image
 |  2 25 Березня 2021 | 07:40

Гороскоп на 25 березня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овни можуть успішно продовжувати розпочате напередодні. Зірки дозволяють їм трохи розширити територію їх гри, креативу або реклами. Це день, коли багато Овнів схильні до самозамилування і просувають свої власні інтереси, використовуючи команду і друзів як ресурс. Їх природний егоцентризм може посилити романтична або батьківська любов, жага персонального творчого або ділового успіху.

Телець

Сьогодні проблема Тельців і їх оточення — почуття міри (точніше, його відсутність). Захопленість може вести до перегинів і перевтоми. Гра не зведеться до окремих примх, наприклад, переїдання або пари домашніх нововведень. Почавши з спроби пожартувати, освіжити побут або оновити почуття, багато Тельців ризикують зробити у себе справжню революцію або зробити крок назад до екстремального небезпечного режиму.

Близнюки

Сьогодні оточуюча Близнюків обстановка підтримує в них бойовий дух і оптимізм, дозволяє їм продовжувати гру, побачення, тренування, експеримент. Протягом дня ентузіазм знизиться, але приємний результат недавніх дій залишиться в їх законному розпорядженні. Те, що не можна використовувати зараз, можна скласти в скарбничку заділів до кращих часів (які, як стверджують зірки, настануть скоро).

Рак

Раків цей день схиляє до зловживань — наприклад, до зайвої витрати ресурсів. Вихід за рамки можливий під впливом друзів, моди, реклами, любовного захоплення, кар'єрних планів, дитячих прохань. Варто стежити за фінансовою політикою: інвестиції, зроблені без урахування ймовірних витрат, пізніше можуть перетворитися на тягар. Можливе зростання вкладень в колективний проєкт, додатковий податок або внесок.

Лев

Левам варто аж до ночі стежити за своєю поведінкою: це важливіше, ніж контролювати чужі запити і заздрити чужому успіху. Зараз ви не можете дозволити собі те, що є у інших: «що дозволено Юпітеру, не дозволено бику» і Юпітер в даній розстановці, схоже, не ви. Дружба і симпатія — не гарантія рівності. Доведеться поважати чужий авторитет і будувати відносини з поправкою на цей факт.

Діва

У цей день Дівам доводиться ховати свої таланти і амбіції, або розкривати їх у вузькому колі. Багатьом Дівам доведеться бути в групі підтримки за лаштунками, а не на сцені. Свої творчі, любовні, матеріальні та інші запити їм сьогодні краще не афішувати. Але шкідливо і пригнічувати креативний імпульс: підсумком стане таємна заздрість, злість або нездужання. Краще знайти альтернативний канал виходу.

Терези

Сьогодні Терези можуть дозволити собі трохи зайвого: перевиконати план, піти слідом за друзями в якійсь авантюрі. Заходи, розпочаті напередодні, можуть придбати несподіваний масштаб і завершитися на помпезній ноті. Не варто страждати зайвою скромністю і відмовляти собі в додаткових можливостях: те, що здається зайвим зараз, стане в нагоді пізніше. Батькам важливо думати про майбутнє дітей.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам потрібна міра в цілеспрямованості — наприклад, в підйомі до кар'єрних висот, любовних перемог або творчої слави. Небезпечно робити в пориві азарту сміливу заявку: є ризик переоцінити свої сили і приректи себе на постійний аврал зі швидким виснаженням. Не слід недооцінювати тягар власності, відповідальності, представницької посади, батьківського або тренерського авторитету.

Стрілець

Сьогодні Стрільці схильні "запливати за буйки" і трохи переоцінювати свої можливості, але люди і зірки їм це охоче прощають. Їх експансію спокутує чарівність і вміння співпрацювати, а іноді вони самі будуть співавторами правил гри. Це прекрасний день для підживлення особистих або командних амбіцій, але конкретних нових досягнень може не бути: швидше за все, основна енергія моменту була витрачена вчора.

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам утриматися від перевитрати ресурсів, в чому б вона не полягала. Якщо спокуса велика, а резерви дозволяють, можна втамувати свої маленькі слабкості, але не варто оперувати великими ставками. Ризиковано розпоряджатися чужими грошима (або, навпаки, брати в борг). У любові та інших емоційно забарвлених відносинах вам важливо знати свою межу душевної щедрості.

Водолій

Сьогодні у Водоліїв є спокуса перевищити повноваження, але є і право використовувати в якості останнього аргументу свій авторитет (наприклад, професійний або батьківський). Не виключено, що ця умова гри і всі будуть заздалегідь згодні з їх статусом. Можливо, хтось прийде до них за заступництвом. Зворотна сторона авторитету — відсутність партнера або противника з рівним потенціалом.

Риби

Сьогодні Рибам важливо вчасно зупинитися: є ризик переробок з наслідками для здоров'я. Сигналу "стоп" може перешкодити ентузіазм або інерція. Деякі Риби так захопляться, що не помітять, як роблять чужу роботу. Виняток можна зробити для дітей, вихованців і близьких друзів: в цьому випадку, праця буде в радість і одного разу воздасться відповідною вдячністю. Не варто зловживати ліками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 24 березня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити