image
 |  2 15 Вересня 2021 | 07:40

Гороскоп на 15 вересня 2021 — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнам не варто втрачати час. День сприяє мобільності, швидким переміщенням в межах близьких околиць. Якщо погано працює зв'язок, може виявитися простіше побачитися з потрібними людьми особисто. У нештатних ситуаціях допоможе ваша винахідливість, стане в нагоді досвід подолання дрібних технічних і комунікаційних несправностей. Однак доведеться змиритися з деякими неминучими проблемами, наприклад, з плутаниною в документах, непорозумінням, необхідністю витрачати частину сил і часу даремно.

Телець

Для Тельців день пройде благополучно, при розумінні об'єктивних меж своїх повноважень. Не завадить взяти до уваги і зовнішні закономірності, наприклад, межі чужих можливостей, здібностей, мотивацій. Бажано вчасно перервати напружену роботу, тренування, навчальний процес. Не варто займати позицію перфекціоніста: краще задовольнятися отриманим проміжним результатом, прийняти необхідність паузи і продовжити рух вперед трохи пізніше. Не рекомендується починати нові справи.

Близнюки

Сьогодні Близнюки будуть спостерігати за чужим успіхом, питання лише в тому, з яким настроєм: заздрістю, злістю або мрією про реванш. Найскладнішим виявиться філософський спокій. Важливо не почати день з конфлікту, поставитися з повагою до чужої думки. Можливо, вам доведеться поступитися, піти в тінь, визнати своє безсилля і чужий авторитет. Намагайтеся радіти успіхам близьких і співпереживати їх промахам.

Рак

Сьогодні Ракам корисно трохи "заземлитися" і переключитися на майбутнє, особливо, на його матеріальну складову. Залежно від ситуації, на перший план може вийти можливий дохід від експериментального бізнес-проекту, монетизація особистої творчості, забезпечення дітей, покупка житла, отримання фінансової підтримки від друзів або кредиту в банку, довгострокове розміщення капіталів за новою схемою.

Лев

Розслабитися і відпочити Левам сьогодні навряд чи вдасться. Більшість представників знаку хотіли б взяти управління ситуацією в свої руки, але утримати владу не така вже проста задача. Можливо, вами буде керувати уражене самолюбство. Ви можете діяти під впливом почуття обов'язку, з бажання заробити або отримати визнання. Ви не заспокоїтеся, поки не виконаєте всі пункти плану, здатні сперечатися до хрипоти і метушитися, поки не звалитеся з ніг. Результатом може стати сильна перевтома.

Діва

Основну частину дня Дівам варто присвятити роботі. Вдало підуть справи, що вимагають комунікабельності, нестандартного мислення, використання прогресивних технологій і методик. Варто вчасно виконати обіцянку, дану батькам, другу, важливій особі. В кінці дня зросте потреба в довірчому спілкуванні, доречна часткова відвертість (але не тотальна сповідь). Може затягнутися за північ листування, телефонна розмова. Також, вас може захопити завдання, пов'язане з текстами, графікою, розрахунками.

Терези

Обстановка не розташовує до подвигів і напруженої діяльності. Настрій у багатьох Терезів буде залежати від самопочуття або незначущих дрібниць, що аж ніяк не сприяє ясності погляду і чіткості суджень. Відстрочити заплановані зміни може відсутність потрібних людей, наприклад, ваших помічників або колег. Знизьте вимоги до оточуючих до нижньої позначки, будьте поблажливішими до чужих слабкостей. Не рекомендується відвідувати інстанції, медичні установи, корисний ефект може бути нульовим.

Скорпіон

Для Скорпіонів день вдалий. Можливе заохочення, преміальні. Але спочивати на лаврах все ж небажано. Не варто відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні. Незабаром деякі можливості підуть, прийоми стануть неактуальними. Не виключено, що вас покинуть помічники, або зміниться ваш особистий статус. У гарному настрої, що створить дана доба, буде нескладно доводити до кінця справи, підводити підсумки. Багато питань вдасться закрити в неформальному порядку, минаючи умовності і зовнішній контроль.

Стрілець

Залишайтеся на зв'язку з друзями і будьте в курсі новин. Вас чекають не тільки приємні моменти, але і події, що бентежать. Можливі цікаві зустрічі, хвилюючі відкриття, але також ймовірні скасування зустрічей, проблеми в дорозі, обриви зв'язку. Послання, які сьогодні отримують Стрільці, можуть мати вигляд ультиматуму, офіційного повідомлення, категоричної відмови. Джерелом гарного настрою і творчого натхнення може стати гра або вільний інтернет-серфінг.

Козоріг

Сьогодні Козорогам важливо не тільки в повній мірі використовувати позитивні сторони моменту, але і десятою дорогою обходити небезпеки. Зірки настійно радять зберігати холоднокровність, вірити в себе при складному повороті подій і не зловживати владою, якщо доля на вашому боці. Не все в цю добу залежить від вас. Багато що буде залежати від рівня вашої популярності, від зовнішньої ситуації, а також від поведінки інших людей: настрою партнерів і супротивників, прихильності сильних світу цього.

Водолій

Водоліям не варто зациклюватися на своїх проблемах. Якщо завдання не вирішується, ви втомилися або не в настрої, є сенс відкласти роботу. Чим швидше ви налаштуєтеся на позитивний лад, тим краще почнуть складатися ваші відносини з оточуючими, а плани на майбутні вихідні дні стануть вельми багатообіцяючими. Варто піти назустріч бажанням партнера або людини, яку ви поважаєте, якою захоплюєтеся. При цьому бажано зберігати щирість, не варто демонструвати хороші почуття з ласки.

Риби

Сьогодні Риби схильні бачити світ крізь призму особистого сприйняття. Багато чого буде утримувати фокус уваги на минулому. У цей день вас легко збентежити, дезорієнтувати, спровокувати. Не виключено, що ваші фільтри будуть налаштовані на негатив, і ви будете бачити частину подій в чорному кольорі. Якщо зачеплені ваші і чужі "хворі" місця, будь-який діалог може перетворитися на зведення старих рахунків. Не варто вести ділові переговори, виступати публічно, відстоювати права, тісно контактувати з неприємними людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 14 вересня 2021 — що обіцяють астрологи?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити