image
 |  0 22 Серпня 2021 | 07:40

Гороскоп на 22 серпня 2021 — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Вранці ваші емоції можуть бити через край, що не кращим чином позначиться на практичних результатах зусиль. У другій половині дня у Овнів з'явиться натхнення, зміцниться віра в успіх. Разом з ентузіазмом вдасться проявити дисциплінованість, це благотворно вплине на досягнення будь-яких цілей. Можна присвятити цей період доби уточненню даних, правці текстів, повторним переговорам. Можливий офіційний лист або пропозиція, звістка здалеку. Не виключений контакт з колишнім колегою або шефом.

Телець

Явні передумови до успіху Тельці повинні підкріпити професіоналізмом, акуратністю, дисципліною. Не варто використовувати особисті зв'язки, робіть все згідно із затвердженими загальними правилами. Чіткий розклад дня допоможе не відволікатися на дрібниці. Розділіть роботу і особисті контакти. Найкращі результати дасть діяльність на договірній основі, з постійними перевіреними партнерами. Можна укладати або уточнювати офіційні контракти, звертатися до вищих професійних або судових інстанцій.

Близнюки

Цей день не сприяє нудьзі і монотонності. Вітається почуття гумору, весела вдача і все, що допомагає підтримувати гарний настрій. Не виключена схильність до розкоші, надмірних веселощів, додаткового комфорту. Радійте життю, отримуйте задоволення від свободи, не відмовляйте собі в приємному. Це вдалий день для поїздок, прогулянок, екскурсій на невеликі відстані. У центрі уваги Близнюків-батьків можуть виявитися дитячі потреби. Дуже продуктивний день для творчих натур.

Рак

Спокійний день чекає лише найбільш ледачих Раків. Швидше за все, у вас не буде жодної вільної хвилинки для того, щоб розслабитися. Лейтмотивом дій для багатьох представників вашого знаку може стати власна амбітність. Наприклад, сильне бажання організувати широке щедре гуляння не гірше, ніж у інших. Додаткові клопоти можливі у зв'язку з незакінченою або терміновою роботою, підтриманням здоров'я, утриманням домашньої тварини.

Лев

Левів зірки застерігають від необачних дій. Зараз теорія розходиться з практикою, сувора реальність вносить поправки в будь-який привабливий сценарій. Те, що виглядало легким і забавним в мріях, на ділі може створити проблеми вам або вашим близьким. Небезпечно давати хід інформації, відправлятися без підготовки в дорогу, братися за складну справу. Починаючи щось, важливо мати захищений тил.

Діва

Друзів у вас багато, але грамотних помічників одиниці. Це відмінний день для Дів, яким треба змінити обстановку, освіжити почуття, згадати минуле в дружньому колі. А ось вибудувати твердий сценарій майбутнього практично неможливо. Серед ваших однодумців сьогодні переважають авантюристи, що пропонують замість надійного плану руйнівний ризикований експеримент. Можливо, вони так і не зрозуміють, що ви хотіли до них донести, і будуть нав'язувати вам власне розуміння вашої ситуації.

Терези

Терезів може чекати ланцюжок прикрих неприємностей. Сьогодні легко стати заручником обставин або учасником чужої історії. Можливі нездужання і дрібні травми. Може виявитися клопіткою взаємодія з колегами, бюрократичними інстанціями, медичними установами, найманим персоналом. Компенсувати недоліки і занепокоєння цього дня здатне поліпшення матеріального становища. Зірки радять бути акуратнішими при контактах з тваринами, управлінні технікою, поводженні з гострими інструментами.

Скорпіон

Скорпіони можуть зіткнутися зі збоями різних комунікацій. Деякі справи займуть менше або більше часу, ніж зазвичай, наприклад, щоденний шлях до місця зустрічі, обробка і відправка повідомлень. Технічні та програмні неполадки можуть дратувати, але одночасно дадуть цінну інформацію, дозволять освоїти нові прийоми, спростують деякі стандарти. Проте, бажано не відхилятися від встановленого порядку, зокрема, дотримуватися правил і термінів при виконанні відповідальних завдань.

Стрілець

Незважаючи на заяви про незалежність, Стрільці сьогодні внутрішньо ранимі. Зізнайтеся: вам необхідна впевненість у завтрашньому дні, в постійному місці проживання, в щирості почуттів близьких людей. Не виключено, що зараз ви готові поступитися свободою, аби не втратити захищений тил (або знову знайти його). Займіться питаннями, пов'язаними з нерухомістю, спадщиною, боргами, при цьому акуратніше поводьтеся з документами. Замість оригінальної ініціативі віддайте перевагу стандартному способу ведення справ.

Козоріг

Не розраховуйте на великі досягнення ні в справах, ні в сфері людських відносин. Протягом дня сплески енергії будуть чергуватися з періодами бездіяльності. Не виключено також, що вас будуть часом відвідувати спалахи гострого роздратування, пов'язані зі спогадами про недавні події. Це не найкращий момент для акумуляції сил і підняття самооцінки. Більшості Козорогів сьогодні загрожує підвищена вразливість і швидка стомлюваність. Не намічайте собі надто великий фронт робіт, особливо вдома.

Водолій

Водоліям зірки радять провести день в близькому колі, або в обстановці, що забезпечує затишок і комфорт. Ця доба сприяє інертності і ліні, знижує комунікабельність і мобільність. Небажані довгі поїздки, інтенсивні контакти з чужинцями, різкі зміни в стабільному життєвому укладі. Можливо, доведеться віддати данину сімейним або іншим традиціям. Ймовірні вдалі придбання в будинок, добре купувати подарунки для батьків, домочадців. Важливим елементом благополуччя може стати хороший стіл.

Риби

Ви не до кінця впевнені у тому, що робите, і це знижує ефективність ваших зусиль. Не афішуйте свої наміри, інакше можете потрапити в дурне становище. Риби, які не надто стійкі внутрішньо, можуть піддатися чужому несприятливому впливу або опинитися не в кращій компанії. Не виключено, що ви потрапите на вудку власних романтичних фантазій і завищених запитів. Постарайтеся реалізувати свої задуми в будь-якій нейтральній сфері: наприклад, опишіть гру своєї уяви в особистому щоденнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 21 серпня 2021 — що обіцяють астрологи?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити