image
 |  0 29 Березня 2020 | 07:40

Гороскоп на 29 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 29 березня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам варто врахувати підвищену ймовірність дезінформації, пліток, дивних помилок в навігації. Можуть обдурити або пожартувати сусіди, попутники. Не виключено, що когось розіграєте і ви. Можливі загадкові або смішні повідомлення в месенджерах. Водночас, день підкаже вам оригінальні ідеї, їх явно варто взяти на замітку. Вийти із заплутаної ситуації допоможуть спритність і почуття гумору.

Телець

Сьогодні зірки радять Тельцям проявити обережність навіть у дрібницях, так як є ймовірність тимчасово залишитися без правильних орієнтирів. Не варто відразу вірити всьому, що ви чуєте. Небажані покупки. Не варто заводити знайомства і вірити чуткам. Можна довіритися іншим людям у випадковій ситуації, в якій ви нічого не втрачаєте. Вітається психологічна гнучкість, сприйнятливість.

Близнюки

Близнюкам не варто планувати на сьогодні знайомства, виступи, заяви. Незважаючи на досвід, в цю добу легко втратити пильність і потрапити в знайому пастку, опинитися в сумнівній ролі. Ви можете проявити забудькуватість і неуважність, невірно витлумачити чужі слова. Не варто давати обіцянки і поради, озвучувати свої плани. На переговори вам краще направити замість себе друга-посередника.

Рак

Ракам день принесе різноманітні враження, в яких їм буде не завжди легко розібратися. Якщо ви не вирушите в дорогу або в гості, то потік нових цікавих асоціацій вам забезпечать листи, книги, власні роздуми чи новини з віддалених регіонів. Серед марної, помилкової та розважальної інформації вам попадуться оригінальні підказки, що допомагають досягти мети обхідним шляхом.

Лев

Цей день Левам добре провести у легкій атмосфері неформального спілкування. Не все варто приймати серйозно. Частина відомостей виявиться порожніми плітками або туманними здогадками. Краще не будувати твердих планів на майбутнє, не давати прогнозів, не заводити постійних знайомств. Не час випитувати чужі таємниці і ділитися своїми. Інтригувати співрозмовника краще гумором і особистою харизмою, а не відвертістю.

Діва

Сьогодні Діви легко втрачають орієнтири, можуть стати жертвою дезінформації, розіграшу, маніпуляцій. Будь-який діалог загрожує взаємними помилками. Будь-які рішення ненадійні, можна постраждати від чужої нечесності або своїх же хитрощів. Ви можете уявити себе в неправдивому світлі або залучити не тих людей. Не найкращий момент для освідчень, довірчих бесід, співбесід, консультацій, домовленостей.

Терези

Цей день стимулює цікавість Терезів, дає їм привід для оновлення кола знайомств і розширення інтелектуальних горизонтів. Фоном будь-яких роздумів і повідомлень буде неясність. Нові перспективи сприятливі, але метушитися рано — наприклад, не варто утверджувати маршрут, навчальний план. Краще використовувати цю добу для вільного спілкування, обміну новинами, здогадками чи «сирими» ідеями.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам буде в нагоді відкритість новим ідеям і різноманітним контактам, але варто пам'ятати, що в цей день далеко не вся інформація заслуговує довіри. Велика ймовірність випадкових знайомств, помилкових осяянь. Мало надії отримати чесну відповідь або коректну консультацію. Можливі непорозуміння і невеликі ризики в поїздках. Зірки радять збирати відомості, але утримуватися від висновків.

Стрілець

Стрільцям зірки підказують, що цей день не підходить для чесної розмови. Багатослівність не означає щирості. Найчастіше доведеться спілкуватися натяками і жартами. Це не найкращий день для сімейних нарад, консультацій. У важливому діалозі бажано, щоб гарантією взаєморозуміння було не тільки ваше або чуже слово, але й інший фактор: присутність посередника, правильно складений договір.

Козоріг

Сьогодні Козорогам краще відмовитися від ідеї надавати послуги або просити допомоги. Буде непросто отримати інформаційну підтримку: навіть у дрібницях можливі помилки і непорозуміння. Це невідповідний час для налагодження зв'язку і з'ясування істини. Замість точних відомостей, вас можуть оточувати плітки, чутки, здогадки, жарти, непотрібні поради і альтернативні думки. Краще не відправляти важливі листи.

Водолій

Події цього дня запрошують Водоліїв до спілкування, але заважають вести його в потрібному їм режимі. Аж до ночі можливі проблеми з комунікаціями, моменти непорозуміння. Можливий обман або ухильна відповідь з боку об'єкта симпатій. Водолії-батьки зіткнуться з лукавством дітей. Не варто вести важливі переговори. Можна обговорювати попередні плани. Про почуття краще говорити з гумором.

Риби

Сьогодні Риби відчувають труднощі у будь-якому спілкуванні, включаючи сімейне. Можливі проблеми з чіткістю мислення і точністю формулювань, з вибором співрозмовника, джерела інформації або часу для розмови. Вас може підвести пам'ять, збити з пантелику стара ілюзія, гра емоцій, помилковий збіг. Часто змінюватиметься ваша або чужа думка. Зірки радять вибрати мовчання або мінімізувати контакти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 28 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити