image
 |  2 12 Березня 2021 | 07:40

Гороскоп на 12 березня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнів ця доба позбавляє бойової фізичної та інтелектуальної форми, робить вразливими і сугестивними, запрошує до усамітнення або розслаблення. Можливі розгубленість, дезорієнтація і недовірливість. Не дасть ефекту хитромудрий хід. Не варто пускатися в дорогу (або продовжувати її при втомі, плутанині) і братися за нові справи. Небезпечно активно підбадьорювати себе алкоголем: ефект може бути зворотним.

Телець

Для Тельців день може стартувати з знахідки, оригінальної ідеї або іншого приємного моменту. Добре побавити себе незвичайним сніданком або почати ранок з виконання свого маленького таємного бажання. Загальна атмосфера цієї доби посилить гру уяви, при цьому туманні образи минулого можуть змішатися у вашій свідомості з картиною майбутнього, про яку ви мрієте. Важливими справами вам сьогодні краще не займатися.

Близнюки

Сьогодні головне завдання Близнюків — не піддатися навіюванню і спокусі. Багатьох Близнюків поманять старі токсичні мрії, загорнуті в новий красивий флер. Разом з ілюзією «чистого аркуша», породженої отриманням нових знань або зв'язків, ця тяга зіграє з ними поганий жарт (особливо, у коханні, в духовних і професійних питаннях). Логіка в цю добу може відмовити, істину доведеться відчути.

Рак

Для Раків це спокійний і вдалий день, якщо вони пасивно коряться своїм емоціям або тримають курс на свою далеку мрію. Багато Раків будуть відвертими ідеалістами — але зірки підказують, що сьогодні безпечніше продовжувати вірити в диво, ніж намагатися підлаштуватися до суворої реальності, у тому числі, у коханні. Спроба активності (особливо, закулісної) загрожує зайвою суєтою і таємними ускладненнями.

Лев

Сьогодні зірки не радять Левам займатися важливими справами і рекомендують бути уважнішими в простих рутинних заняттях. До особистих емоційних перепадів зараз додаються зовнішні перешкоди і ускладнення, часто — у вигляді прихованих пасток, небезпечних підводних течій і таємних збитків. Не час відкривати бізнес, захоплюватися любовними і фінансовими авантюрами, покладатися на дружбу, симпатію або випадок.

Діва

Атмосфера цієї доби пропонує Дівам розслабитися, довіритися партнеру, відчуттям або обстановці — але це підступна пропозиція. Зараз гармонія і симпатія лише приємний фасад. Щоб одного разу не виявити себе в дурному становищі, вам доведеться постійно сканувати своє оточення на предмет таємних пасток: лицемірства, завуальованої конкуренції, прихованої заздрості, замаскованих афер і провокацій.

Терези

Сьогодні зірки радять Терезам спиратися в своїй думці на обставини і самопочуття. Не варто залишати без уваги свій і чужий настрій: примхливість, мінливість і інші дрібниці можуть свідчити про неблагополуччя зі здоров'ям. Корисні м'які очищаючі лікувально-профілактичні процедури. Потрібна акуратність у поводженні з ліками і добавками до їжі, господарськими та технічними рідинами.

Скорпіон

Сьогодні інтуїція Скорпіонів бездоганно працює в знайомих по минулому ситуаціях (особливо, у коханні і творчості). У нових справах і зв'язках вона часто дає збій. Можливі недовірливість, нерозуміння чужих мотивів або невірний розрахунок. Може підвести улюблена маска, перевірена тактика. Кращий спосіб уникнути клопоту і розчарувань — зайняти пасивну відсторонену позицію або знайти собі комфортну нішу.

Стрілець

Сьогодні Стрільці потребують не стільки нового цікавого спілкування, скільки мовчазного розуміння. Багато представників знаку захочуть знайти джерело емоційної підтримки вдома, у родині або в суспільстві коханої людини. Зірки нагадують, що зараз вам небезпечно довірятися кому-небудь повністю. Намагайтеся "не розкисати" і не ділити побут з тими, з ким ви конкуруєте або ведете справи як партнери.

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам відпочити від напруженого ритму життя, перейнятися атмосферою моменту, поностальгувати. Якщо у ваших планах значаться важливі починання, вам краще перенести їх на іншу дату: невеликий збиток від паузи або заминки навряд чи зрівняється з невдалим стартом великого проєкту, в якому багато піде криво і навскіс. Не бійтеся пустити на самоплив і обридлу рутину.

Водолій

Сьогодні зірки радять Водоліям звертати увагу на емоційний фон ситуації, на власні відчуття і чужі настрої, а також на невидимий ореол речей і обстановки, на смак страв і напоїв. День хороший для позбавлення від непотрібного — але краще залишити при собі речі, що викликають приємні спогади: вони можуть стати вашим таємним амулетом або частиною архіву. Можлива тяга до солодкого і алкоголю.

Риби

Сьогодні Риби створюють собі свій світ, де слідують своїм звичкам, потурають примхам і віддаються мріям. Їм не варто залишати свою нішу: це день «природного егоїзму», чарівності і пасивної гармонії з собою. Можна робити собі маленькі приємні подарунки, приймати їх від друзів і коханих. Відповідний момент для м'яких очищувальних заходів, для позбавлення від того, що засмучує вас і шкодить вашому комфорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 11 березня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити