image
 |  2 10 Серпня 2020 | 07:40

Гороскоп на 10 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 10 серпня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

День направить увагу Овнів на справи матеріальні і практичні, підштовхне до творення і зміцнення замість руйнування. У критичній ситуації вас врятує сенсаційна новина або оригінальна креативна ідея. Черговий перегляд бюджету допоможе знайти резерв для оплати відпочинку, навчання, розваг, дитячих потреб, розвитку нестандартного проєкту. Можлива нова покупка в будинок, компенсація збитку.

Телець

Сьогодні Тельці поглянуть на ситуацію інакше і зрозуміють, як повернути собі опору. Вас відвідає раптове осяяння, можливий кардинальний розворот думки. Найімовірніше, ви підете до мети кружним нестандартним шляхом, але навіть у ваших примхах буде певний конструктив. Зміні акцентів допоможе приємний ранковий сюрприз, свіжа новина, яскрава ідея, несподівана заява дитини, родича або друга.

Близнюки

У сьогоднішній атмосфері новинок і сенсацій Близнюки відчувають себе, як риби у воді, але часом будуть хвилюватися і нервувати. Привід для розмови може дати оновлення, чиясь заява. Краще забути про звички і плани: можлива несподівана поїздка, позапланова покупка або зустріч, зміна способу зв'язку або оплати. Добре обговорювати нюанси спілкування, програмування, навчання дітей, літнього відпочинку.

Рак

Сьогодні Ракам варто слідувати духу колективізму і підтримувати контакти з друзями. Це кращий спосіб дізнатися про останні новинки ринку, зробити вдалу покупку, знайти момент для вигідного обміну, а також залишатися в курсі всіх соціальних і економічних подій, що впливають на ваше нинішнє і майбутнє матеріальне благополуччя. Може змінитися звичний спосіб комунікацій або взаєморозрахунків.

Лев

Сьогодні Левам важко змовчати, в будь-яку бесіду вони не забудуть вставити своє слово. Ситуації цього дня мають на увазі нестандартний хід спілкування: нових співрозмовників, оригінальну подачу думки, нетиповий спосіб комунікацій. Несподіваний оборот прийме візит, нарада, співбесіда. На плани і відносини з людьми вплине оновлення у сфері професійної діяльності, програмування або зв'язку.

Діва

Сьогодні доля підкаже Дівам, як діяти в незвичній ситуації за відсутності інструкцій і шаблонів. Завдяки осяянню або знахідці, вам стане простіше зорієнтуватися в нетривіальних умовах: в чужій країні, на новій роботі, в екстрених обставинах. Ви отримаєте сімейну або дружню підтримку, освоїте нову мову, маршрут або вид зв'язку, обернете собі на користь чергову модернізацію.

Терези

Сьогодні Терези можуть не боятися новин і фінансових сюрпризів: в них немає підступу. З їх допомогою ви не закриєте свої основні «довгограючі» проблеми, але отримаєте підтримку у вирішенні якоїсь поточної задачі. Можливе часткове повернення коштів або відсоток за старим вкладом, подарунок або корисне посилання від друга, дрібний бонус завдяки партнерству, професії, дітям, сімейним або земляцьким зв'язкам.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонів здивує чиясь поведінка, заява чи нетривіальний образ думки. Стануть примхливішими ваші партнери, друзі, домочадці, діти. Нешаблонно стартують переговори, презентації та особисті зустрічі. Щоб просунути свої ідеї, вам спочатку доведеться прийняти чужу оригінальність, змиритися зі зміною стандартного протоколу, підлаштуватися під амбіції начальника, примхи клієнта, очікування публіки.

Стрілець

Сьогодні реальність для Стрільців цікавіша ігор. Вам не дадуть нудьгувати новини, а також колеги, попутники, друзі, співвітчизники, вихованці. Можливі дивацтва в роботі комп'ютера, гаджета, навчальної програми, сюрпризи при запиті інформації або спробі налагодити зв'язок віддалено. Не варто рекламувати свій продукт, просувати послугу або ідею при слабкій практичній базі і ненадійному сервісі.

Козоріг

Сьогодні Козорогам на руку несподіваний поворот подій. Не варто нервувати, зіткнувшись з нестандартним формулюванням, фінансовим сюрпризом, любовним або творчим тупиком: заминка буде недовгою, вихід знайдеться. Козорогам-батькам доведеться допомогти дітям з освоєнням нового навчального матеріалу або незнайомої гри, але найбільш консервативних Козорогів, навпаки, чогось навчить підростаюче покоління.

Водолій

Сьогодні зірки запрошують Водоліїв до чергової міні-революції — наприклад, до домашніх оновлень або зміні акцентів у відносинах. Не час займатися рутиною і грати за шаблоном. Добре освоїти новий господарський або кулінарний прийом, провести неформальну нараду. Не варто губитися перед чужою шокуючою заявою: варто вам знайти свою хвилю натхнення, і ваша відповідь прозвучить нітрохи не гірше.

Риби

Несподівані події цього дня дають Рибам надію, особливо, якщо напередодні вони десь оступилися. Однак зірки не радять вам прямо сьогодні бігти за призом або компенсацією, чекати подарунку або відгуку: ситуація непередбачувана, нові звістки змусять скорегувати план. Краще почекати з поїздкою, бесідою, покупкою, візитом до лікаря, вибором маршруту або навчальної програми, грошовим переказом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 09 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити