image
 |  4 16 Червня 2020 | 07:40

Гороскоп на 16 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 16 червня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Для Овнів день почнеться з залишкової напруги, породженої вчорашніми подіями. Друга половина дня допоможе вам з'ясувати перспективи, пов'язані з вашим особистим добробутом або з економічною ситуацією в цілому. Події нагадають вам про обмеження, які поки що перешкоджають прогресу в цій області, про необхідність економити або відкласти витрати. Придбання будуть несподіваними і вимушеними.

Телець

Тельцям варто чекати змін в середині дня. В цей час будуть знову окреслені жорсткі рамки, оголошені раніше на офіційному рівні. Знову буде обмежена ваша персональна незалежність (особливо, якщо ви народилися у квітні). «Порадують» професійні, бюрократичні, дисциплінарні обмеження. На щастя, сувора заборона або суворий контроль в одній області вдасться заповнити свободою в інший.

Близнюки

Події цього дня змістять фокус уваги Близнюків в область матеріального. Прогрес неможливий, поки не зведений баланс активів і пасивів, не ясний податковий статус. Від нього залежить ваш майбутній бюджет та соціальний рівень, навчальна або професійна програма, кар'єра чи відпочинок за кордоном. Доля дарує вам право і шанс остаточно розібратися зі спадщиною минулого, чи то накопичення чи борги.

Рак

Вранці Ракам краще відмовитися від ініціативи. Друга половина дня змусить поглянути в майбутнє, приділяючи особливу увагу його матеріальній базі. Буде виправданий підвищений інтерес до загальної економічної обстановки: ринкових і біржових трендів, статусу фондів і банків, ситуації з працевлаштуванням або ресурсами. Може знизитися платоспроможність нових друзів і з'явитися потреба в підживленні від старих.

Лев

Друга половина дня змусить Левів переглянути і уточнити недавні плани, відкласти деякі витрати, зустрічі, договори та нововведення. Привід до тотального заморожування прогресивних заходів може дати загальна професійна або фінансова обстановка, режим відносин з друзями, що склався, партнерами, роботодавцями, клієнтами, контрагентами, зовнішніми організаціями і державними інстанціями.

Діва

На початку дня Дівам буде складно відчувати себе спокійно і захищено. Навіть позитивні зміни — наприклад, щасливий фінал пригоди — можуть позбавляти вас душевної рівноваги. Друга половина дня комфортніша. Ви знову згадаєте про важливу точку опори, що дає вам впевненість на тлі зовнішнього хаосу. Такою опорою може стати моральна чи матеріальна підтримка, наявність друзів вдома чи за кордоном.

Терези

Сьогодні у Терезів мало можливостей вплинути на події. На початку дня вирішальну роль зіграє загальна розстановка сил в значущій для вас ситуації, наприклад, у домашніх справах, у професійній сфері або в партнерстві. У другій половині доби правила почнуть диктувати фінансово-економічні обставини. Вам доведеться змиритися з тимчасовим припиненням системних змін, на які ви розраховували.

Скорпіон

У Скорпіонів сьогодні обмежене поле для маневру. Початок дня піде на рутину — наприклад, на ліквідацію наслідків вчорашніх руйнувань або на необхідні лікувальні процедури. У другій половині дня важливо знайти свою нішу в подіях і діяти в її межах, з огляду на обстановку. Небажані будь-які масштабні рішення і починання, у тому числі, колективні (сімейні, партнерські, дружні).

Стрілець

Стрільцям зірки підказують, що ранковий сплеск ентузіазму для них сьогодні оманливий. Повторити вчорашній трюк навряд чи вийде: не може залишатися сил чи засобів. Другу половину дня бажано присвятити оптимізації повсякденного розпорядку: побуту, режиму роботи, схеми лікування. Нестандартність моменту буде полягати в необхідності пригальмувати інновації, замість того, щоб прискорити їх.

Козоріг

Перша половина дня не обіцяє Козорогам повного спокою, ні особливого успіху. Не варто щось робити, поки не «вивітрився» ваш вчорашній настрій або не зміниться домашня обстановка. У другій половині доби ви отримаєте несподівану перевагу в поточних справах, а ось в частині глобальних програм на майбутнє не будете вільні: реалізацію нових планів затримає фінансова складова.

Водолій

Друга половина дня нагадає Водоліям, що в них зв'язані руки. У планах чекає пауза, можливо, не на один місяць. Відстрочення здатні ускладнити вирішення житлових і кар'єрних питань, внести відчуження у стосунки з друзями, колегами, домочадцями. Важливо побачити в ситуації конструктивну сторону. Наприклад, можливість перевірити якість зробленого першого кроку або випробувати твердість своїх намірів.

Риби

Рибам варто планувати всі поточні справи на другу половину дня, коли в них з'явиться несподівана підтримка. Попри обмеження, які підстерігають скрізь і всюди, багато Риб в цей час ухитряться прокласти в потрібних місцях свою власну стежку або автомаршрут, зуміють мінімізувати контроль чи зрозуміють, як обійти заборону. На допомогу можуть прийти друзі, родичі, сусіди, старі знайомі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити