image
 |  0 22 Вересня 2021 | 07:40

Гороскоп на 22 вересня 2021 — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Новий приплив енергії чекає Овнів ближче до вечора. Вдень не варто спішно залишати вподобану територію (або те місце, в якому ви опинилися вимушено). Можливі переживання в зв'язку з розмовою, що відбулася напередодні, звісткою, важливою подією в сім'ї або в тісному робочому колективі. На вечір добре планувати заходи, пов'язані з творчістю, іграми, фізичною активністю, розвитком бізнесу.

Телець

Багато Тельців сьогодні опиняться перед дилемою. Звичний комфортний уклад може бути порушений, якщо поруч з вами знаходиться хтось більш активний і заповзятливий, ніж ви самі. Несподівану ініціативу (або заплановану активність) можуть проявити діти, друзі, партнер. Якщо ви хочете залишатися разом, доведеться піти на жертву, наприклад, відмовитися від спокійного проведення часу заради розваги, гри, авантюри, енергійної роботи. Зміна піде на благо, якщо ви сумуєте і потребуєте свіжого імпульсу.

Близнюки

Всі Близнюки сьогодні схильні діяти під впливом настрою. На ваше світовідчуття і манери може вплинути самопочуття, домашня обстановка, чийсь візит, отримана звістка. Це хороший день для спілкування. Перевагу краще віддати знайомим особам або відновленню зв'язків. Не варто форсувати нові романтичні і ділові контакти, в спілкуванні з малознайомим співрозмовником ви можете взяти невірний тон. Може відбутися розмова з батьками або домочадцями, спровокована змінами в обстановці.

Рак

Раків чекає день з явним переважанням позитиву. Будь-які зусилля обіцяють результат. Головним джерелом енергії може стати гарний настрій, творче натхнення, тяга до знань, любов, надія, віра, бажання вийти за звичні межі, мрії про далекі країни. Навіть перешкоди будуть служити вашим цілям, змушуючи вас цінувати час, економити ресурси, дотримуватися техніки безпеки. Найбільшу свободу обіцяє вечір. Це відповідний момент для творчого виступу, побачення, знайомства, поїздки.

Лев

Сьогодні Левам стане в нагоді організованість. У відповідальний момент важливо повести себе професійно. Бажано цінувати час, дотримуватися термінів і правил, вміти жертвувати комфортом заради боргу. Керівникам добре мати вишколених підлеглих. Якщо ви поки на нижчих щаблях ієрархічної драбини, трамбувати шлях наверх допоможуть старанність і самодисципліна. Ключовим елементом в схемі лікування стане сувора дієта, режим або інше обмеження. За будь-якою послугою краще звернутися до фахівця.

Діва

Раціональним від природи Дівам сьогодні властиві вразливість і сприйнятливість. Багато представників знаку непомітно для себе потраплять під владу чужої чарівності. Любовні чи інші мрії можуть мати розхолоджуючу дію, змушуючи вас жити у віртуальному світі замість реального. Якщо настрій став неробочим, не намагайтеся умовити себе працювати, трохи пізніше ви надолужите згаяне. Знайдіть собі альтернативне заняття, що дозволяє проявити обдарованість, свободу поглядів, ерудицію.

Терези

Обстановка дня неоднозначна, в зв'язку з цим змінюється і поведінка Терезів. Може посилитися ваша вразливість, прискіпливість, забудькуватість, скритність, не виключена примхливість у виборі. На характер спілкування з близькими людьми вплине фінансовий або інтимний нюанс. Загострюються переживання, пов'язані з ревнощами, суперництвом або іншими особливостями сформованих взаємин. У другій половині доби небажано робити покупки і подарунки, не варто без необхідності займатися грошовими переказами.

Скорпіон

Типові Скорпіони сьогодні відчувають себе не дуже затишно. Не всі події вдасться спрогнозувати заздалегідь, зате якщо ви активні і допитливі, то багато чому швидко навчитеся. Навіть якщо ви вирішили залишитися осторонь від подій, вас може зачепити по дотичній. Комусь може знадобитися ваша термінова допомога. Для подолання раптових труднощів доведеться проявити оперативність, креативність, кмітливість, відвагу. Можливі проблемні моменти в дорозі, травми під час роботи з гострими і гарячими інструментами.

Стрілець

Стрільців може аж до ночі переслідувати загострена чутливість. Не виключена схильність до ностальгії, любовних спогадів, еротичних фантазій, родинних прихильностей. Контрольовані емоції будуть гарною підмогою в поточних справах, так як будь-які питання сьогодні зручніше вирішувати неофіційно: через особисті знайомства, сімейні зв'язки, старих друзів, співвітчизників. Емоційна чи інша залежність, навпаки, стане вашою "ахіллесовою п'ятою" і може підвищити вашу вразливість.

Козоріг

Події цього дня допоможуть Козорогам зняти зацикленість на собі і своїх потребах, викинути з голови зайвий негатив. Непередбачений поворот подій змусить забути про "залізобетонні" особисті шаблони, позбавить від нав'язливих думок і автоматичних традиційних підходів. Багатьом Козорогам дозволить відволіктися незвичайний шопінг або рішення нестандартного завдання. Краще не займатися в цю добу рутиною.

Водолій

У Водоліїв загострюються негативні почуття (образливість, мстивість). Зростає бажання отримати компенсацію, так чи інакше здолати противника, показати йому свою перевагу над ним. У партнері вас може нервувати нестриманість, зарозумілість, марнотратство. Пристрасть і ревнощі зміцнять прихильність у коханні і шлюбі. Ухиліться від важливих починань. Не піддавайтеся на провокації, інакше вас змусять витрачати сили і гроші на те, що вам не потрібно. Не женіться за показною розкішшю та іншими атрибутами успіху, якщо поки ви до цього не готові.

Риби

Риб чекає чергова перебудова. Особисті смаки тимчасово відходять на другий план, застаріває недавня тактика. Варто знизити запити, стримати амбіції, змиритися з об'єктивною реальністю. Можливі зміни, від вас не залежні, наприклад, зміни у фірмі, групі, професійній галузі. Може вимагатися реорганізація бюджету, обладнання. Якщо немає важелів прямого впливу на події, варто звернутися до внутрішніх орієнтирів, визначити своє ставлення до соціальних тенденцій, місце в колективі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 21 вересня 2021 — що обіцяють астрологи?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити