала співпраця з іноземцями. Важливо направити у вірне русло фанатизм. Козорогам початківцям корисні інтенсивні тренування в цілях навчання ремеслу.

Водолій

Водоліям сьогодні краще відкласти дріб'язкові справи і взятися за важку задачу. Події дня можуть стати перевіркою на міцність. Не виключено, що доведеться пройти через кризу, ризикнути. У складний момент відіграє роль не тільки ювелірна майстерність: можливо, доведеться проявити благородство або покластися на долю. Добре займатися очищенням, прибиранням, ремонтом, ліквідацією вогнищ хвороби або загрози.

Риби

Рибам зірки радять прийняти допомогу або погодитися на співпрацю. Цей день допомагає налагодити і налаштувати спільну роботу, зміцнює шлюб і будь-яке інше партнерство в процесі «парного танцю». Можна створити непоганий тандем на майбутнє, отримати взаємну персональну вигоду, спільно попрацювати на благо спільної ідеї. Щоб не помилитися, про чужі переваги судіть по вчинках, а не за словами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 08 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити