image
 |  2 10 Липня 2021 | 07:40

Гороскоп на 10 липня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнам сьогодні варто утриматися від зайвої енерговіддачі. Це не найкраща доба для відновлення ігор, інтенсивних тренувань, ділових і рекламних акцій, активного відпочинку. Наявні душевні сили краще віддавати дому і близьким. Настрій може виявитися нерівним. Бажано контролювати свої реакції на домашню обстановку, не допускаючи переходу хвилинного невдоволення в постійну дратівливість.

Телець

Сьогодні Тельцям не варто включатися в кругообіг відповідальних, важких і нервових справ. Зірки дають ще одну добу на спокійний відпочинок, сторонні захоплення або вільне проведення часу. Якщо вам терміново потрібна їжа для роздумів, корисно прикинути можливі зміни в звичних маршрутах, повсякденних контактах і способах зв'язку: зміни такого роду можуть відбутися вже в найближчі дні.

Близнюки

Близнюкам сьогодні не варто проявляти ініціативу, у тому числі в спілкуванні. Зірки не радять їм поспішати з тією частиною особистих планів, що пов'язана з контактами, роз'їздами, навчанням і будь-якою інтелектуальною роботою: тут краще підвести підсумки і почекати додаткової інформації, яка очікується дуже скоро. Також не варто поки в деталях розписувати свій лист покупок, особистий бюджет і дієту.

Рак

Цей день, як і вчорашній, Ракам варто цілком присвятити своїм персональним справам і планам. Сьогодні коригуються їх духовні опори і особисті звички, уточнюється вибір цілей і способів спілкування. Небажана зайва суєта. Пора подумати про розширення кругозору і можливостей: освіти, особистісного зростання, кар'єри юриста, письменника, вчителя або політика, серії подорожей або зарубіжних контактів.

Лев

У цю добу зірки радять Левам не витрачати, а збирати енергію (краще на самоті, вдома або в тихому місці). Правильно організоване усамітнення володіє сьогодні для представників цього знаку цілющою силою — а їх пориви, навпаки, передчасні, ведуть до фальстарту і марної трати ресурсу. Можна дати волю пам'яті і емоціям, уникаючи, по можливості, негативних спогадів і асоціацій.

Діва

Дівам сьогодні не варто квапити події і активно включатися в нові справи. Можна займатися підбиттям підсумків, але немає сенсу будувати детальні плани: в найближчі дні прийдуть новини і картина стане яснішою. Робота на випередження не дасть ефекту і навіть заведе в глухий кут. Краще зробити перерву в діловому спілкуванні та офіційному листуванні. Добре провести цей день у вільному режимі серед близьких людей.

Терези

Сьогодні Терези можуть виявитися не в найвигіднішій для себе ролі або не в кращій формі. Може стати недоступним зручний спосіб зв'язку або вичерпатися потік новин по звичних каналах. Якщо щось йде не так, важливо не піддатися негативному настрою: несприятливий емоційний фон здатний «відкинути тінь» на кілька тижнів вперед, затьмаривши ваше внутрішнє світовідчуття або відносини з людьми.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні не варто залишати світ своїх спогадів і честолюбних фантазій. День не розташовує до нового ривка у творчості або активної ділової позиції, не дає достатньої енергії для боротьби за любов або за «місце під сонцем». Ваша головна сила аж до ночі буде полягати в інтуїції, вірі і надії. Вам не слід недооцінювати свій духовний потенціал і психологічний резерв.

Стрілець

Сьогодні далеко не всі Стрільці в «бойовій формі». Багато представників знаку — заручники своїх емоцій. Їх може переслідувати страх кризи, розчарування або недовіра. Є ризик постраждати від таємних переживань, шкідливих звичок або спадщини минулого. Важливо опинитися в здоровому емоційному середовищі, щоб не закріпити негативний настрій на найближчий місяць. Корисне духовне і тілесне очищення.

Козоріг

Сьогодні Козороги проникливі, але справжні мотиви окремих осіб або підгрунтя подій можуть залишитися для них загадкою. Зірки обіцяють, що всі таємниці відкриються свого часу, а поки радять тренувати інтуїцію: найближчими місяцями вона не буде зайвою. Не варто переживати, якщо мовчать потрібні люди: дуже скоро ви отримаєте від них зворотний зв'язок або зрозумієте їх наміри за красномовними ознаками.

Водолій

Водоліям день не обіцяє особливих успіхів і повної свободи. Багато Водоліїв проведуть цю добу в господарських турботах, фазі слабкості або поганому настрої. Можлива залежність від будинку, здоров'я, роботи або потреб підопічних. Не варто намагатися терміново "взяти себе в руки" і зробити ривок, розумніше підготуватися до дня завтрашнього: можливо, вам належить конкуренція, сюрприз або виснажливий захід.

Риби

Сьогодні Риби інтуїтивно вибирають вірний для себе режим. Рибам, які все ж сумніваються у виборі, зірки дають пораду: як можна довше залишатися на гармонійній хвилі, тримати приємний стан надії, віри або натхнення. День підходить для візуалізації успішного майбутнього і краще, щоб цьому процесу ніщо не заважало. Посилить потрібний ефект улюблена музика, приємний спогад або повна тиша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 09 липня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити