image
 |  4 17 Жовтня 2020 | 07:40

Гороскоп на 17 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 17 жовтня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам варто звертати увагу на фінансові та податкові новини. Саме цій темі можуть бути присвячені бесіди з друзями і близьким оточенням. Попутно, день принесе новий погляд на недавні події, пов'язані з соціальним кліматом, кар'єрою, відносинами або вирішенням суперечок. Зірки радять не поспішати з висновком, бо попереду намітилася пауза, серія поправок або повторні переговори.

Телець

Сьогодні у Тельців не буде нестачі у зворотному зв'язку. Багато Тельців приватно поговорять з друзями, отримають оригінальну пропозицію, натяк або новину. Здогадки часто будуть вірними, а чутки обґрунтованими, але не варто чекати повної відвертості і вичерпних відповідей. Судження і домовленості не стануть остаточними: вам і співрозмовникам не вистачить достовірних фактів, доказів, свідчень.

Близнюки

Сьогодні будь-яке спілкування забарвлене для Близнюків емоціями, не завжди приємними. Темою дня може стати здоров'я, архівний документ, незакінчена справа. В ході повсякденної рутинної роботи спливуть нові деталі минулого, що ускладнюють швидкий прогрес. У складені плани доведеться вносити поправки. У поточних справах намітиться пауза, може вимагатися перерахунок, повторне лікування, додаткова перевірка.

Рак

Сьогодні Раки зможуть обміркувати свої справи більш виважено і спокійно. Багато Раків отримають шанс порадитися з надійним консультантом або старшим партнером, звернутися за підтримкою до друзів або в офіційну інстанцію. Вирівняється емоційний фон — а значить, краще запрацює логічне мислення, загостриться чуття і згадається потрібний досвід. Ракам-батькам стане простіше знайти спільну мову з дітьми.

Лев

Левам не варто відкладати сімейну та приватну нараду, обговорення житлових, фінансових і господарських тем. При цьому варто враховувати повільний хід подій і неможливість прояснити істину в один присід: для наведення ясності вам або іншим людям може знадобитися додаткове розслідування, вивчення архівів, серія роздумів або консультацій, внесення поправок в старі документи.

Діва

Сьогодні раціональне мислення Дів працює в злагоді з їх інтуїцією і пам'яттю, що робить їх проникливими спостерігачами і дослідниками, чуйними співрозмовниками, хорошими консультантами або коментаторами. День обіцяє новини від далеких друзів, створює умови для дистанційних сеансів зв'язку, відновлення навчання і наукової роботи, наводить на думку про подорож по забутих місцях або маршрутах.

Терези

Терезам сьогодні не завадить переглянути свої поточні витрати або бюджет в цілому. На окрему увагу заслуговують витрати на корисні нагальні дрібниці: ліки, господарські або інтимні потреби. Увагу можуть привернути старі кредитні картки, перерахунки заборгованостей, історії покупок або платежів. Можливі несподівані знахідки на рахунках або в «засіках», новини про спадщину, іпотеку або податки.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони потребують розуміючого співрозмовника. Інтенсивна робота думки може привести до несподіваної довірчої розмови з другом або до нового запису в особистому щоденнику. Також, день загострює інтерес представників знаку до різних досліджень, може спонукати їх до екскурсу в минуле, відвідування архіву, повторного вивчення старих документів, відновлення колишніх знань або зв'язків.

Стрілець

Стрільців день запрошує до відокремлених роздумів, незвичайних поглиблених досліджень, віртуальних або реальних подорожей по забутих місцях. Відповідний момент для приватної розмови, таємної наради, листування по закритих або резервних каналах. Можливі несподівані знахідки в старих речах або інтригуючі вісті з минулого — наприклад, від старих друзів, далекої рідні або колишніх колег.

Козоріг

Сьогодні щось нагадає Козорогам про минуле — у тому числі, про колишні плани на майбутнє, які все ще ваблять. Пробудити спогади і оживити надії може звістка від старого друга. Зірки радять не відмовлятися від спілкування з колишніми однодумцями, але не покладати на нього занадто великих надій: в нових умовах стара дружба може виявитися неактуальною, а колишня прибуткова ідея збитковою.

Водолій

Сьогодні зірки радять Водоліям стати обачнішими в спілкуванні і неухильно дотримуватися цього правила в будь-якій ситуації. Не варто робити винятки для сімейних зв'язків, а також для контактів з колишніми колегами, сусідами, партнерами і роботодавцями. Багатьом Водоліям зараз піде на користь відвертість їх співрозмовників, проте не в їхніх інтересах відкривати душу і розкривати свої плани у відповідь.

Риби

Рибам цей день може принести звістку з далеких країв, привіт від далекого друга, колишнього попутника, співучня або викладача. Можна довіритися сьогоднішнім новинам: вони вселять у вас надію, підтвердять ваші права і здогади, підкажуть вам вірні орієнтири. Не виключено, що під їх впливом ви вирішите освіжити свої пізнання в іноземній мові, повернутися до навчання або знову відвідати країну мрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 16 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити