image
 |  2 23 Березня 2021 | 07:40

Гороскоп на 23 березня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам складно ігнорувати настрій, що панує в будинку, колективі або близьких відносинах. Щоб він залишався рівним, важливо не ворушити хворобливе минуле: ревнощі, сімейні рахунки, професійну заздрість. Не варто піддаватися деструктивній традиції помсти або образи: негативні емоції позначаться на самопочутті. День не сприяє активним діям, краще відкласти суєту до завтра.

Телець

У цей день Тельці можуть зануритися у світ свого повсякденного оточення: сусідів, попутників, родичів. Зіграє роль пануюча навколо атмосфера (наприклад, музика, що звучить). День підсилює прихильність до рідних місць і близьких друзів. Можливі ностальгічні настрої. Краще не братися сьогодні за справи, що вимагають креативної енергії. Не варто радикально змінювати звички в побуті або в спілкуванні.

Близнюки

У цю добу Близнюкам бажано менше говорити і більше слухати. Замість пробивної сили, сьогодні в ціні мовчання, співчуття і вміння зберігати секрет. Це день сентиментальності, вам може бути важко забути знайомий образ або мелодію, викинути мотлох або відкинути ілюзії. Не варто ігнорувати тонкі грані моменту: сни, прикмети, чужі натяки, власні відчуття. Корисно відвідати батьків.

Рак

Раки аж до ночі можуть слідувати своїм звичкам і настрою. Це відповідна доба для усамітнення, пасивного відпочинку, виплеску таємних емоцій. Якщо ви давно хотіли переглянути улюблений фільм або послухати "вічну" музику, саме час дозволити собі таке задоволення. Товариським Ракам краще звузити повсякденне коло контактів, а рухливим і заповзятливим — зменшити темп і стримати зайву суєту.

Лев

Сьогодні зірки радять Левам не чекати від себе багато чого і, по можливості, залишитися на самоті. Це не час для пригод, краще побути вдома, в знайомій обстановці або в захищеному місці. Не завадить зайнятися своїм тілесним і душевним здоров'ям. Не варто поспішати вихлюпувати внутрішнє емоційне напруження: завтра вам вдасться перетворити його в приємні почуття або в корисні дії.

Діва

Сьогодні Дівам варто відкласти зайву суєту і ухилитися від починань. Добре помріяти про майбутнє або подумки зануритися в минуле. Непогано провести час в повній самоті, в колі родичів, розуміючого партнера або близьких друзів, в романтичній або ностальгічній атмосфері. "Хвилина мовчання" дозволить перезавантажити мозок, щось зрозуміти у відносинах, в недавній або поточній ситуації.

Терези

Обставини цього дня заважають Терезам грати ту роль, до якої вони зараз прагнуть і якої від них чекає їх партнер (публіка). Перешкодою може стати уявне почуття обов'язку, нездужання, сімейне або інше зобов'язання. Настрій можуть зіпсувати відгомони давніх домашніх воєн або партнерських сварок. Не варто планувати на сьогодні романтичні, розважальні та представницькі заходи.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам варто зробити перерву в дорозі або роботі, або зменшити оберти. Можна цілком присвятити цей день ностальгічним переживанням. Обставини можуть навіяти мрії про далекі країни або ідеальне кохання, нагадати про реалії духовного життя. Творчим людям добре набиратися вражень в пасивному режимі, таємно збирати внутрішню психологічну енергію для нової ролі або проєкту.

Стрілець

Стрільці в цю добу не в кращій формі, залежні від своїх і чужих емоцій, домашньої обстановки, можуть неодноразово проявити сентиментальність або слабкість. Можливі страхи, пов'язані з негативними образами минулого — наприклад, колишніми фінансовими і любовними невдачами. У справах і в спілкуванні сьогодні краще уникати зайвої відвертості і тренувати проникливість. Варто відкласти всі важливі ініціативи.

Козоріг

Сьогодні Козорогам варто берегти емоційну гармонію з близькими або потрібними людьми, ставити акцент на тому, що об'єднує, а не викликає питання. Дратівливість краще гасити розумінням і співчуттям до тих, з ким ви «в одному човні». Не варто вести в цю добу офіційний діалог, краще довірча приватна бесіда. Якщо запанувало мовчання, важливо переконатися, що воно — знак згоди.

Водолій

У цей день Водоліям краще зробити вибір на користь дрібних рутинних справ. Бажано тих, до яких «лежить душа» і які викликають емоційний відгук. Це відповідна доба для прояву турботи, жалості і співчуття. Також, сьогодні добре займатися нескладними господарськими заходами, вологим прибиранням. Варто подбати про здоров'я: можливо, завтра чекає хвилюючий або відповідальний момент.

Риби

Риби можуть провести цю добу в гармонії з собою і близькими. Для цього їм не доведеться робити нічого особливого: досить слідувати чуттю або звичці, решту довершать обставини. Велика ймовірність опинитися в знайомій обстановці і підходящій емоційній атмосфері. Хороший день для спокійних вільних занять, фантазій, усамітнення, інтимних зустрічей, відновлення душевної рівноваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 22 березня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити