image
 |  0 23 Січня 2022 | 07:40

Гороскоп на 23 січня 2022 року — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку — від Ukr.Media.

Овен

Овнів чекає підйом енергії. День поганий для кабінетної роботи і копіткої праці в замкнутому просторі. Добре побути на повітрі, зайнятися спортом або розширенням можливостей, зробити поїздку, направити сили на просування зарубіжного бізнесу або розвиток контактів з іноземцями. У фінансових справах і у коханні не все лежить на поверхні, можливі приховані подвійні ігри та інші слизькі моменти.

Телець

Тельців аж до вечора може переслідувати нервозність. Якщо щось не виходить, не варто зривати поганий настрій на оточуючих. Щоб погасити спалахи дратівливості, можна направити увагу на рутинне заняття, наприклад, на прибирання. Увечері настрій стане рівнішим, покращиться самопочуття. З'явиться надія на вдалі вихідні, які ви зможете провести в престижному місці або в приємному суспільстві. Не виключено, що вам доведеться робити вибір між двома однаково привабливими варіантами.

Близнюки

Контакти цієї доби не тільки допоможуть Близнюкам цікаво провести час, а й сприятимуть підвищенню ерудиції, поступовому кар'єрному підйому, зростанню заслуженого авторитету. Розрахунки і прогнози будуть відрізнятися високою точністю, знання легко складуться в систему. Дадуть очікуваний ефект зустрічі, пошуки, поїздки. Прекрасний день для студентів, викладачів, журналістів, аналітиків, дослідників, мандрівників. Розсіяних і ледачих Близнюків обставини змусять бути організованішими.

Рак

Протягом усього дня Раки будуть схильні керуватися чуттям, а не логікою. Поведінка буде обумовлена самопочуттям і емоційним станом. Життєрадісний або похмурий настрій буде дуже важливим маркером для Раків, народжених в середині липня. Хороший тонус покаже, що ваша енергетика знаходиться на позначці «плюс» і ви готові до подвигів. Якщо напередодні ви перехвилювалися, сьогодні має сенс скасувати напружений графік і послабити навантаження, а по можливості влаштувати собі повний відпочинок.

Лев

Левам корисно усвідомити межі своїх можливостей в спілкуванні з оточуючими. Цей день закликає до дипломатичності і справедливості, але застарілі проблеми, на жаль, таким чином не вирішити. Важливо зупинитися там, де в гру вступили давні образи або обставини непереборної сили. Наприклад, стан здоров'я, професійна або медична етика. Зараз вам не варто виступати в ролі посередника.

Діва

Для Дів ця доба продуктивна, причому успіх тим вищий, чим чіткіші наміри. Не варто покладатися тільки на натхнення або на чужі поради, бажання повинні бути виваженими, продуманими. На початку дня корисно прикинути загальний план дій (коло контактів, область пошуків, сферу інтересів), щоб не витрачати час і гроші на дрібниці. Зустрічі, поїздки, шопінг, листування не починайте рано вранці, але і не відкладайте до пізнього вечора, оптимальний час для початку таких заходів — середина дня.

Терези

До вечора Терези можуть розраховувати на благополучний фінал будь-якого шляху. Буде отримана допомога (або в ній відпаде необхідність). Проясняться або забудуться непорозуміння. Поставивши в колишній історії крапку або кому, краще не починати нову: можливий стратегічний прорахунок, можуть підвести партнери. Велика ймовірність опинитися на роздоріжжі або в двоїстому становищі, зі збитком для своєї репутації.

Скорпіон

Скорпіонам знадобляться дисциплінованість і акуратність. Не варто порушувати графік, спізнюватися, розкидатися часом і можливостями. Товариськість доведеться поєднувати з принциповістю, в складних випадках, буде необхідний «політкоректний» компроміс. Поряд з активністю і швидкістю, це допоможе при виконанні розрахунків і рутинних обов'язків, оформленні документів, уточненні організаційно-бюрократичних деталей, вирішенні завдань, пов'язаних з діагностикою, лікуванням і профілактикою хвороб.

Стрілець

Для Стрільців буде цілком передбачуваним і закономірним успіх на початку дня. Оптимістичний старт може вселити нові надії, але не всім з них судилося збутися прямо сьогодні. Ближче до вечора зміниться обстановка, піддасться трансформації ваш або чужий настрій, «подує інший вітер». Частину хороших ідей доведеться відкласти. Вечір може застати вас за приватним листуванням, читанням інтригуючої звістки. Складуться умови для секретної угоди, таємної зустрічі, відходу в світ фантазій або спогадів.

Козоріг

За поточні справи беріться раніше. Це особливо актуально для Козорогів, зайнятих калькуляцією або редактурою, що працюють з інформацією, цифрами, фактами, текстами. Вносьте поправки в готову роботу, нових тем зачіпати не варто. Якщо хочете висловитися від свого імені, підтримуйте потрібні вам контакти вранці і вдень, потрібні слова будуть самі зриватися з язика. В кінці дня корисно переглянути загальну стратегію і тактику, список довгострокових завдань. Можливо, ви отримаєте нові вказівки від керівництва.

Водолій

Сьогодні Водоліям варто зробити своїм базовим принципом перестраховку. Рекомендується піти в тінь, не переходити нікому дорогу і відмовитися від починань. Якщо у ваші обов'язки входить управління справами, вам краще керувати ними через лаштунки. Подвоєна витримка буде потрібна влюбливим і марнотратним Водоліям, а також тим, хто небайдужий до слави, подарунків, зовнішніх маркерів успіху і популярності.

Риби

Для Риб однією з кращих форм контакту з оточенням стане довірчий діалог. День хороший для душевного спілкування, мирних угод, великодушних поступок. Можливо, вашої підтримки потребує партнер, клієнт, впливова людина. Є можливість підкріпити взаємну симпатію і розуміння, відстрочити розлуку, зірвати зайві оплески. Можна продовжити терміни переговорів, отримати додаткову пораду або консультацію. Не варто відкидати пропозицію про побачення, так як ваші романтичні почуття сьогодні «на піку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба засудив Німеччину за заохочення нападу Росії на Україну

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити