image
 |  0 22 Листопада 2020 | 07:40

Гороскоп на 22 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 22 листопада 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Цей день запрошує Овнів зменшити зовнішню активність і прислухатися до своїх внутрішніх відчуттів. Краще провести його в приватній обстановці, далеко від шуму і суєти. Вдалий час для відокремленого відпочинку, інтимної зустрічі. Добре включити фонову музику або подивитися ліричний фільм. Можливе надходження дрібної cуми з прихованого джерела: забута «заначка», невелика позика, послуга від друга.

Телець

Сьогодні Тельці зможуть знайти оригінальну віддушину для своїх почуттів, віддатися мріям і приємним спогадам. Ваші емоції вступлять в резонанс з настроєм партнера, з'явиться більше умов для взаємності і гармонії. Відповідний день для побачення, спроби повернути симпатію або налагодити взаєморозуміння. У діловій сфері зростають шанси знайти посередника або безпосередньо домовитися з потрібною людиною.

Близнюки

Близнюків цей день може зробити більш чутливими. Можлива недовірливість щодо свого здоров'я або здоров'я підопічних, не виключена підвищена сприйнятливість до ліків. Багато Близнюків будуть будувати повітряні замки, ідеалізувати свого партнера, начальника, наставника або іншу значущу персону (особливо, іноземця), можуть прикрашати своє або чуже матеріальне становище.

Рак

День підвищить проникливість і емпатичність Раків, а також допоможе їм знайти душевну рівновагу, повернутися до колишньої віри і ідеалів. Зростають шанси на любовну і матеріальну удачу, на симпатію, розуміння, примирення, взаємні поступки, продуктивну інтимну переписку. Відповідний момент для побачення, медитації, красивого прощального ритуалу, для відходу в світ кіно, музики, релігії або фантазій.

Лев

Сьогодні зовнішню пасивність або вимушену залежність Левам відшкодує їх насичене внутрішнє життя. Такі якості, як підозрілість і скептицизм, будуть поєднуватися з ідеалізмом, сентиментальністю і потребою в довірі. Можлива залежність від спогадів, чуттєвих відчуттів, почутої музики, атмосфери в будинку. Увагу може привернути любовна або сімейна інтрига, таємниця минулого.

Діва

Сьогодні Діви можуть розраховувати на взаєморозуміння зі старими знайомими. Гармонія з новими людьми виявиться поверхневою: на ділі незнайомець може лише мімікрувати під «споріднену душу». День підходить для зустрічі з колишнім партнером, інтимного побачення, приватного листування, психологічної консультації. Очні зустрічі краще не влаштовувати вдома. Небажано говорити про найважливіше з батьками.

Терези

Терези можуть дозволити собі розслабитися. Цей день підвищує вразливість, підсилює чутливість і запрошує трохи пофантазувати. Навіть рутинні ритуали (покупки, б'юті-процедури, приготування їжі) може оточувати легкий містичний ореол. На самопочуття і настрій вплинуть прийняті ліки, напої та інші контакти з рідким середовищем — наприклад, ванна з ароматичною олією.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони — сильні інтуїти. До того ж, вони можуть пустити в хід свою привабливість і вдатися до знайомих надійних шаблонів. Це допоможе їм вирішити на свою користь старе матеріальне питання, і не лише. Не варто упускати момент, якщо ви хочете відновити близькі стосунки: неодноразово перевірений вами в минулому комплекс любовних ритуалів зробить романтичну зустріч незабутньою.

Стрілець

Сьогодні Стрільці потребують розуміння близьких людей, але отримують його далеко не завжди. Деякі Стрільці знайдуть опору поза домом — наприклад, у таємної давньої пасії. Це не найкращий момент для індивідуальної ініціативи: будь-який натяк на слабку психологічну підтримку і відсутність ґрунту під ногами знизить вашу впевненість в собі. Не варто особисто вирішувати питання, пов'язані з житлом, сім'єю, спадщиною.

Козоріг

Цей день Козороги можуть присвятити особистому життю або своїм хобі (бажано, не дуже активним). Якщо ви вирішили побути на самоті, відпочити допоможуть музика, хороший фільм і тиха обстановка. Не варто відмовляти собі в покупці улюблених солодощів і дегустації дорогого напою. Якщо зараз ви схильні до навіювань і слабкі, краще уникати депресивної обстановки: пануюча навколо зневіра може передатися вам.

Водолій

Сьогодні Водоліям варто звернути увагу на свій бюджет, меню і сформовані гастрономічні смаки. Звички, які виручали вас раніше, можуть виявитися недоречні в майбутньому. Не виключено, що у вас сформувалися шкідливі харчові пристрасті, ви звикли не кращим чином витрачати свої гроші або отримувати підживлення з сумнівних джерел. Цей день може посилити тягу до солодощів і алкоголю.

Риби

Рибам зірки обіцяють комфортний день. Він сприяє мріям, любові і довірчому спілкуванню. Не підведе смак, не обдурить інтуїція. Але є нюанс: вам не можна потрапляти під чужий вплив (особливо, якщо ви схильні до навіювань), інакше чуття зрадить вам. Ви почнете спотворено трактувати підказки свого внутрішнього голосу, можете зрадити своє «я», проігнорувати свої почуття, бажання або життєвий досвід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали ретро-фото Владичої вежі Луцького замку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити