image
 |  0 16 Березня 2021 | 07:40

Гороскоп на 16 березня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Першу половину цього дня Овни можуть провести на хвилі своїх настроїв і примх, але з обережністю: є ризик піддатися шкідливій звичці або негативній емоції, яка буде відкачувати енергію «на рівному місці». Увечері варто взяти під контроль фінансові справи: можливі свіжі звістки з прихованих неформальних джерел, вимушені платежі або чергові поправки в матеріальній базі планів.

Телець

Початок дня для Тельців непродуктивний. Не піддавайтеся ранковому пориву: він заведе вас в глухий кут або посилить вже допущений промах. Припливу свіжих ідей доведеться чекати до вечора. Це час цікавих здогадок і інтригуючих звісток, які вам, правда, ще належить перевірити. Мотив до спілкування або до зміни способу думок може дати приватний лист від далекого друга, колишньої колеги або колишньої пасії.

Близнята

У новій обстановці Близнятам важливо знати новини і вміти читати їх підтекст. Не вся інформація найближчими днями буде повною і відкритою. Не всі будуть з вами відверті. Небезпечні ігри наосліп: можливі інтриги і провокації, побудовані на недомовках, заминки і сварки через необізнаність. Не завадить доступ до таємного каналу даних (у тому числі, фінансових), допомога друга-інформатора або «суфлера».

Рак

Для Раків сьогодні приємніша друга половина дня: вона допоможе їм оновити інформацію, змінити формат зв'язку, а також наведе їх на оригінальні думки. Можливі інтригуючі романтичні вісті здалеку або привабливі ділові пропозиції на майбутнє. Зірки радять розглядати будь-які ідеї, але не як заклик до термінової метушні: можливо, це провокація, непорозуміння, помилка або сумнівна проба пера.

Лев

Леви можуть почати ранок із завершення вчорашніх справ. Основні сили краще приберегти до другої половини дня: щось зміниться. Можлива закрита нарада, початок нової інтриги, приплив таємних новин, перехід спілкування в приватний формат. Варто посилити секретність в листуванні і платежах, щоб виключити витік даних і грошей, а також взяти час на роздуми, узгодження планів і перевірку ризиків.

Діва

Сьогодні зростає тяга Дів до зворотного зв'язку з певними людьми. На жаль, в ній багато неясного, що загрожує непорозумінням, сваркою, обманом, «підставою» чи іншою неприємністю. Не прозорий і загальний інформаційний фон дня. Новини та чутки краще відразу перевірити фільтром незалежного джерела або уточнити у друзів. Не варто сліпо вірити діловому партнеру, клієнту, посереднику, об'єкту симпатій.

Терези

Сьогодні Терезам варто відкласти зустріч, співпрацю, спільну акцію. Якщо захід вже розпочатий, краще швидше його згорнути: після вдалого старту в справу можуть втрутитися негативні фактори, у тому числі, незримі тіні минулого. У другій половині дня вимагає уваги будь-яка нова інформація, особливо, податкова, страхова та медична. Можливо, її вам таємно повідомлять "друзі по нещастю".

Скорпіон

Вранці Скорпіонам краще займатися необхідними дрібницями і не братися за мегаважливі справи: може підвести самопочуття, не виключається затримка зв'язку. Найбільш інформативна друга половина дня. Багатьом Скорпіонам вона обіцяє приплив креативних ідей і новий поворот в спілкуванні. Можлива таємна особиста розмова, сімейна або корпоративна нарада, запрошення до дружньої бесіди або неформальної зустрічі.

Стрілець

У першій половині дня Стрільці можуть розгубити частину свого недавнього запалу. У виборі навантажень зірки радять виходити з самопочуття: перенапруження може привести до того, що ввечері ви відчуєте нездужання і вам доведеться зайнятися поправкою здоров'я, яке похитнулося. При хорошому розвитку подій, залишок дня вдасться провести у вузькому колі, в цікавій сімейній, службовій або дружній бесіді.

Козеріг

Для Козерогів сьогодні не дуже сприятлива перша половина дня. У цей період краще знизити навантаження, по мінімуму займатися справами і побутом, стати обережнішими навіть в простих заняттях. Друга половина дня обіцяє зміну типу зв'язку і натякає на несподівану новину з приємним підтекстом. В цей час можливі привабливі особисті пропозиції, в новому оригінальному ракурсі постане креативна ідея.

Водолій

Сьогодні Водоліїв з самого ранку може переслідувати погане передчуття або відчуття неблагополуччя. Зірки натякають, що катастрофа малоймовірна — скоріше, вам потрібен час, щоб звикнути до чергової зміни, змиритися з тимчасовою втратою важливих каналів зв'язку, ясності і контролю в деяких питаннях. У другій половині дня корисно обговорити сімейні, житлові, фінансові або корпоративні новини.

Риби

У першій половині дня Рибам краще не братися за нові справи. У поточних клопотах не варто нехтувати страховкою. Друга половина дня обіцяє важливі новини, оригінальні ідеї та несподівані знахідки. Стане зручнішим зв'язок і комфортнішим спілкування. Можливі вісті або подарунки від друзів, коханих, сусідів, родичів. Добре приступати до циклу контактів, літературної творчості, дистанційного навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15 березня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити