image
 |  0 25 Травня 2020 | 07:40

Гороскоп на 25 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 25 травня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам краще віддати пріоритет таємним діям чи внутрішній роботі. Можна багато зробити для сім'ї, зайнятися прибиранням будинку, захистом володінь, допомогти батькам, залагодити корпоративне або виробниче «закулісне» питання. Можлива схильність допомагати іншим, жертвуючи своїми інтересами. Продуктивний день, якщо ви працюєте на дому або в закритій організації, надаєте приватні послуги.

Телець

Сьогодні зірки створюють Тельцям всі умови для інтенсивної повсякденної роботи. З'явиться енергія для роз'їздів, активної взаємодії з близькими родичами. Також, день розбудить вашу винахідливість. Не надто напружуючись, ви знайдете оригінальне рішення для інженерно-технічної задачі. При проблемах з транспортом і техпідтримкою, можна розраховувати на допомогу друзів, рідні, попутників.

Близнюки

Близнюкам сьогодні краще зробити акцент на сімейних, фінансових, ділових, побутових або господарських темах. Романтику, в більшості її проявах, доведеться залишити «за кадром». Обставини цього дня підказують незвичайні, але цілком реальні дрібні рішення, причому дозволяють відразу ж втілити нетривіальну ідею в життя. Можна вдало купити інструменти для будинку або дрібну побутову техніку.

Рак

Ракам день дарує енергію і душевний підйом. «Двигуном» можуть стати і позитивні, і негативні емоції: все залежить від настрою і ситуації. Непоганим спонукальним мотивом може стати суперництво, бажання комусь щось довести, розширити сферу свого впливу, відстояти свої права, переконання або територію. Не варто діяти наодинці, коли є можливість залучити до своїх справ друзів.

Лев

Для Левів сьогодні багато чого вирішують їх таємні потреби, які не завжди будуть очевидні оточуючим. Це не найкращий момент для зовнішньої ініціативи, але ви можете підметушитися і залагодити декілька внутрішніх справ. Якщо у вас все в порядку, ви можете допомогти друзям, родичам, співвітчизникам або довіреним помічникам. Якщо ж вам потрібна підтримка, вже вони допоможуть вам неординарно вирішити ваше завдання.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам не захоплюватися розмовами і при першій же можливості переходити від слів до дії. В цю добу вам нескладно знайти соратників і помічників. Відповідний момент для участі в колективному проекті, роботи на благо своєї родини або групи. У ході спільних дружних зусиль знайдеться конструктивний канал для виплеску агресії, особиста конкуренція піде на користь загальній справі.

Терези

Терезів день змушує переключитися з приємних для них тем на робочі клопоти або нагальні сімейні справи. В обох випадках, вам не завадить мати помічників, які будуть співчувати вашим проблемам. Не варто відмовлятися від їх фінансової, технічної, медичної та іншої допомоги: при наявності таких асистентів, будь-яка робота піде в рази жвавіше. При цьому навантаження будуть розподілятися ефективніше і ви менше втомитеся.

Скорпіон

Сьогодні зірки загострюють інтуїцію Скорпіонів і забезпечують їм потрібний збіг обставин. Поле для продуктивної роботи відкриється в будь-якому місці, у тому числі, далеко від дому і звичних умов. Ви можете сміливо відправлятися в дорогу, відстоювати свої переконання, пред'являти юридичні або моральні права. Якщо ви сумніваєтеся в доцільності своїх дій, вас підбадьорить несподівана дружня підтримка.

Стрілець

Сьогодні зірки радять Стрільцям не боятися займатися експериментами і складними справами, але не рекомендують ризикувати даремно. Не завадить підстрахуватися через старих друзів, земляків, родичів, заручившись їх підтримкою і благословенням: запобіжні заходи убезпечать вас, ваші ресурси чи близьких. Можна випробувати в справі недавню новинку, наприклад, захисний або пристрій, що зберігає.

Козоріг

Сьогодні Козорогам варто проявити більше емпатії до інших і чуйності до власного душевного стану, а також бути уважнішими до загальної психологічної атмосфери. Будь-яка дія буде безпечнішою і успішнішою, якщо ви вірно відчуваєте ситуацію — наприклад, розумієте, коли слід віддати ініціативу. Не найкращий момент для самопримусу, але краще не втрачати час, якщо раптом з'явився потрібний настрій.

Водолій

Водоліям сьогодні варто направити душевні сили на допомогу близьким або на інші благі цілі. Наприклад, на підтримку слабших істот. Добре займатися господарством, доглядом за хворими. День підходить для інтенсивних медичних процедур. Рутинні заняття стануть цікавішими, якщо ви вмієте медитативно включатися в них (наприклад, під музику) або дивіться на них, як на свою власну справу.

Риби

Рибам цей день допомагає знайти свій стиль дій або скопіювати чужий, взяти реванш за мовчання, поразку чи конфуз. Якщо ви не змогли переконати когось словами, сьогодні можна переконливо продемонструвати свою думку на ділі. З'явиться настрій для ділових ризиків, занять спортом, просування творчих ідей, ініціативи у коханні. Якщо є бажання, буде нескладно знайти однодумців і помічників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 24 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити