image
 |  4 27 Вересня 2021 | 07:40

Гороскоп на 27 вересня 2021 — що обіцяють астрологи?

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Овнам зірки радять на час відмовитися від думок про справи. Сьогодні немає особливого сенсу працювати в поті чола, турбуватися про кар'єрний ріст і професійний обов'язок, озиратися на думку старших. Саме час повеселитися, відпочити, зайнятися творчістю. Життя дає привід для відновлення зв'язків з друзями і коханими, для назрілої розмови з дітьми або для переосмислення креативних ідей.

Телець

Природна схильність Тельців до надійності і стабільності в цю добу навряд чи буде задоволена. Ситуація не відрізняється передбачуваністю, а настрій оточуючих вас людей не блищить постійністю. Непередбачені обставини можуть змінити хід подій якраз в той момент, коли ви вирішили, що все в порядку і турбуватися нема про що. На цей день не варто планувати важливі заходи, пов'язані з боргом, відповідальністю, високими ризиками. Непередбачені хвилювання можуть створити ґрунт для стресу.

Близнюки

Друга половина доби змусить вас переглянути ранкові плани. Наприклад, перейти від традиції до експерименту, від скритності до щирості, від старої тактики до новітніх методів. Більшості Близнюкам сподобається можливість змінити обстановку, освіжити імідж, вийти на інше коло спілкування. Увечері події будуть непередбачуваними. Можливо, ви посваритеся з колишнім другом або подругою, знайдете собі модне перспективне захоплення, будете запрошені в оригінальну компанію, відчуєте раптову яскраву закоханість.

Рак

Раки не схильні до пригод, цінують стабільність і прогнозованість. Зірки йдуть вам назустріч і створюють необхідні умови для задоволення ваших нагальних потреб. У цей день посилюється ваша впевненість у своїх і чужих почуттях, отримують підтвердження інтуїтивні здогади, збуваються очікування. Підтверджується правильність обраної вами політики, навчальної або виховної програми, системи поглядів. Вдалий момент для зустрічей і розваг в знайомих місцях, за заздалегідь спланованою схемою.

Лев

Левам зірки не радять упускати вдалий момент для старту. Якщо досі ви топталися на місці, це відмінний шанс знайти необхідну для успіху впевненість, свободу, самостійність, повернути життя на краще, відкрити для себе інші горизонти. Цей день створює умови для якісного стрибка, робить помітнішим прогрес, якого ви досягли в обраній сфері або в наполегливій роботі над собою. Але не поспішайте відмовлятися від отриманих навичок і прийомів, в майбутньому вони вас ще неодноразово виручать.

Діва

Дівам не варто пропускати вдалий день для демонстрації своїх талантів і умінь. Хороша форма сьогодні поєднується з везінням. Спрощується завдання знайти роботу, в тому числі, за кордоном або далеко від дому. Ви легко продемонструєте майстерність в окремій сфері або підтвердите заслужену репутацію майстра на всі руки. Досвід і кваліфікація допоможуть вам пройти тест, дадуть право стати вчителем або тренером.

Терези

Постарайтеся сьогодні уникнути конфліктних ситуацій в сімейному колі і в романтичних відносинах. Бережіть здоров'я, не варто перенапружуватися. Найкраще застосувати свою енергію для пошуку нових наукових істин.

Скорпіон

Скорпіонам не варто відкладати нагальні справи. Чим складніше завдання, тим більше підстав взятися за нього прямо з ранку. Бездоганно виконавши свої обов'язки, ви отримаєте подяку або винагороду. Проблему, що знаходиться поза зоною вашої компетенції, краще доручити професіоналу. Увечері не зустрічайте в багнети незвичайну поведінку друга або новий каприз партнера: вони і вам обіцяють певну вигоду.

Стрілець

Стрільцям не завадить вжити запобіжних заходів у зв'язку з грошима, речами, ресурсами і матеріальними цінностями. У цей день ризиковані придбання, зате вам може принести користь бувалий раритет. Не виключений інтерес до теми спадщини, старих боргів, податків. Можлива затримка платежу або доставки. Актуальна економія. Не варто вирушати в дорогу, починати навчальний цикл, оплачувати послуги.

Козоріг

Козороги можуть розкріпачитися і дозволити собі те, що останнім часом дозволяють рідко. Будь-які заняття сьогодні повинні приносити задоволення і не бути виснажливими. Це прекрасний день для відпочинку, помірних фізичних навантажень, шопінгу, косметичних процедур, відвідування спа-салону. Варто відмовитися від суворої дієти. Відповідний момент для розвитку любовних відносин, заснованих на романтиці і чуттєвості. Можливо, попутно вдасться вирішити ділове питання, але не варто робити його основою програми.

Водолій

Події цього дня вселяють у Водоліїв надію і дозволяють їм забути будь-які неприємності. Щоб позитиву було якомога більше, не прагніть прямо з понеділка повертатися до повсякденності, займіться більш надихаючими справами. Наприклад, зберіть друзів для обговорення сценарію майбутнього новорічного корпоративу. Якщо ви не можете залишити свої обов'язки і змушені твердо слідувати наміченому плану, не буксуйте на одному і тому ж місці, продумайте відповідний спосіб модернізації старого проєкту.

Риби

Сьогодні в поле зору Риб потраплять яскраві дрібниці, які наведуть їх на несподівані роздуми. Можливо, вас зацікавлять нестандартні деталі тексту, новини або повідомлення, новаторські медичні нюанси, не знайомі вам раніше тонкощі програмування або мережевого зв'язку. Нешаблонний хід думки може мати незаплановані наслідки — наприклад, ви налагодите корисні, але забуті дружні зв'язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 26 вересня 2021 — що обіцяють астрологи?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити