image
 |  2 13 Вересня 2021 | 07:40

Гороскоп на 13 вересня 2021 — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

У першій половині дня є хороша можливість впровадити невтілені ідеї в життя. Хороший день для дебатів та інтелектуальних суперечок. Можливі невеликі поїздки, що стосуються роботи, технічних і наукових пошуків.

Телець

На початку дня багатьом Тельцям здасться, що розвиток подій не обіцяє зайвого клопоту, але це не зовсім так. Поки не настав вечір, в усталеному порядку речей навряд чи щось зміниться, але ближче до кінця дня не виключені нові турботи. Якщо вас чекає будь-який плановий захід, вам не вдасться перенести його на інший час. Доведеться рахуватися з графіком, професійними нормами, технічними та естетичними вимогами, або іншими рамками, з яких ви не зможете вийти при всьому бажанні.

Близнюки

Для Близнюків важливі теми, пов'язані з організацією повсякденних справ. Не виключені клопоти, пов'язані з допомогою близьким, утриманням тварин, веденням господарства, особистим або службовим житлом, робочим розкладом, лікуванням хвороб, прибиранням приміщень, роботою або навчанням на дому. Якщо на порядку денному питання про дороге лікування, є шанс вирішити його позитивно, вишукавши додаткові ресурси. Можливо, стане важливою думка конкретної людини (лікаря, персоналу, колеги по роботі).

Рак

Ракам важливо зрозуміти і врахувати настрій партнера, співрозмовника, можливого конкурента, а також загальну атмосферу, що панує в колективі, будинку, установі, професійному середовищі. Відсутність делікатності і дипломатичності створить передумови для конфлікту. День підходить для взаємно цікавого діалогу. Потрібна людина може знайти вас сама. Не варто відхиляти запрошення, ігнорувати повідомлення з інстанцій. Плідний момент для консультантів, викладачів, для цільової мовної та комунікативної практики.

Лев

Для того щоб в найближчі тижні не відволікатися на дрібниці, Левам варто витратити цей день на інспекцію засобів і шліфування деталей. Перевірте, чи достатньо у вас готівкових ресурсів для подальших дій. Зробіть необхідні покупки і запаси, відсортуйте і викиньте непотрібне, сплануйте бюджет, підведіть підсумки фінансових операцій, лікувальних маніпуляцій, інших практичних заходів. Можна купувати невеликі подарунки. Не відмовляйте собі в маленьких слабкостях: наприклад, в корисних і смачних ласощах.

Діва

У цей день від вас буде потрібно саме те, що у вас виходить найкраще. Можливо, комусь стане в нагоді ваше практичне хобі — наприклад, вміння ювелірно працювати руками або оперативно вирішувати господарські питання. Не виключено, що вас попросить про допомогу кохана людина, дитина або представник старшого покоління. При недостатньо активному способі життя, Дівам не варто упускати можливість зайнятися своєю фізичною формою, сьогодні корисні помірні навантаження на організм (фітнес, піші прогулянки).

Терези

Вранці і вдень більшість Терезів будуть вільні у виборі. Психологічна атмосфера буде цілком позитивною, різких змін і серйозних ускладнень не передбачається. День підходить для прогулянок, для спілкування у вільному режимі. Підтримайте контакт з близькими родичами. В кінці дня важливо бути вдома (або залишатися в курсі всіх домашніх процесів, побутових змін). Не варто поспішно брати на себе нові зобов'язання, приймати рішення, пов'язані з кар'єрою, будинком, зовнішнім виглядом, спільними фінансами.

Скорпіон

Скорпіонам варто прийняти об'єктивні обмеження, пов'язані з плануванням майбутнього. Сьогодні краще жити хвилиною, вчасно використовуючи вдалі моменти. Можливо, вам захочеться поділитися з кимось сумнівами, поговорити про потаємне. Обговорювати тонкі нюанси бажано з людиною, яка заслуговує довіри. Після розмови з "правильним" співрозмовником у вас повинно залишитися почуття перспективи і нереалізованих можливостей. Не варто спілкуватися з тими, хто наводить на вас тугу, змушує сумніватися в собі.

Стрілець

Вдень вам знадобляться практичність, допитливість, старанність. Якщо ви керівник, то, швидше за все, будете вимагати цих якостей від підлеглих. Довгоочікувану свободу спілкування вам подарує вечір. Кінець дня найбільш вдалий для переміщень, діалогів, забавних жартів, інтернет-серфінгу. У цей час може розігратися ваша фантазія. Ви можете бути зачаровані людиною, яка не зовсім чесна з вами. Зараз Стрільці ризикують стати м'яким воском в чужих руках, навіть не усвідомлюючи цього.

Козоріг

Цей день підвищує схильність до азартного ходіння по краю прірви, підсилює матеріальне та емоційне марнотратство. Можливе загострення сексуального інстинкту, зацикленість на об'єкті почуттів. Пам'ятайте, що будь-які авантюри для Козорогів зараз потенційно витратні і при цьому не гарантують стовідсоткового успіху. Не спокушайтеся розрекламованими перспективами "зробити мільйон в три кліка" або "закохати в себе людину за п'ять днів". Спроба зрізати кут може обернутися зайвими проблемами.

Водолій

Сьогодні Водолії спочатку налаштовані на легке, гармонійне і пізнавальне проведення часу, але в другій половині дня обставини можуть повернутися інакше. Може нагадати про себе нездужання, виникнути домашня чи інша термінова справа. Зірки підказують, що і в такому режимі знайдуться несподівано приємні моменти. Наприклад, ви зможете з кимось поговорити про свої проблеми в приватному порядку.

Риби

Рибам доведеться змиритися з тим, що навіть кращі друзі не завжди розуміють їх до кінця. Контакти можуть відняти енергію і час, не давши результату. Варто виключити починання, спрямовані на зростання популярності, швидкий прогрес, налагодження та підтримання зв'язків, відкласти реєстрацію, відсилання резюме, озвучування пропозицій, уникати зближення з малознайомими співрозмовниками і випадковими попутниками, знайомств з іноземцями. При сумнівах краще орієнтуватися не на чужі поради, а на свою інтуїцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 12 вересня 2021 — що обіцяють астрологи?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити