image
 |  2 25 Липня 2020 | 07:40

Гороскоп на 25 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 25 липня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнів зірки попереджають про ймовірність суперечки або конфлікту. Такий поворот подій сьогодні особливо ймовірний у близькому колі (сім'ї, шлюбі). Явна або завуальована ініціатива часто буде виходити від оточуючих. Хтось спровокує вас, щоб побавитися вашою реакцією. Постарайтеся бути дипломатичнішими, не створювати гострих ситуацій власними жартами, агресивною або подвійною поведінкою.

Телець

Сьогодні Тельцям варто бути готовими до лавиноподібно зростаючих ускладнень у будь-якій справі, перш за все, спільній. Важливо врахувати цей факт, якщо ви хочете з кимось співпрацювати, комусь допомогти або замовити послугу (особливо, термінову). Метушня і нервування у цю добу не проходять для вас даремно, вони здатні призвести до травми або погіршення самопочуття. Серед іншого, день додає клопоту з вихованцями.

Близнюки

Сьогодні будь-яка задумка Близнюків спочатку непогана, але збіг обставин ускладнює її виконання. Витративши свої гроші або сили, ви ризикуєте отримати масу зайвих турбот і скромний підсумок. Зберегти душевну рівновагу і базову гармонію вам допоможе приємне усвідомлення своєї привабливості або таланту: воно буде вашим «рятувальним колом» навіть при зростаючих клопотах і гострих розчаруваннях.

Рак

Ситуації цього дня вимагають від Раків підвищеної дипломатичності, але, як на зло, саме з нею у представників знаку сьогодні проблеми. Замість спритного розв'язання суперечностей, ви можете продемонструвати неврівноваженість, невживаність і мінливість. Високий ризик створити собі репутацію склочної, агресивної і недоговороздатної персони. Легко зруйнувати крихку гармонію, мир у родині.

Лев

Сьогодні Левам важливо знайти (або створити) для себе острівець комфорту і гармонії: саме він виручить в атмосфері зростаючої напруженості. Це може бути ваш улюблений аромат, стильний імідж, приємна компанія. Суперечки і сварки обійдуть вас стороною або зведуться до мінімуму, якщо ви будете усміхнені й миролюбні. А от у будь-якій справі потрібні запобіжні заходи — наприклад, варто краще готуватися до поїздки.

Діва

Дівам сьогодні краще спиратися не на свої особисті уподобання, а на загальноприйняті розуміння гармонії або ази етикету. Багатьом Дівам це допоможе вибрати подарунок або знак уваги для іншої людини, а також відповідний до ситуації імідж або тактику для самих себе. Крім того, буде менше фінансових втрат і суперечок. Не кращий день для партнерської угоди, консультації щодо придбання, вибору посередника.

Терези

Для Терезів це непростий день, багато що залежить від їх особистих потреб. Вийти з гри (порвати з партнером, наголову розбити опонента чи ворога) не дасть тісний взаємозв'язок інтересів. Сварка закоханих або подружжя-терезів стане «безкоштовним цирком» для глядачів, але для самих учасників все куди складніше. Олії у вогонь піділлє політика близьких. Важливо бачити межу допустимого і мати схоже почуття гумору.

Скорпіон

В цей день Скорпіони можуть легко потрапити в пастку, особливо, у сфері роботи і партнерства. Суперечкою, метушнею, правовою вразливістю або шкодою здоров'ю сьогодні загрожують всі ситуації, пов'язані з обміном ролями, виконанням представницьких і посередницьких функцій, викликом термінової допомоги і замовленням експрес-послуг. Йдучи на поступки або авантюри, важливо бачити допустиму межу. Небезпечно укладати договір.

Стрілець

Стрільцям сьогодні потрібна лояльна публіка і важливі партнери-однодумці на майбутнє. Завдання здійсненне, але є ризик побічних проблем. Початкова симпатія — слабкий привід для співпраці, якщо відновився давній фінансовий спір або спалахнули розбіжності на іншому ґрунті. Не зменшивши вчасно тон, буде легко посваритися з друзями, рідними, земляками або потрібними людьми (кредиторами, інвесторами).

Козоріг

Для Козорогів цей день вибухонебезпечний. Важливо не перейти межу і не привласнити собі виключні права, на шкоду здоровому балансу у відносинах. Зірки підказують, що зараз для вас загрозливо піддаватися не лише негативним, але і благим поривам. Ставити кордони потрібно не лише своєму властолюбству і бажанню взяти реванш, але і своїй цілеспрямованості, бажанню захистити будинок або відстояти праве діло.

Водолій

Для Водоліїв багато ситуацій цього дня виглядають обнадійливо, а багато людей здаються миролюбними і нешкідливими. Але поверхневих симпатій недостатньо. Пригоди почнуться, як тільки ви приступите до справи, наприклад, вирушите в дорогу. Букет проблем може складатися з технічних, моральних, ідеологічних та інших ускладнень. Бажано шанувати закон, договір, правила поведінки на чужій території.

Риби

Сьогодні критичною сферою для Риб є сфера відносин і права. Ваше особисте розуміння справедливості, гідності, благородства може не збігтися з загальноприйнятим. Краще не звертатися в цей день до посередників, не вдаватися до юридичних, технічних та інших послуг (особливо, в суєті і в експрес-форматі). Небажано зачіпати болючі теми у спілкуванні з партнерами, друзями і близькими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 24 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити