image
 |  0 14 Вересня 2020 | 07:40

Гороскоп на 14 Вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14 Вересня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні зірки подарують Овнам приємну новизну в справах сердечних, підкажуть варіанти виходу з «крутого піке», підкинуть втішний приз або яскраве відкриття, допоможуть знайти оригінальне застосування їх талантам. При краху традиційної кар'єри, можливий реванш в сфері хобі, дохід від творчості, гри або фрілансу. День гарний для дизайнерського, рекламного та літературного креативу, для спілкування з дітьми.

Телець

Для Тельців день почнеться з приємного сюрпризу. Можливі примхи у домочадців, дітей. Можуть несподівано змінитися і ваші плани, оновитися смаки в одязі, побуті або харчуванні (особливо, на тлі любовних хвилювань). Зрештою, день загрожує перетворитися на творчий марафон, а будинок — в поле для креативу. Активніше звичайного можуть обговорюватися тонкощі, пов'язані з дизайном, інтер'єром, естетикою, косметикою.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам не доводиться нудьгувати, але в них можлива інша проблема: недолік енергії і спритності. Особисті або сімейні обставини можуть зробити вас трохи скромнішими в поведінці і аскетичнішими в запитах, ніж того вимагає ситуація. Не варто пропускати вдалі шанси, бо це відмінний день для спілкування, романтики і ділової активності. Якщо є бажання, все це ви цілком можете поєднати.

Рак

Ракам не варто позбавляти себе радощів кулінарного експерименту і позапланового шопінгу. І те, і інше сьогодні — вид неформального проведення часу, привід для творчості. А також непоганий сеанс психотерапії, якщо останнім часом ви багато нервували. Заодно, це день приємних сюрпризів. Можливі нестандартні витрати, яскраві знахідки в несподіваних місцях, протилежні ефекти від порад друзів.

Лев

Сьогодні головний козир і головна турбота Левів — їх особиста привабливість. Важлива хвилююча частина дня — обновки і пошуки стилю. Можлива деяка екстравагантність смаків. Товариськість не дасть багатьом Левам приймати рішення наодинці, спонукає їх радитися з людьми і порівнювати думки. Відповідний день для відвідування салону краси, перукарні, магазину одягу, косметики або парфумерії.

Діва

Сьогодні типовим Дівам складно слідувати власним звичкам і смакам, у тому числі, естетичним. Замість стриманості, поміркованості і консерватизму, цей день схиляє до оновлень і пошуку яскравих оригінальних рішень, хоча б в дрібницях. Добре підбирати святковий і вихідний одяг, косметику та парфумерію, а також подарунки для коханих, товари для дітей, творчості, для відпочинку в теплих країнах.

Терези

Сьогодні Терези налаштовані позитивно і схильні дивитися вперед, а не назад. Нові хвилюючі повороти можливі у відносинах з партнерами, друзями та об'єктами симпатій. Це не найкращий фон для рутинних занять і для справ, що вимагають концентрації. Краще побути в гостях, відправитися на побачення або відвідати неформальний захід: виставку, тусовку, презентацію. Відповідний момент для спонтанного креативу.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться врахувати, що сьогодні шлях до успіху лежить через зовнішній ефект. Погляди приверне все яскраве, нове і модне. Для зрушень в справах будуть важливі товариськість, привітність і вміння справити приємне враження. Не варто боятися помірної екстравагантності, красивих жестів напоказ. Краще не захоплюватися шопінгом для особистих потреб, наприклад, не вибирати собі повсякденну косметику.

Стрілець

Цей день підніме Стрільцям настрій, дозволить зайнятися приємною частиною обов'язків і зустрітися з симпатичними людьми. Очікуються зрушення в любовних справах, творчих та інших пошуках, ділових і рекламних акціях. Непогано пройде поїздка, знайомство, співбесіда, позитивні сюрпризи. Порадують новини здалеку, повідомлення від друзів і пасій. Можливі вдалі знахідки в подорожі, в гостях.

Козоріг

Козорогам сьогодні бажано вловлювати нові соціальні, естетичні, фінансові та інші тенденції — і поводитися відповідно. Обставляючи сцену подій, краще не чіплятися за традиційні декорації. Вибираючи образ для особистої зустрічі або ділового візиту, варто врахувати модні віяння. День може принести любовні хвилювання, оригінальні творчі знахідки, несподівані покупки, сюрпризи від дітей.

Водолій

Водоліям варто бути поблажливішими до чужих смаків. Обстановка розташовує до дипломатії, взаємної симпатії, допомагає знаходити компроміси. Партнери та близькі будуть чекати від вас компліментів, подарунків, порад або готовності підіграти їх настрою. День підходить для відвідування розважальних місць, для переговорів, співпраці, флірту. У відносинах вітається гармонія, новизна і «родзинка».

Риби

День спонукає риб вибирати оригінальне, яскраве і приємне, але не обов'язково корисне. За рекламною упаковкою важливо бачити суть. Те, що приваблює вас сьогодні в моменті, може шкодити вашому здоров'ю або не входити до списку ваших справжніх потреб. Може бути марною тратою часу флірт з колегою або персоналом, марними куплені ліки, косметика, іграшка для дитини або корм для вихованця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 13 Вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити