image
 |  2 16 Березня 2020 | 07:40

Гороскоп на 16 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 16 березня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам не варто перевантажувати себе зайвою відповідальністю. Якщо є можливість, зірки радять продовжити вихідні, так як настрій навряд чи буде робочим. Якщо клопоту не минути, краще утриматися від початку нових справ. Також, в цей день не дуже продуктивні багатолюдні наради. Нова інформація надійде ввечері, краще спочатку обдумати її на самоті або обговорити у вузькому колі.

Телець

Сьогодні Тельцям складно налаштуватися на виконання конкретного завдання. Аж до вечора можливі труднощі зі зв'язком, концентрацією думки, отриманням відомостей. Не кращий день для відправлення в дорогу, не варто приступати до переговорів, навчання, енергоємних дій. Лише в кінці дня ви отримаєте потрібну інформацію або свіжі ввідні дані. Настрій підніме приємна новина, зустріч, несподівана знахідка.

Близнюки

Вранці та вдень Близнюків чекають заминки в спілкуванні. Не варто планувати важливу зустріч, вихід на нове місце роботи. Зрушення очікуються в кінці дня. Можуть прийти потрібні новини або документи. Варто віддати перевагу ключовим справах і ретельніше до них готуватися. Краще не пропускати повз вуха вечірню інформацію: ви отримаєте ниточку, яка допоможе налагодити зв'язок або не потонути в морі невизначеності.

Рак

Основну частину дня Ракам належить займатися рутиною або імітувати старанну діяльність. Краще не братися за надто складні справи і поберегти енергію до вечора: саме в цей час ви отримаєте вісті, які вас цікавлять, імпульс натхнення або стимул для справжньої дії. Вас може чекати нова вигідна пропозиція від партнера, приємне несподіване повідомлення від пасії або далекого друга.

Лев

Поки не настав вечір, Леви можуть перебувати в «паралельному світі», який обрали ще у вихідні. За нудні рутинні справи братися не варто, ви навряд чи досягнете успіху. В кінці дня не завадить подвоїти пильність. Не варто ігнорувати вечірні повідомлення і свої власні думки. Їх роль — своєчасне попередження, що дозволяє вам заздалегідь вжити заходів проти кризи або можливої проблеми.

Діва

Ранкові години для Дів непродуктивні. Не виключено, що аж до вечора ви будете у владі мани або нездужання, викликаного подіями уїк-енду. Можливо, вам доведеться побути вдома або у випадковому притулку. Переговори і початок дій краще перенести на вечір. В кінці дня складуться однаково вдалі умови для ділових і особистих бесід, для діалогу за вашою ініціативою чи з подачі співрозмовника.

Терези

До настання вечора Терези можуть дозволити собі свободу в розумних межах. Варто ретельніше готуватися до вечірніх подій: вони отримають практичне значення, торкнуться будинку, роботи, грошей або здоров'я. Правильна тактика допоможе вам вирішити протиріччя і знайти компроміс. Фінальним акордом дня може стати бесіда з лікарем або родиною, важливе повідомлення, нарада чи підпис на документі.

Скорпіон

Вдень Скорпіони можуть дозволити собі політати в хмарах, наприклад, помріяти про далекі країни і легкий успіх. Від важливих дій краще утриматися. Найбільш насиченим і продуктивним періодом стане вечір. До вас повернуться ваші права та можливості, з'явиться енергія, налагодиться зв'язок. Ви зможете відправитися в дорогу, вступити в діалог, почати флірт або співпрацю, комусь прислужити або сподобатися.

Стрілець

Стрільці можуть аж до вечора жити в своєму ритмі. При цьому зірки радять не зловживати шкідливими звичками і рекомендують до кінця дня прийти в ділову форму. В цей час почнуть надходити корисні відомості, потребує уваги бюджет, рахунок, дохід. Можлива сімейна або інша приватна розмова. Неуважність послабить ваші позиції, ви ризикуєте пропустити важливий нюанс і втратити свою вигоду.

Козоріг

Вдень Козорогам належить акумулювати енергію. Духовні резерви не менш важливі, ніж запас фізичної міцності. Увечері вас надихне нове повідомлення або можливість контакту. Стимул до активності може надати нестандартне домашнє або ділове завдання, прилив почуттів, творче осяяння, випадковий щасливий шанс. Перспективи блискучі, якщо ви не втратите рівноваги і оперативно зробите вибір.

Водолій

Водолії аж до вечора можуть бути одержимі пошуком однодумця. Зірки підказують, що ви на вірному шляху, але в цей момент у чомусь помиляєтеся або обґрунтовано в комусь сумніваєтесь. Не варто нічого робити, поки ситуація не проясниться — наприклад, поки ви не отримаєте доступ до закритої інформації про об'єкт, проект чи персону, якими цікавитеся. Можливо, це станеться вже сьогодні ввечері.

Риби

Рибам зірки обіцяють приплив нової інформації, підвищення інтересу до навчання, поїздок, спілкування. Будь-які заходи і висновки краще відкласти на вечір: саме в цей час вам дадуть слово, вас відвідають розумні ідеї або у вашу пошту надійдуть свіжі новини. Якщо день пройде непродуктивно, не засмучуйтеся, до ночі ви наверстаєте згаяне. Залишок дня може пройти в листуванні або в цікавих роздумах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити