image
 |  0 24 Листопада 2020 | 07:40

Гороскоп на 24 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 24 листопада 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Основну частину цього дня Овни можуть провести в тиші і самоті — наприклад, на природі або за зосередженою монотонною роботою. Також, в денні години можна дати волю контрольованим таємним емоціям, відпочити, виспатися, перечекати смугу апатії, очікування, неясності або нездужань. Вечірній приплив енергії підбадьорить вас настільки, що ваша захопленість може поширитися і на нічний період.

Телець

Вранці Тельцям додасть впевненості приємний факт з минулого. Може вдало вирішитися питання про вищу освіту або відрядження, професійна, юридична, бюрократична або етична проблема. Позитивний настрій спровокує безпечність. Вдень побоюватися нічого, а ось ввечері краще подвоїти обачність: в будь-якій ситуації можливо «подвійне дно». Також, не завадить включити почуття гумору.

Близнюки

Для Близнюків аж до вечора актуальні організованість, цілеспрямованість і професіоналізм, підпорядкування обов'язку, наказам і правилам. У деяких ситуаціях, стане в нагоді досвід, мудрість, проникливість, витримка або вміння проявляти дозоване співчуття. Вечір дозволить вам скинути кайдани дисципліни і серйозності, побачитися з друзями, скооперуватися для якоїсь справи з однодумцями.

Рак

Для Раків сьогодні найбільш спокійні ранкові і денні години. В цей час можна розраховувати на офіційну поблажку або чийсь прощальний благородний жест. Буде легко зберігати вірність договору, боргу, партнеру, традиціям, власним обіцянкам і переконанням. А ось ввечері будь-яка ситуація здатна спростувати розрахунки і програтися з точністю до навпаки, позбавивши вас опор і душевної рівноваги.

Лев

До настання вечора зірки радять Левам зберігати серйозність і дотримуватися стандартних запобіжних заходів. Цього буде достатньо, щоб навіть складна ситуація залишалася передбачуваною і не виходила з-під контролю. Вечір позбавить від необхідності йти "черепашачим кроком" і подарує вам авантюрний настрій. Під його впливом, вас може раптово потягнути на пригоди і відкриття нових горизонтів.

Діва

Дівам аж до вечора належить строго дотримуватися всіх регламентів і умовності в спілкуванні із зовнішнім світом. Вам навряд чи вдасться обійти офіційний розклад або сформовані традиції (особливо, у відносинах з авторитетними особами). Це час максимальної коректності. А ось в кінці дня багато писаних і неписаних правил поведінки будуть проігноровані, головну роль почнуть грати швидкість і спритність.

Терези

Поки не настав вечір, зірки радять Терезам бути скромнішими в своїх запитах і скрупульознішими у виконанні рутинних повсякденних обов'язків. Це відповідний час для спокійних монотонних занять, профілактичних процедур, дієти або інших видів утримання. Час для ризикованих ігор прийде в кінці дня. Врахуйте, що на будь-який свій хитромудрий хід ви отримаєте відповідну симетричну реакцію.

Скорпіон

До настання вечора у Скорпіонів все піде за планом, або за добре знайомим старим сценарієм. Ви зможете без перешкод завершити розмову або розпочатий напередодні захід. Якщо немає термінових справ, зірки радять відпочити в спокійній обстановці, так як вечір, за контрастом з ранковими і денними годинами, буде клопітким. Не виключено, що вашої уваги зажадають дві справи, місця або об'єкти відразу.

Стрілець

Поки не прийшов вечір, Стрільцям не зашкодить усамітнення. Це вдалий час для відпочинку, вичікування, наведення порядку, підсумовування підсумків досліджень або розмов. Не зустрівши належного розуміння у людей, можна знайти опору в таємній вірі, минулому досвіді або накопичених матеріальних резервах. Увечері найприроднішим вибором для вас стане активний спосіб життя, наприклад, спортивне тренування.

Козоріг

Для Козорогів день почнеться вдало. Якщо ви зажурилися, гарний ранок допоможе не скотитися в прірву песимізму. Ви зможете отримати добрий знак, заслужений бонус, захист, схвалення, побачити виконання своїх планів і розрахунків. Увечері бажано перегрупуватися: ситуація непередбачувана, не завадить готовність до відбиття атаки, перемикання швидкості, зміні будинку або іншому оперативному маневру.

Водолій

Вдень Водоліям корисно впорядкувати свій бюджет і навести порядок в «засіках». Сентиментальність в цей час не перешкода здоровому глузду. Не варто викидати непотрібне, якщо є можливість зробити добру справу і віддати речі нужденним. Частину раритетів можна залишити на пам'ять. В кінці дня ймовірне пожвавлення в близькому оточенні. Можливо, ви зберетеся в дорогу або почнете готуватися до заходу.

Риби

Для Риб цей день почнеться з благого знаку. Таким для багатьох Риб буде перемога старих традицій. Аж до вечора консерватизм і передбачуваність радуватимуть їх більше, ніж прогрес. Найкращим подарунком долі може бути відстрочка змін і додаткова фора за часом, а також вдале підкріплення старих розрахунків. Увечері не рекомендуються ділові та фінансові авантюри: швидше за все, це пастка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 23 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити