image
 |  0 24 Березня 2020 | 07:40

Гороскоп на 24 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 24 березня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнам в цю добу варто «сім разів відміряти і один-відрізати». Небезпечно бігти відразу у двох напрямках і ставати чужою маріонеткою. Доля може зіграти з вами жарт і поставити у двоїсте становище (особливо, якщо ви народжені в березні). Якщо ви дозволите грати з собою іншим або самі затієте нечесну гру, доведеться розсьорбувати наслідки протягом декількох тижнів, а можливо, і довше.

Телець

Тельцям сьогодні варто бути уважнішими до того, що коїться у них за спиною. Не виключено, що хтось не говорить всієї правди, веде подвійну гру, користується вашими ресурсами або присвоює собі плоди вашої праці. Це не той момент, коли ви можете кому-небудь повністю довіряти, а часом вам буде небезпечно вірити, навіть собі. Краще уникати починань, не будувати планів і діяти по ситуації.

Близнюки

День значущий для майбутнього Близнюків, особливо, їх дружніх відносин і ділових планів. Орієнтиром і об'єктом інтересу буде конкретна особа: однодумець, партнер, популярна особистість. На жаль, сьогодні не все варто приймати за чисту монету. Вам можуть дати хибний особистий приклад, піддати непотрібним ризикам. Варто уважніше вибирати друга або команду. Небезпечно рівнятися на вчорашніх героїв.

Рак

Ракам потрібна пильність при виборі партнера, роботодавця, а також власного статусу чи посади. Будь-яка роль, на яку ви націлитесь, виявиться з підступом, часом досить грубим. Вам можуть запропонувати «торішній сніг», натиснувши на ваші больові точки — наприклад, на самолюбство або професійну гордість. Люди і проєкти, з якими ви зв'яжетеся сьогодні, можуть зіграти з вами поганий жарт.

Лев

Сьогодні Левам здасться, що їм пощастило, але все не так просто. Може виявитися темною моральна сторона ситуації. Особлива чіткість потрібна Левам, які прагнуть знайти себе в роботі з іноземцями або з нуля заробити особистий авторитет. Не виключено, що замість стартапу вам запропонують розгребти чужі помилки або поїхати в вояж, який стомить. Стане в нагоді обережність у виборі вчителя або учня.

Діва

Сьогодні у Дів вузький вибір: ризикнути і проявити героїзм — або залишитися осторонь від подій. Зірки радять кидатися в бій, якщо вам потрібно врятувати щось дуже цінне. А також, якщо ви імпульсивні, шукаєте пригод або хочете «розім'ятися» після застою. При цьому вам доведеться покладатися лише на себе. Якщо вам не потрібні зайві проблеми і нові жертви, краще відхилити виклик і ігнорувати провокації.

Терези

Для Терезів цей день значущий. Заслуговує уваги особистість нового партнера (або новий вигляд старого). Взаємні ігри можуть бути не зовсім чесними, але ви — одне ціле і легко читаєте мотиви один одного за знайомими масками. У сфері відносин та публічної діяльності намітилася зміна формату, але конкретні кроки передчасні, особливо, якщо над вами навис дамокловим мечем невирішений конфлікт.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони не належать собі, залежать від обстановки або інших людей. День важливий, якщо ви міняєте роботу чи місце служби, обрали нового помічника, завели тварину, змінили машину, схему лікування, інструменти своєї праці, перебудовуєте офіс або будинок. Поки не закінчені колишні справи, варто контролювати свій ентузіазм (а якщо потрібно, то й чужий): різкий старт загрожує зривом і нездужанням.

Стрілець

Цей день пробуджує творчі амбіції Стрільців або їх спортивний азарт. Зірки радять вам зіставляти масштаб свого ентузіазму з наявними можливостями, в тому числі матеріальними. В іншому випадку, ви ризикуєте «не потягнути» завдання або не впоратися з обраною роллю. Перевитрата енергії і ресурсів особливо вірогідна, якщо ви захоплені відразу двома паралельними напрямками.

Козоріг

День позбавить Козорогів рівноваги. Новий виток домашньої або службової історії буде супроводжувати тінь старого конфлікту. Зараз важко на когось покластися: вас можуть погано зрозуміти, підставити. Можливі підтасування морального плану. «Підкласти свиню» здатний хтось із колег або домочадців. Пора шукати нову точку опори. Варто уникати довгострокових домовленостей, пов'язаних з кар'єрою і житлом.

Водолій

Водоліям варто активніше використовувати нові можливості: вони поруч. Якщо є шанс проявити себе в нових умовах, потрібно користуватися моментом: нововведення приймають системний характер і ви опинитеся в перших рядах. При цьому варто зробити поправку на перешкоди, які поки не усунені. Вам може заважати невилікуване захворювання, технічна або правова заминка, таємне шкідництво колишніх друзів.

Риби

Рибам зірки радять утриматися від витрат, не приймати подарунки. Краще не шукати друзів та партнерів, не поспішати з включенням в колективний проєкт, почекати з внесками, інвестиціями. За помилки та спокуси цієї доби ви чимось розплатитеся. Замість прогресу, можливий відкат назад. Великий ризик отримати товар «з душком», непотрібну послугу. Можливо, доведеться повернути покупку або розірвати угоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 23 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити