image
 |  4 21 Жовтня 2021 | 07:40

Гороскоп на 21 жовтня 2021 року — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку — від Ukr.Media.

Овен

Овнам не варто боятися труднощів, так як сьогодні один з тих днів, коли майже всі вони легко переборні. До вирішення будь-яких ділових, фінансових, податкових, виробничих, управлінських завдань зірки радять приступати вже в першій половині дня. В особистих відносинах сьогодні присутня чимала частка прагматизму, не виключені елементи взаємного маніпулювання, проте робитися це буде частіше з метою спільного блага і зміцнення взаємної прихильності, ніж з будь-якими деструктивними намірами.

Телець

Тельцям сьогодні варто враховувати обстановку, що змінилася, наприклад, хиткий інформаційний фон. У будь-яких відомостях вам можуть зустрітися неточності і умовчання. З вами можуть бути не до кінця чесні ваші друзі або діти. Не рекомендується робити покупки і приймати рішення, не прояснивши картину. Не про все варто питати прямо, про деякі нюанси краще спробувати здогадатися за непрямими ознаками.

Близнюки

Близнюкам сьогодні краще насолоджуватися приємним спілкуванням і мирною атмосферою навколо, не намагаючись щось змінити. Можна зробити ще один крок до гармонізації відносин, додавши в них новизни, романтики або пішовши на поступки. Водночас, у такої привабливої картини буде і невидима зворотна сторона. Партнер може заплутатися в своїх почуттях, навмисно або мимоволі приховувати від вас половину правди.

Рак

Сьогодні Ракам не варто йти старим шляхом (наприклад, обмежуватися традиційним контактом з вузьким колом знайомих осіб). Всю наявну комунікабельність краще направити на спілкування з друзями і оновлення соціальних зв'язків. Небажані рутинні ходи і стандартні схеми ведення справ, зате цілком доречна участь в колективному експерименті: він доведе вам, що «не такий страшний чорт, як його малюють».

Лев

Вранці ви зможете самі керувати своїм життям і не дозволите нікому втручатися у ваші плани. Друга половина доби зніме з вас деякі зобов'язання, але може позбавити вас приємного почуття самостійності і незалежності. У цей час можуть стати менш ясними ваші найближчі перспективи, в тому числі фінансові. Увечері бажано утриматися від великих грошових витрат і від нових ділових знайомств.

Діва

Ситуації цього дня пропонують Дівам поєднувати цілеспрямованість і старанність зі спритністю, гнучкістю, товариськістю, маневреністю, артистизмом. Чим більше у вашому розпорядженні приятельських зв'язків, інформаційних джерел і «масок» на різні випадки життя, тим швидше ви впораєтеся з будь-яким завданням. Не виключено, що попутно ви обзаведетеся парою нових корисних контактів або освіжите в пам'яті знайомства, корисні для кар'єри. Одночасно, вам слід замислитися про професійний імідж.

Терези

Терезів чекає оптимістичний настрій, везіння, зростання привабливості і впевненості в собі. Душевний підйом буде прекрасним джерелом енергії, якщо в цей момент ви не можете похвалитися блискучою фізичною формою. Вдалий день для романтичного побачення, творчого виступу, створення іміджу. Варто уникати зарозумілості, моральної переваги, «тиску авторитетом», інакше буде утруднений контакт з самолюбними співрозмовниками і з близькими людьми, наприклад, з другом, з одним із батьків.

Скорпіон

Події дня здатні не тільки зробити життя Скорпіонів цікавішим, але і вплинути на майбутнє. Можуть набути важливості питання фінансування, великі витрати і вкладення, заходи з реструктуризації боргів, виплати компенсацій. Можливі витрати на благодійні цілі. У колективі не виключений переділ влади, є ймовірність зіткнення з конкретною авторитетною особистістю. У любовній і творчій сферах очікується порив натхнення. У будь-якій області, багато чого буде зроблено на емоційному «паливі».

Стрілець

Цей день Стрільцям добре провести в гостях, в поїздці, в оточенні друзів, рідні або в місці скупчення народу. Незважаючи на неординарні і часом небезпечні умови (а можливо, і завдяки їм) ви збагатитеся додатковими враженнями і встигнете зробити пару зайвих справ. Яскравою незвичайною нотою завершиться фінальний етап будь-якого заходу: виставки, побачення, поїздки, ігри, суперечки, експерименту.

Козоріг

Сьогодні доля охороняє Козорогів, але вони недовірливі і всюди підозрюють підступ, в тому числі, в нововведеннях. Зірки підказують, що на цю добу ви можете безбоязно планувати будь-які свої справи, за умови, що заздалегідь все продумали і ні кого не потребуєте. Не варто питати поради у друзів, шукати інформаційну підтримку. Небажані випадкові тусовки, активні переговори, знайомства.

Водолій

Для Водоліїв це день динамічної гармонії: чим вища свобода маневру, тим кращий результат. Час від часу вам і оточуючим буде вимагатися зміна пріоритетів, перефокусування уваги. Можуть викликати великий інтерес різні варіанти одного і того ж підходу, ідеї. Можливий інтерес до декількох напрямків одночасно. День підходить для прогулянок, колективних зустрічей, непоганий для наукових досліджень, програмування. Є умови для повернення в коло старих однодумців, шкільних друзів.

Риби

Підвищена емоційність, сприйнятливість і сердечність ведуть вас до гармонії і розуміння романтичних і сімейних відносин. Сьогодні ви можете отримати подарунок або спадщину. Почуття краси і творча уява добре позначиться на музичній та художній діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСільське весілля на Волині зірвало мережу (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити