image
 |  0 18 Грудня 2021 | 07:40

Гороскоп на 18 грудня 2021 року — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку — від Ukr.Media.

Овен

Овни аж до ночі будуть на чомусь внутрішньо зациклені, що завадить їм діяти рішуче і прямо. Ви можете "ходити по колу", сумніватися в собі, повертатися до якихось деталей. Фізичний тонус сьогодні знижений, але є відповідний настрій для відокремленої спокійної роботи, приватного листування. Може розігратися уява в зв'язку зі спогадами, запізнілою надією або нездійсненною мрією.

Телець

Підвищення життєвої сили і нові ідеї творчого самовираження в домашньому колі піднімуть вам настрій. Сприятливий день для взаємин з публікою, ділової активності та фінансових операцій, пов'язаних з нерухомим майном і сферою послуг. Сьогодні можуть з'явитися ділові та любовні можливості, що стосуються протилежної статі.

Близнюки

Близнюки можуть тимчасово опинитися у владі сильних емоцій. Для важливих починань момент невідповідний, тому не витрачена душевна енергія може вилитися в непотрібні інтриги. Зірки радять вам вкласти емоційну енергію в справу, яка в цей момент є нагальною. Це можуть бути службові обов'язки, турбота про близьких, поправка здоров'я, вдосконалення майстерності. Бізнесменам варто звернути увагу на рутинну частину справ: можливо, потрібні додаткові потужності, робоча сила.

Рак

Ракам сьогодні краще бути в тонусі, але не варто панікувати. Головним тригером занепокоєння для типових Раків стане непередбачуваність і новизна обстановки, яку вони інстинктивно зв'яжуть з потенційною загрозою. Але саме розрив шаблону і призведе до удачі. Можливі оригінальні придбання, несподівані фінансові ходи, випадкові знахідки. Може виручити непередбачений вчинок друга або дитини.

Лев

Левам сьогодні легко бути щирими, але може бути важко тримати фокус на правді і зберігати ясність погляду. Завдання ускладнюється, якщо ви сугестивні і довірливі. Майстром "наводити тінь на тин" може виявитися ваша дитина, кохана людина, учень або вчитель, а також хтось із знайомих (особливо, іноземців). Це не найкращий день для обговорення делікатних тем, питань минулого або безпеки.

Діва

Дівам пора знову переглянути фінансову політику і старі джерела доходу. Зростаючі апетити представників цього знаку важко задовольнити в рамках колишньої стратегії. Настав час різко змінити образ думок, коло контактів або звичний стиль життя в цілому. Протягом дня очікуються напружені відносини з оточуючими (колегами, ріднею, сусідами, попутниками), аж до розборок і скандалів. Вам вдасться уникнути безлічі неприємностей, якщо ви не будете піддаватися на провокації.

Терези

Смаки Терезів сьогодні можуть виявитися далекими від звичних стандартів, а часом і вельми оригінальними, вибагливими. Пошуки особистого стилю можуть привести в місця, де ви зазвичай рідко буваєте. Можливий інтерес до виробів ручної роботи, амулетів, товарів класу секонд-хенд, до рецептів, пропонованих альтернативною медициною. Можливі нетривіальні гастрономічні, побутові пристрасті, увага до секретів еротичної «кухні». Вам може попастися на очі рідкісна річ, яку ви безуспішно шукали раніше.

Скорпіон

Для Скорпіонів це гармонійна і вдала доба. На тлі загального передбачуваного перебігу подій можливі хвилини нестабільності: романтичні моменти, періоди коливань і подвійності. Збивати вас з "шляху істинного" може партнер або людина, якій ви симпатизуєте. Вірність своїм переконанням може змінюватися пошуками різноманітності і новизни, особливо, якщо ви схильні до зовнішніх впливів і не можете встояти проти спокус. Можливе легковажне ставлення до любові, грошей або плодів творчості.

Стрілець

Справи можуть піти не так, як уявлялося Стрільцям. Можуть бути відкладені плани, пов'язані з поїздкою, візитом в гості, проведенням будь-якого цікавого мережевого заходу. Не виключено, що найближчу добу вам доведеться провести вдома або на самоті, в укритті. Усамітнення (або інше обмеження) може виявитися вимушеним, наприклад, продиктованим сімейною або службовою необхідністю, або бути обумовлене самопочуттям. В якості компенсації, зірки не обмежують вас у мріях і фантазіях.

Козоріг

Сьогодні небеса благоволять дисциплінованим Козорогам, які надають перевагу авантюрі чіткий план. Козорогам, які всім захоплюються, зірки нагадують, що в цей день важливі правила і закони. Бажано поважати порядок, цінувати час, відхиляти сумнівні пропозиції і йти второваним шляхом. Не варто моралізувати, претендувати на знання істини. Можливий інтерес до медицини і фундаментальних наукових досліджень.

Водолій

Щоб отримати віддачу, Водоліям сьогодні потрібно мислити практично. Замість порожніх розмов варто віддати перевагу змістовній бесіді, наприклад, обмін корисними відомостями, отримання цільових консультацій. Варто вивчити додаткові джерела та відгуки, перш ніж зробити солідне вкладення або придбання. Вам може стати в нагоді інформація з галузі медицини, торгівлі, освіти, юриспруденції, будівництва, кулінарії. Архівні матеріали можуть виявитися більш пізнавальними, ніж останні новини.

Риби

Ранкові години найбільш комфортні, особливо для типових Риб. В кінці дня ритм подій прискориться. Багато вчинків будуть спонтанними, можливі сміливі фінансові рішення і раптові покупки. Добре купувати модний одяг і аксесуари, робити стрижку і фарбувати волосся, особливо якщо ви хочете задовольняти всім вимогам на новому місці служби. В особистому житті нове захоплення обернеться масою додаткових турбот. Перш ніж давати волю почуттям і втрачати голову, подумайте, чого вам це буде коштувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Луцька привезли Вифлеємський вогонь

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити