image
 |  2 19 Жовтня 2020 | 07:40

Гороскоп на 19 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 19 жовтня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнам цей день додасть енергії, підприємливості, винахідливості і дипломатичності. Багато Овнів почнуть шукати підходи до партнерів, з якими не ладнають, у тому числі, що знаходяться за кордоном. Спростовуючи традиційну думку про себе, як про індивідуалістів, більшість Овнів буде не проти піти на компроміс, проте їм доведеться почекати відповіді (особливо, якщо друга сторона не на жарт ображена).

Телець

Сьогодні повільні і ледачі Тельці втрачають свої переваги, а спритні і рухливі, навпаки, отримують свій додатковий або повторний шанс. Можна розширити сферу впливу або підвищити швидкість ведення справ, підключивши когось із зарубіжних або іногородніх партнерів. Незалежно від особливостей свого особистого темпераменту, всім Тельцям зірки рекомендують стати уважнішими у фінансових питаннях.

Близнюки

Сьогодні для Близнюків заразлива чужа активність. Багато Близнюків наберуть потрібний темп завдяки енергії і діловитості своїх партнерів, або під загальним впливом рухомого і мінливого оточення. Зірки радять пам'ятати про нюанси свого самопочуття і не гнатися за більш енергійними людьми там, де це перевищує ваші поточні можливості: надолужити згаяне і наздогнати друзів ви ще встигнете.

Рак

Ракам сьогодні корисно зануритися в атмосферу повсякденної суєти. Це не лише допоможе їм не зациклюватися на тяжких думках, але і дозволить зробити щось в напрямку своєї головної мети. День підкаже обхідні шляхи і способи маневру, які ви раніше, можливо, не помічали (або недооцінювали). Не виключено, що ви підглянете дотепний хід або прийом у когось зі своїх колег або клієнтів.

Лев

Сьогодні Леви підбадьоряться фізично або піднесуться духом (можливо, те і інше разом). З'являться сили для продовження навчання, подорожі, розвитку бізнесу. Щоб посилити цілющий ефект цієї доби, зірки радять почати ранок з розминки або знайти для неї час протягом дня. Справи підуть краще, якщо ви відвідаєте спортзал або басейн, зайвий раз вигуляєте собаку, зважитеся на пробіжку або розтяжку.

Діва

Сьогодні у Дів є енергія для домашніх турбот і подолання криз. Веселіше піде повсякденна робоча рутина. Зірки радять віддати перевагу турботам, пов'язаних з технікою, медициною, тваринами, і вибирати завдання, для виконання яких потрібна рухливість. Не варто займатися справою, що вимагає посидючості, зосередженості, делікатності, безпомилкового естетичного або фінансового чуття.

Терези

Терезам в цю добу не варто сидіти на місці. Буде нескладно знайти привід, щоб покинути будинок, робочий кабінет або інший замкнутий простір. Саме час відправитися у відрядження, відвідати тренажерний зал, провести розвідку, відновити співпрацю з партнерами. Не завадить пригадати забуті навички, наприклад, водійські, технічні або спортивні: можливо, незабаром вони вам знадобляться.

Скорпіон

Ситуації дня вимагають від Скорпіонів спритності та діловитості. Можуть стати в нагоді такі якості, як товариськість, мобільність і спортивний дух. Вітається володіння альтернативними підходами і готовність вчитися (або відновлювати забуті навички). Віртуозне володіння різними прийомами допоможе вам "триматися на плаву", наприклад, підтримувати динамічний баланс у фінансовій сфері.

Стрілець

Стрільців чекає сплеск сил і азарту. День підходить для тренування з метою відновлення ігрових, військових, інструментальних, водійських або спортивних навичок. Можна довіритися чуттю і не сходити з дистанції, поки вистачає дихання: кожна дрібна перемога — крок у майбутнє. Добре поєднувати різні підходи і прийоми. Ефективні вправи на розтяжку, спритність, швидкість, орієнтування, маневрування.

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам внести у свій стандартний життєвий ритм трохи різноманітності, так чи інакше розширити звичні ділові або побутові горизонти. Корисно затіяти невелике побічне дослідження, зробити міні-вояж, пошукати нестандартне рішення давньої проблеми в будинку або в бізнесі. За ключові плани, навпаки, краще не братися: ви неодмінно допустите в них хоча б один промах.

Водолій

Сьогодні зірки радять Водоліям зробити маленький крок у майбутнє. При цьому не обов'язково відкривати нові горизонти і радикально змінювати план. Досить повернутися до старої задачі і спробувати підійти до неї з нових позицій. Можливо, не вичерпаний потенціал вашого старого хобі або вас чекає заморожений проєкт. Не біда, якщо ви розгубили однодумців: згодом вони знову будуть поруч з вами.

Риби

Сьогодні зірки радять Рибам вирішувати приватні завдання і не намагатися охопити всю проблему цілком. Це не найкращий момент для затвердження планів, вибору основної професії або постійного місця роботи. Можливі помилки у фінансових справах і в поточних клопотах, промахи в особистих і ділових відносинах. По можливості, вам варто відмовитися від покупок і угод, почекати з поїздкою, відповідальним візитом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 18 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити