image
 |  0 16 Вересня 2020 | 07:40

Гороскоп на 16 Вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 16 Вересня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам належить займатися рутиною і частіше звертати увагу на практичні дрібниці. Ініціатива, гра, творчість відійдуть на другий план. Доведеться згадати про службову ієрархію, дисципліну, субординацію і професійний обов'язок, врахувати медичні або бюрократичні тонкощі, зайнятися плановими оновленнями. Навіть Овни-бунтарі будуть змушені не битися з системою, а рахуватися з нею.

Телець

Тельці сьогодні повернуться до знайомого плану або принципу, вирішать привести свої справи в порядок. Даний похвальний намір може торкнутися побуту, здоров'я, навчання, роботи, контактів з дорогими людьми. День допомагає відновити правильну ієрархію в спілкуванні поколінь (батьки-діти, вчителі-учні). Закохані Тельці почнуть мислити практичніше і зуміють розставити акценти у своїх відносинах з пасією.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам доведеться відмовитися від зайвої суєти, від романтики і вільної творчості. Багато Близнюків замкнені в замкнутому просторі, пов'язані правилами, традиціями, зобов'язаннями, змушені залишитися вдома або закритися в робочому кабінеті, дотримуватися суворого режиму при нездужанні. «Ув'язнення» можна використовувати для позбавлення від мотлоху, бруду і неліквіду, звільнення місця під оновлення.

Рак

Сьогодні Раки мислять прагматично, під впливом моменту змушені глибше вникати в деталі. Найбільш допитливим Ракам буде потрібна чиясь персональна експертна думка для підтвердження їх висновків. У ролі експерта може виступити друг або «голос народний». День підходить для візитів в установи і до профільних фахівців, допомагає підвести підсумок лікування, перевірки, переговорів, судового розгляду.

Лев

Сьогодні зірки радять Левам рахувати гроші, бути уважнішими до комплексу бюрократичних і службових нюансів, а також відповідальніше ставитися до свого здоров'я і пов'язаних з ним витрат. Бажано об'єктивно оцінити свій персональний баланс і потребу в оновленнях. Можливо, потребує чергової оптимізації ваш особистий бюджет, дієта, стандартний список обов'язкових витрат і нагальних потреб.

Діва

Сьогодні (і завтра) зірки радять Дівам забути про дрібниці і зосередитися на головному. Варто присвятити час виключно собі і своїм особистим підсумками. Це важливий момент для оцінки вами своїх досягнень, потреб, дієти, самопочуття, для відсікання зайвого, зміцнення у вірі або професійних принципах. Там, де назріли зміни, вам вигідніше вибрати не революцію, а акуратну оптимізацію.

Терези

Сьогодні Терези залежні від самопочуття і збігу обставин, а також від ходу своїх думок, від експертних думок свого оточення або від характеру одержуваної інформації. Краще відмовитися від починань і зовнішньої активності. День може пройти в службовому приміщенні, в кабінеті лікаря, у вимушеній самоті. Корисно навести порядок в побуті, рутинних справах, медичних, житлових та інших документах.

Скорпіон

Скорпіонам день додасть ясності, розставивши в їхніх справах багато що по місцях. Відпаде необхідність рекламувати свій талант, просувати послуги і доводити професійні компетенції: це зроблять ваші друзі і факти колишніх досягнень. Милість долі в цю добу виражається не в прирості благ і радикальних змінах, а у відсіканні зайвого — наприклад, відмова від явно не відповідного вам плану або ролі.

Стрілець

Сьогодні зірки ставлять Стрільцям рамки, змушують їх до самоконтролю і дисципліни. Це дасть свої переваги: ви будете відповідальні, об'єктивні, розбірливі, зможете зберегти своє здоров'я або довести свою компетентність, не зробите грубої помилки у сфері кар'єри і матеріального становища. Вас буде важко дорікнути в неповазі до начальства, старших, традицій або кодексу професійної честі.

Козоріг

Козорогам цей день несе передбачуваність, стабільність, надійність, реалістичний погляд на себе і ситуацію. Можна не боятися підступів і пасток, спокійно оцінювати свої досягнення і підводити підсумки. Сумніви не підуть повністю, але багато повернеться для вас «на круги своя». Ви зміцнитеся у своїй вірі і принципах, отримаєте підтвердження своїх прав або знову переконаєтеся в правильності обраного шляху.

Водолій

Сьогодні зірки запрошують Водоліїв до прагматизму, об'єктивного критичного мислення, детальної оцінки найскладніших ділянок роботи. Реалізм може межувати з песимізмом або цинізмом, зате вилікує від залишкових ілюзій. Потрібно звести деталі в єдину схему і знайти її центр. Важливі підсумки перевірки, лікування, дослідження. Отримає вагу думка авторитетної особи, наприклад, лікаря або податкового інспектора.

Риби

Сьогодні Риби можуть покластися на людину «на тому березі». Можна вірити лікарю, юристу, консультанту: його позиція буде професійною, а головне, він розділить ваші цінності або буде на вашому боці у важливому питанні. День вселяє надію щодо важливих офіційних довгострокових відносин. Буде виваженим і відповідальним рішення вашого партнера, супутника життя, вчителя, представника, захисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15 Вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити