image
 |  0 15 Жовтня 2021 | 07:40

Гороскоп на 15 жовтня 2021 року — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку — від Ukr.Media.

Овен

Цей день допомагає Овнам зберегти свободу, або уникнути зайвих формальностей. Якщо ви скуті офіційними зобов'язаннями і змушені відповідати стандартам, то цілком можете залишатися романтиком в душі. Важливі цільові заходи краще перенести на першу половину дня. Закінчивши основні справи, можна трохи помріяти, побути ідеалістом, дати волю спогадам і вільним асоціаціям. Вечірній відпочинок в невимушеній обстановці буде корисний подвійно, якщо попереду у вас відповідальний день, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельці можуть розвивати вже розпочаті проєкти, але варто утриматися від починань з нуля. Сьогодні ви можете взяти невірний напрямок, або в чомусь поквапитися. Небажано також замовляти послуги, вам можуть привезти або надіслати не те, що ви просили. Ентузіазм краще вкласти в справи, пов'язані зі спілкуванням, комп'ютерним забезпеченням, впровадженням дрібних нововведень. Можливі зміни в поточному розкладі, невеликі кадрові перестановки, непорозуміння і сюрпризи в дорозі. Бажано бути в курсі новин.

Близнюки

Близнюки сьогодні можуть розкрити сонячну сторону своєї натури. Цей день підживлює азарт і інтерес до творчості, допомагає позбутися від нудьги і нерішучості, дає сили для включення в гру, активну співпрацю або дружнє суперництво. Багатьом Близнюкам додасть бадьорості навколишнє оточення. Вас може надихнути чийсь оригінальний приклад, неординарна яскрава подія, чергова робоча або творча криза. Можливо, вам буде корисно повчитися життєлюбству і креативності у дітей.

Рак

Сьогодні Раки схильні діяти м'яко, пускаючи в хід свою чарівність і мирні таланти. Це день дрібних примх, приємних оновлень, турбот про свою зовнішність, звички і зручності. Можливі знахідки на розпродажах, подарунки друзів. Проблема дня — коливання, подвійність. Потрібне "око-алмаз" в будь-якому виборі і компромісі, в тому числі, естетичному і фінансовому: промах обернеться відчутним дискомфортом.

Лев

Левам варто позбутися всього, що стало мертвим вантажем. Це можуть бути речі, зв'язки, прихильності, спогади. Корисно позбутися сумнівів і від надто ідеалістичних поглядів на світ, якщо це заважає вам рухатися до мети. Подумки відпустіть все віджиле і повірте, що попереду вас чекає тільки хороше. У цей день не рекомендується багато бувати на людях. Не виключене почуття самотності, ностальгія. Може посилитися вразливість, меланхолія, сльозливість. Небажані фізичні навантаження.

Діва

Дівам варто проявити організованість, системність, дружелюбність. Краще не відкладати виконання обіцянок, даних друзям і близьким. Деяким Дівам доведеться допомогти колегам по роботі. Уваги може зажадати комп'ютер, засіб зв'язку, домашня тварина. Можуть стати в нагоді пізнання в електроніці або медицині. День не підходить для вираження почуттів, не варто використовувати його для флірту, зізнань. Не варто завойовувати чужу симпатію. Небажано порушувати режим, запропонований лікарем.

Терези

Для Терезів сьогодні гостро стоїть питання ресурсів, особистих і спільних. Мова може йти не тільки про гроші і речі, а й творчий потенціал, запаси енергії або міцності, силу любові. Потрібна обережність в угодах, покупках, позиках, управлінні майном, при перерозподілі цінностей і резервів, врученні подарунків: велика ймовірність збитку, заздрості, сварок, ризиків, інших негативних побічних ефектів.

Скорпіон

Сьогодні важливі не тільки ваші професійні та ділові навички, а й зовнішня поведінкова сторона. Вітаються дипломатичність, розумна поступливість, вміння зберігати секрети, особливо в спілкуванні з жінками. Виключіть надмірну суворість і силові методи досягнення результату. Пам'ятайте, що цілі можна досягти завдяки гнучкості, а не тиску. Шліфуйте манери, розширюйте свій кругозір в естетичному плані. Багатьом Скорпіонам не завадять практичні пізнання в сфері психології, соціології, етикету.

Стрілець

Найпозитивніша сторона цієї доби для Стрільців — свіжі думки, нові знайомства, творчі знахідки. Події можуть розвиватися за принципом «не було б щастя, та нещастя допомогло». Непорозуміння зустрічайте, не втрачаючи почуття гумору. Не спокушайтеся своїми успіхами: не виключено, що в чиїхось очах вони виглядають двозначно. Можливо, зараз ви бездоганні, але ваше минуле виставляє вас в не надто гідному світлі. Будьте чесні, доброзичливі і відкриті, тоді будь-які інтриги будуть проти вас безсилі.

Козоріг

Козорогам варто провести день в "енергозберігаючому режимі": відмовитися від зайвих навантажень, контактів і вражень, рахуватися зі станом здоров'я, не захоплюватися експериментами. Такий підхід буде вельми до речі, якщо завтра складний день. Не виключено, що нові турботи постукають до вас у двері уже сьогодні ввечері — наприклад, у вигляді термінової звістки. Якщо ви темпераментні і активні, то ризикуєте самі ускладнити собі життя. Не варто приймати вечірні події близько до серця, інакше буде важко заснути.

Водолій

Водоліям не варто проявляти недбалість, інакше в будь-якій справі можливий збій. Наприклад, в ході відповідальних переговорів, важливого відрядження. Удача, натхнення і симпатії оточуючих — потужна зброя, але її одної вам буде мало. У планових акціях потрібна ретельність, а в термінових справах і нештатних ситуаціях зібраність. Не завадить мати при собі потрібні документи, запастися переконливою аргументацією.

Риби

У ситуаціях цього дня Риби потенційно вразливі, але далеко не беззахисні. Є можливість спертися на покровителя, правильну систему цінностей, власний довгий досвід проб і помилок. Честолюбним Рибам, що забралися на вершину успіху, зірки забезпечують відмінну страховку і не дають зірватися з досягнутої висоти. Якщо ви в підлеглому положенні, то навіть складний характер вашого начальника не завадить йому оцінити вас як креативного співробітника, за умови, що ви дійсно таким є.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити