image
 |  0 28 Червня 2021 | 07:40

Гороскоп на 28 червня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

День підтримує в Овнах дух колективізму. Найкращі результати в роботі будуть досягнуті з тими, з ким напередодні довелося розділити цікаве хобі або приємний відпочинок. Однак на нові яскраві перемоги краще не розраховувати: події будуть розвиватися в руслі вчорашніх планів, але зберігати колишній активний темп стане складніше. Ближче до ночі не завадить розслабитися, послухати музику, пофантазувати.

Телець

Цей день Тельці проведуть під враженням вчорашніх подій. Аж до ночі їм буде важко змінити вектор мети, доведеться слідувати певним правилам. Може зберігатися контроль "зверху". Зате в них буде час розвинути починання, адаптуватися до нової обстановки або ролі. Перед сном їм корисно заглянути за рамки, задані моментом, і помріяти в позитивному ключі про те, що буде далі.

Близнюки

В атмосфері цієї доби Близнюкам неважко зберігати гарний настрій і ясно оцінювати перспективи. Є час завершити розмову, розвинути приятельські та професійні зв'язки, проаналізувати деталі новин. Справами, що вимагають концентрації уваги і самодисципліни, краще займатися вранці. Увечері логіку змінять привабливі фантазії, не варто будувати точні плани і про щось домовлятися.

Рак

Сьогодні колективне для Раків вище особистого — у всякому разі, саме до такої політики їх схиляють зірки. Чим сильніше зацікавлені Раки в своєму персональному ясному майбутньому, тим важливіше їм підтримувати соціальні зв'язки і тримати руку на пульсі подій. Протягом дня будуть переважати раціональні міркування, лише ближче до ночі вектор зміниться на емоційно-піднесений, творчий або духовний.

Лев

Левам аж до вечора належить дотримуватися умовності, триматися кордонів і рахуватися з чужими принципами. Якщо вони вчасно не прийняли (або порушили) правила гри, потік їх почуттів або сплеск ініціативи може бути заблокований. Свої успіхи їм розумніше оцінювати з урахуванням реальних можливостей, щоб не впасти в депресію. Бажана стриманість, волю таємним емоціям краще давати в самому кінці дня.

Діва

Сьогодні Діви пов'язані боргом, службовою дисципліною або рутинними турботами, змушені дотримуватися плану. Не виключено, що чекатиме ретельного завершення вчорашня справа або експеримент, який не можна кинути на півдорозі. Інтерес до завдання буде підтримувати його незвичайність і очевидна корисність. Деяким Дівам доведеться піклуватися про своє або чуже здоров'я, освоювати нові методи лікування.

Терези

Терези сьогодні прагнуть бути раціоналістами і реалістами, і це їм вдається. Вони зможуть аж до вечора зберігати вірність своїм головним планам і принципам, будуть дотримуватися зводу правил у коханні, дружбі, батьківстві, в професії, творчості та розвагах. Увечері слідувати системі стане складніше: посилиться залежність від самопочуття, емоційного фону, медичного або іншого обслуговування.

Скорпіон

Для Скорпіонів це не найкращий день, їх бажання обмежуються або зневажаються. Бар'єри можуть чекати їх в компанії друзів, на роботі або вдома. До того ж, багатьом Скорпіонам нелегко зберігати цілісність: переконання і мрії можуть тягнути їх в одну сторону, а миттєві нестандартні примхи в іншу. Положення почне змінюватися ближче до ночі, в цей час Скорпіонів відвідає натхнення або їм посміхнеться удача.

Стрілець

Сьогодні у Стрільців все йде по знайомому плану. Рух по накатаній колії зміцнить їх впевненість в собі (що корисно в будь-якому випадку), але також може створити в них ілюзію повної стійкості — що в ситуації, що склалася, не зовсім відповідає істині. Не виключено, що вже цього вечора Стрільці знову опиняться в полоні емоцій або перед невизначеною перспективою, що позбавляє їх ґрунту під ногами.

Козоріг

Сьогодні Козорогам краще не братися за нові справи і не змінювати коло спілкування. День дозволяє спокійно осмислювати новини і підтримувати корисні приятельські зв'язки. Добре займатися платіжними та медичними документами, службовою кореспонденцією, вникати в деталі комп'ютерних додатків, робити планові покупки. Задушевні бесіди з дружнім або романтичним відтінком доречніші пізнім вечором.

Водолій

Сьогодні Водолії вперто слідують своїм звичкам і принципам, через що ризикують залишитися одні. У багатьох представників знаку не буде виходу, так як цього владно зажадають поточні потреби (самопочуття, професійні плани, домашні справи). Можливо, вам доведеться дотримуватися дієти або обмежити контакти. Варто контролювати ситуацію ввечері: можливий зрив, наприклад, переїдання або вибух емоцій.

Риби

Рибам варто провести цей день на самоті, або не надто активно втручатися в хід подій. Починання сьогодні ведуть в глухий кут, а знайомі дії дають слабкий ефект. Краща допомога друзям — ваш дистанційний зв'язок з ними. В кінці дня можлива мить удачі, вас може відвідати натхнення, яскравий спогад або осяяння, вам варто вірити своїм відчуттям. Перед сном добре візуалізувати бажання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 27 червня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити