image
 |  2 14 Липня 2020 | 07:40

Гороскоп на 14 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14 липня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнам варто переключитися на практичні справи і «хліб насущний»: сьогодні це найкращий спосіб стабілізуватися і зробити щось конструктивне. Ранок підходить для розмов про гроші, шопінг, господарство, для оплати різних послуг і придбання корисних новинок. Привернуть увагу фінансові новини і домовленості про оплату. Бюджет видужає завдяки минулому: кешбеку, резервів, запізнілому гонорару.

Телець

Сьогодні в інтересах Тельців залишатися на зв'язку і бути в будь-який момент готовими до контакту. Це відмінний день для обміну новинами, повсякденною інформацією та оригінальними ідеями, а іноді і плітками. Багато корисного розкажуть друзі, рідні, сусіди, попутники, представники близького оточення в реалі і співрозмовники в Мережі. У вас буде привід висловитися і можливість зустріти однодумців.

Близнюки

Сьогодні думки Близнюків, їх близького і далекого оточення будуть крутитися навколо матеріальних і господарських питань. Актуальною темою для розмов і роздумів виявляться особисті і колективні фінансові секрети: старі накопичення, раптова спадщина, резервні фонди, приховані гроші або цінності, потайки куплені про запас новинки. Може викликати інтерес тема сплати податків, легалізації доходів.

Рак

Для Раків день почнеться з хвилі новин. Актуальною інформацією вас забезпечать друзі, ЗМІ або власна цікавість. Багато новин будуть позитивними, бо допоможуть вам знайти кошти, прояснити майбутнє або структурувати свій дохід. Не виключено, що основна частина дня пройде в Мережі, за дослідженням або дискусією. Відповідний момент для участі в конференції або корпоративних зборах.

Лев

Левів день змушує стати прагматиками і мислити економічними категоріями. Перша половина дня підходить для вивчення оновленої картини ринку, проведення нарад з постачальниками і покупцями, обговорення питань оплати праці або послуг. А також для роздумів над своєю особистою економікою — наприклад, вибором «хлібної» професії або посади, витратами на житло, лікування або домашнє господарство.

Діва

Дів чекає інформаційно насичений день. Він може принести осяяння, знахідку, корисну новину чи чергову сенсацію з-за кордону. У будь-якому питанні варто покластися на правило «розум добре, а два (або більше) краще» і частіше довіряти колективному розуму. Вдалий момент для неформальних зібрань, дистанційних сеансів зв'язку, сімейних нарад, наукових досліджень, навчання індивідуально або в групі.

Терези

Сьогодні Терезам шкодить ідеалізм. У будь-якому спорі, договорі, виборі, дослідженні, а також в плануванні справ «рулить» економічна підоснова. Відповідний момент для обговорення деталей, пов'язаних з цільовим фінансуванням, оплатою житла, праці та послуг, бартерними та іншими взаєморозрахунками, балансом вкладень, переглядом матеріальних зобов'язань. Добре займатися будинком або побутовим облаштуванням офісу.

Скорпіон

Скорпіонам не варто пропускати цей день, якщо їм потрібно поговорити з кимось в неформальній обстановці, обговорити незвичайні питання або обмінятися останніми новинами. Багато людей навколо вас сьогодні налаштовані лояльно і не проти дружньо поговорити — важливо лише, щоб піднята тема була їм цікава. Це вдалий момент для ближнього та віддаленого зв'язку, для інтерв'ю або неофіційної консультації.

Стрілець

Стрільцям день несе новини, корисні в практичному плані. Можна отримати дружню пораду від колеги, попутника або родича, несподівану підказку з неофіційного джерела. Отримані відомості стануть вам в нагоді в повсякденних справах: рутинній побутовій та офісній роботі, лікуванні хвороб, виборі дієти, догляду за вихованцем. Особливий інтерес можуть викликати фінансові та кулінарні тонкощі.

Козоріг

Для Козорогів загальний фон цього дня сприятливий, і особливо цілюща його інформаційна складова. Вона допоможе вам відновити душевний баланс, поліпшити самопочуття, позбутися почуття самотності і незатребуваності, знайти важливі відомості, налагодити контакт з друзями і дітьми, зв'язатися з потрібними людьми. Повернеться інтерес до незавершеного діалогу або нереалізованого творчого задуму.

Водолій

Сьогодні Водоліям потрібен контакт з сім'єю та близькими друзями. Одні Водолії самі організовують корпоративну або сімейну нараду, інші втягнуться в неї вимушено. День допоможе обговорити тонкощі ведення господарства, догляду за хворими, отримання допомоги вдома. Посилиться інтерес до ведення особистого сайту, а також до дому і будь-якого тимчасового помешкання: готелю, лікарняної палати, знімного житла.

Риби

Сьогодні Рибам бажано не випадати з інформаційного потоку, тримати зв'язок з друзями, родичами, сусідами, мережевими співрозмовниками. День підходить для вивчення новин, продовження розмови, непоганий для навчання, консультування та платежів у форматі онлайн. Ситуація може підкинути несподіваний привід для застосування вашого літературного таланту. Важливі контакти краще не відкладати на вечір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 13 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити