image
 |  0 29 Травня 2020 | 07:40

Гороскоп на 29 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 29 травня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Першу половину дня Овни можуть провести без особливих турбот. А ось у другій половині дня додасться клопоту. З'явиться новий привід для розмов в будинку або на роботі. Темою для розмови може стати житло, сімейне питання, допомога по господарству. Уваги може зажадати служба, вихованець, ваше або чуже здоров'я. Ситуація може зажадати таємних маневрів, несподіваних витрат або застосування нових прийомів.

Телець

На початку дня Тельцям доведеться рахуватися з обстановкою в будинку, потребами сім'ї та близького оточення. У другій половині дня ситуація зміниться, але деякі пріоритети залишаться колишніми, наприклад, для батьків будуть в силі потреби дітей. Обставини почнуть працювати на вас, важливо швидше включитися в новий ритм подій. З'явиться відмінний привід для розмови і подальших активних дій.

Близнюки

Першу половину дня Близнюки мають право присвятити вільній творчості або приємному нічогонеробленню. У поточних справах очікується затишшя. У другій половині доби навколо знову завирує життя, з'являться новини і розумні ідеї. Зміститься фокус інтересів. Особисті примхи доведеться відкласти, бо у центрі уваги виявиться житлова, сімейна, господарська чи фінансова ситуація. Можливі нові витрати.

Рак

Ракам день принесе свіжі ідеї, нові маршрути і можливості. Відкриється новий канал для спілкування або виникне близька вам тема для розмови. У вас з'явиться право голосу або сильна потреба висловитися. Може намітитися смуга поїздок, контактів, інтенсивних тренінгів, детального інформаційного обміну. Особливе місце у вашому списку нових справ займуть зв'язки з друзями, соратниками, групою за інтересами.

Лев

Сьогодні Левам не варто включатися в потік подій з самого ранку. Першу половину дня вам краще провести у своєму особистому режимі, відповідно до настрою та самопочуття. Другу половину доби бажано присвятити поточним справам: в них напевно будуть дрібні, але істотні зміни. Не завадить заново вивчити всю супутню для них оновлену інформацію, особливо, господарську, медичну та фінансову.

Діва

Дівам варто провести ранок далеко від суєти, а будь-які дії планувати на другу половину дня. В цей час у вас з'явиться енергія, загостриться чуття, підвищиться спритність у маневрах і готовність до конкуренції. Прийдуть новини від друзів і рідні, з віддалених територій. Зросте ваша товариськість, обізнаність, здатність до навчання, красномовство. Ви підхопите або згенеруєте самі оригінальну ідею.

Терези

Для Терезів цей день розпочнеться позитивно, але повернути вчорашню безтурботну атмосферу так і не вдасться. У першій половині доби вам краще плисти за течією, а в другій налаштуватися на вимушені клопоти. Успіх почне залежати від уваги до дрібниць, у тому числі, готовності вникати в практичні нюанси корисних нововведень. Не варто пропускати нові деталі в інструкціях, рецептах, описах, діагнозах.

Скорпіон

Скорпіони можуть використовувати цю добу для починань. Не варто відкладати крок, пов'язаний зі спілкуванням або інформаційним пошуком. Відповідний момент для від'їзду, початку переговорів або навчання. Ви можете підключити до своїх справ дружні зв'язки або самі виступити в інтересах своїх друзів. Прискорити хід подій допоможе ваша інтуїція. Якщо відчуваєте, що все готово, можна відразу переходити до дії.

Стрілець

Ранок Стрільці можуть провести у «вільному польоті», але у другій половині дня їм доведеться конкретизувати свої плани і цілі. Настане відповідний момент для впровадження корисних нововведень, наприклад, нових методів лікування. Буде потрібна скрупульозність, гнучкість, спритність, частка хитрощів, а також надійна допомога. Стрільцям-босам знадобляться віддані підлеглі, а Стрільцям-фахівцям толкові асистенти.

Козоріг

Козорогам день обіцяє новини від партнерів, нові пропозиції. Можливий діалог з клієнтом або учнем, розмова з родичем або співвітчизником. Слушний момент для налагодження контакту з іноземцями, обговорення деталей подорожі, лікувального, дослідницького або навчального процесу. Починаючи переговори, варто враховувати, що вони можуть затягнутися або незабаром вимагати другого раунду.

Водолій

Водоліям аж до ночі доведеться підлаштовуватися до ходу подій. На початку дня краще орієнтуватися на загальну атмосферу: на хід гри, настрій публіки або улюблених людей. Друга половина дня підходить для скрупульозної детальної роботи: лікування, досліджень, тестування. Вона підходить для рутинних занять і практичних інновацій, для занурення в побутові, медичні або технологічні тонкощі.

Риби

Вранці Рибам зірки радять займатися виключно дрібницями. Нова інформація надійде в другій половині дня. Вам доведеться прислухатися до порад і натяків родичів, коментарів друзів, пропозицій партнерів, відгуків клієнтів, прохання дітей. Ваша реакція додасть діалогу гостроту. Важливо знати міру в різких запереченнях та уїдливій критиці, щоб не створювати підґрунтя для сварок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 28 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити