image
 |  2 12 Липня 2020 | 07:40

Гороскоп на 12 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 12 липня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам легко зробити помилку або дурість під впливом хвилинного імпульсу, поганого впливу своєї шкідливої звички. Небезпечно переступати закон, кидати виклик традиціям і великим групам, проявляти неповагу до старших, до носіїв світської влади і духовного авторитету. За свою зухвалість і неналежну поведінку ви ризикуєте поплатитися — наприклад, отримати травму, позбутися будинку або роботи.

Телець

Сьогодні Тельцям корисно відстежувати ситуацію у себе за спиною і бути в курсі чужих маневрів (особливо, якщо поруч люди, які спочатку не заслуговують довіри). Важливо зрозуміти логіку противника і мати нетрадиційний шлях до відступу. Зміст багатьох слів буде перевернуто. Замість прямої оборони, знадобляться прийоми класичного або психологічного айкідо. Не кращий день для подорожі, співпраці.

Близнюки

Близнюків цей день запрошує взяти участь у цікавих і часом забавних іграх. Деякі пригоди можуть бути сумнівними, але їх ініціатори будуть вам симпатичні, можливо, виявляться вашими новими партнерами або соратниками по нестандартному хобі. Зам'яти неоднозначний інцидент або проявити розбірливість, вирішувати вам, але пам'ятайте, що ви теж можете постраждати від чужої неохайності.

Рак

Сьогодні запорука безпеки Раків — хороша реакція. Потрапивши у неоднозначне положення, вам слід якомога швидше вирулити з нього (виконавши, якщо необхідно, «хід конем»). Також, вам знадобиться вміння швидко робити вибір. Варто пам'ятати, що будь-яке рішення зараз несе вам потенційну загрозу. Навіть якщо ви вирішите звести все до нешкідливого жарту, вашу дотепність хтось вважатиме принизливою для себе.

Лев

Події дня нагадають Левам про їх тимчасові уразливості, що може таємно зачепити їх гордість і ранити самолюбство. Якщо ви замахнулися на занадто великий фронт робіт або на іншу задачу, яка вам зараз не по силах, доведеться стримати амбіції і безславно відступити в тінь. Можливі помилки при відправленні в подорож, при спробі відвоювати собі додаткові привілеї або швидко отримати потрібний результат.

Діва

Дівам сьогодні небезпечно виявляти наполегливість та азарт без належної підготовки, моральної і фізичної. Обставини запрошують вас ризикнути і побалансувати на краю обриву, але не всякий виклик варто приймати. «Подвиги» цього дня можуть підкреслити зовсім не те, що ви хотіли продемонструвати, виставити вас і ваші мотиви в неправдивому світлі. Ви можете зіграти неприємну вам роль або бути втягнуті в аферу.

Терези

Сьогодні Терезам стане важче контролювати хід діалогу або гри. Ваш співрозмовник, партнер або супротивник здатний захопитися, почати надто активно просувати свої інтереси або проштовхувати свою ідеологію. Можливі і марні забаганки, і цільові «ідейні» випади. Якщо ситуація стає занадто гарячою, зірки радять вчасно відступити, бо не в ваших силах зупинити розбурхану стихію.

Скорпіон

Сьогодні число турбот у Скорпіонів може подвоїтися. Якщо ви плануєте відпочити, слід заздалегідь обмежити коло завдань і заборонити собі піддаватися азарту, інакше весь день пройде в напрузі. Залежності від подій не уникнути, якщо на кону здоров'я, успіх подорожі або торжество важливої для вас ідеї. Метушня може бути викликана необхідністю ремонту, отримання технічної чи медичної допомоги.

Стрілець

Сьогодні Стрільці під владою азарту і не мають наміру зупинятися. Всяке діло вони будуть розглядати як гру з великими ставками, в якій їм потрібно перемогти за будь-яку ціну. Не виключено, що в хід підуть не лише свої, але і чужі або позикові ресурси. Спочатку, шанси є — але ви повинні поставити собі розумні межі, щоб в один «прекрасний» момент не втратити всі фішки і не вибути з гри.

Козоріг

Козороги сьогодні в пастці. Епіцентром подій може стати особиста або спільна територія. Можлива провокація, у тому числі, з боку домочадців. Ви відчуєте праведний гнів, але ваша відповідь може перевищити межу потрібної оборони. Не варто шукати ідеальний вихід: зараз його немає. Краще уникати імпульсивності, гнівливості, владолюбства: будь-який деструктивний крок підірве ваш авторитет і самоповагу.

Водолій

Сьогодні у Водоліїв велика спокуса включитися в вируючі довкола ігри і пов'язані з ними пристрасті. Активність і частка авантюризму підуть вам на користь, якщо ви знаєте міру. Надмірності, зловживання і наслідування поганим прикладам не можуть заподіяти вам явної шкоди, але обернуться проти вас іншим чином — підірвати ваші переконання і моральні позиції, розхитати здоров'я або внутрішню точку опори.

Риби

Сьогодні зірки не рекомендують Рибам захоплюватися: помилку буде непросто виправити по гарячих слідах, будь-яку заподіяну шкоду доведеться компенсувати довго. Атмосфера цієї доби може підштовхнути вас до невиправданого викиду енергії, одномоментного витрачання накопичених ресурсів і вкладень у цінності, що втрачають сенс. Високий ризик ділових зваб, втягування в аферу або уявно благодійний проект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 11 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити