image
 |  0 11 Червня 2020 | 07:40

Гороскоп на 11 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 11 червня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Для Овнів цей день розпочнеться з паузи у справах, моменту свободи. Збережеться потреба в другові чи зв'язку з колективом. У другій половині дня можна уточнювати плани на уїк-енд. Багато Овнів захопляться таємними маніпуляціями, задумають на вихідні хитромудрий діловий або любовний маневр. Потрібна уважність, інакше ви ризикуєте самі непомітно стати жертвою чужої «гри втемну» або власної хитрості.

Телець

День підживлює тягу Тельців до оновлень. Варто уникати недбалості і поспіху. Вранці високий ризик глухого кута. У другій половині доби зірки більш прихильні до ваших особистих і колективних авантюр. З'явиться динаміка, привід поекспериментувати або поспілкуватися. Будь-яку акцію краще почати з перевірки прихованих фінансових вразливостей і постаратися завбачливо залатати виявлені в її ході діри.

Близнюки

У другій половині дня Близнюкам потрібна обережність. В цей час зросте ризик шахрайства, інтриг і маніпуляцій. Стане складніше триматися чесної відкритої тактики. Туман і плутанина часом будуть виникати на порожньому місці. Будь-яке непорозуміння в любовній і діловій сфері погано відіб'ється на ваших особистих позиціях. Може постраждати ваша репутація, кар'єра, смак, гаманець, самопочуття або віра в людей.

Рак

Сьогодні прилив сил чекає Раків після полудня. З'явиться ентузіазм для ділових і побутових турбот, енергія для подорожі, натхнення для листування чи літературної творчості, інтерес до досліджень, навчання, розширенню горизонтів, потяг до релігії, магії або інтриг. Зірки нагадують, що на кожному з цих шляхів є підводні рифи, і радять вправніше управляти своїм кораблем у неспокійних водах.

Лев

Левам сьогодні необхідно вловлювати найменші сигнали тривоги, особливо, у другій половині доби. Подвійно важливий навик розпізнавання прихованих загроз, бо всюди будуть нагадувати про себе таємні уразливості. Зросте ненадійність в будь-яких відносинах. Можливе погіршення самопочуття. Бажано мати шлях для відступу або іншого маневру в темних місцях, в інтимних ситуаціях, у випадкових компаніях.

Діва

Сьогодні зірки застерігають Дів від довірливості. Попри взаєморозуміння, вам будуть не до кінця зрозумілі мотиви чужих вчинків. У будь-якому спілкуванні буде «сліпа пляма». У навколишніх будуть свої секрети і слабкості. Підтримуючи з вами діалог, співрозмовник може втягнути вас в інтригу або мимоволі заманити в пастку. Не кращий день для першого (або важливого) побачення, початку співпраці або дружби.

Терези

Сьогодні Терезам протипоказана недбалість. Навіть в простих маніпуляціях (побутових, технічних, виробничих, лікувальних) потрібна акуратність. Можливі проблеми з тваринами, інструментами, помічниками. Велика небезпека отримати неякісні сумнівні послуги. Зростає ризик опіків, отруєнь, заражень. Потрібна вправність у поводженні з ліками, побутовою хімією, рідкими та горючими речовинами.

Скорпіон

У другій половині дня Скорпіони опиняться у своїй стихії, але не в повній гармонії з собою і світом. Навіть якщо ви майстер своєї справи, перебуваєте у звичному середовищі або маєте справу зі знайомими людьми, вас чекають дрібні невдачі. Приховані ускладнення в ділових, фінансових, любовних, інтимних ситуаціях — виклик вашій проникливості. Вам потрібна хитрість або гнучкість, чуття на небезпеку або провокацію.

Стрілець

Сьогодні ґрунт під ногами Стрільців стає більш хитким і підступним. День дає поле для маневру, але також і для нечесних прийомів: маніпуляцій, провокацій, інтриг. Від сварок і «слизьких» моментів не вільні будь-які відносини. Побутові та психологічні неприємності можливі у родині, шлюбі. Очікуються прикрі зриви в бізнесі, у справах з житлом або автомобілем. Не найкращий момент для зближення у коханні.

Козоріг

Козорогам не варто чекати від себе та оточуючих багато чого — наприклад, ідеальних результатів або вчинків, бездоганних з моральної точки зору. День рясніє перешкодами, серед яких можуть бути нестабільні зовнішні умови, витоки і поломки, нездужання, недбайливі помічники, запізнення, поганий сервіс. Можливі примхи вихованців, інтриги і випадки шкідництва серед колег, родичів, сусідів, попутників.

Водолій

Сьогодні Водоліям не завадить увага до фінансово-ділової області та її морально-етичної сторони — наприклад, до прозорості угод. Подібні тонкощі стануть «лакмусовим папірцем» для інших сторін вашого життя, оголять неочевидні похибки у вашому любовному виборі, творчих пріоритетах, дружніх стосунках або стосунках з дітьми. Небажані покупки: можливий брак, обман чи інше ускладнення.

Риби

Ранок Рибам краще провести на самоті, а після полудня взяти під контроль свої пристрасті, залежності, образи, інстинкти і погані звички. Ваше потурання своїм імпульсам зіпсує добрі плани і додасть до позитивних результатів прикрий побічний ефект: травми, стрес, сварку, біль, збиток. Намагайтеся уникати свідомо дратівливих тригерів, стимуляції алкоголем і сильнодіючими ліками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 10 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити