image
 |  0 29 Вересня 2020 | 07:40

Гороскоп на 29 Вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 29 Вересня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овни стануть менш активними. У Овнів з невичерпною енергією звузиться поле дій, або їм доведеться приховувати свої маневри. Спонтанним поривам завадить чутливість або обережність, що диктується досвідом. На хід справ вплинуть таємні обставини і деталі минулого. Удача прийде завдяки підготовленому ґрунту: закритому боргу, принесеній раніше жертві, завбачливо укріплених тилів.

Телець

Для Тельців сьогоднішні повороти долі вдалі, бо відповідають їх оригінальним бажанням і допомагають реалізовувати їх старі мрії. Аж до ночі буде добре працювати ваша особиста інтуїція або чуття ваших друзів. Несподівано (або очікувано) прийде допомога від впливових однодумців і офіційних інстанцій. Варто користуватися моментом, оскільки незабаром цей канал буде закритий або модифікований.

Близнюки

Сьогодні Близнюки в полоні професійного боргу або інших зобов'язань. Не найкращий момент для веселих розваг і спонтанних оновлень. Зірки радять тимчасово відкласти нові плани, зайнятися завершенням справ, які залишилися, і пов'язаними з ними неминучими бюрократичними нюансами. Можливо, вам доведеться відвідати колишнє місце роботи або архів, поговорити з колишнім начальником, куратором, колегою.

Рак

Сьогодні зірки радять Ракам не захоплюватися новомодними екстравагантними напрямками і в будь-якій справі керуватися знайомими ідеалами. Багато раків виберуть цей шлях інтуїтивно, зробивши своїм орієнтиром стару перевірену систему цінностей. Вірність стане вашою найкращою опорою: запорукою стабільного психологічного стану, гарантією підтримки від потрібних людей або інстанцій вдома і за кордоном.

Лев

Сьогодні зірки не радять Левам автоматично пригнічувати свою недовірливість і підозрілість: почасти, ці якості корисні, а обережність виправдана. Ви почуватиметеся спокійніше, якщо зайвий раз перевірите міцність захисних бар'єрів або переконаєтеся в тому, що вас не обманюють. Не варто чекати в цю добу фізичної бадьорості і душевного підйому, можлива слабкість або сентиментальність.

Діва

Сьогодні Дівам доведеться зробити ставку на емоційну або духовно-ідейну гармонію зі своїм оточенням. Вона буде цінна подвійно, якщо відсутня згода в інших питаннях, наприклад, побутових, фінансових або ділових. Вам буде простіше вгадувати бажання свого партнера, налаштовуватися на співрозмовника або орієнтуватися у звичках своїх клієнтів, перебуваючи на їх душевній хвилі і розділяючи їх погляди.

Терези

Сьогодні зірки радять Терезам вибирати таємну або відокремлену роботу з мінімальним фізичним навантаженням і правом на анонімність. Розваги, починання, публічні виступи та інші активні заходи бажано відкласти. Для успіху в цю добу може знадобитися проникливість, знання старих правил, спокій, здатність до турботи і співчуття. Можливі нездужання з неясними симптомами.

Скорпіон

Сьогодні настрій Скорпіонів гармонує з вимогами моменту і правилами, яких потрібно дотримуватися. Багато рекомендацій будуть виконуватися вами інтуїтивно, за звичкою або в силу досвіду. Ви будете згодні з більшістю обмежень (особливо, якщо обпеклися на оновленнях). Буде захищене ваше право на чутливість і інтимність. Хороший день для спокійного відпочинку, усамітненої творчості.

Стрілець

Стрільців цей день зробить вразливими і недовірливими. Можливий тимчасовий спад активності. По можливості, зірки радять залишитися вдома або в місці перебування, відмовитися від поїздок, починань і інтенсивних зовнішніх контактів. Непоганий час для кабінетної роботи, відокремлених досліджень, підбивання підсумків. Можливий підвищений інтерес до минулого: генеалогії, історії, скарбів, духовних коренів.

Козоріг

Для Козорогів це день «запланованих несподіванок». Багато Козорогів незворушно приймуть подарунок долі, бо передбачали або частково самі організовували його. Позитивні сторони дня — спокій і захищеність. Небезпека може критися у вашій звичці піддаватися зневірі через спогади, навіяні минулим. Намагайтеся частіше згадувати хороші моменти і закривати вже не актуальні сторінки.

Водолій

Сьогодні Водоліям краще у всьому зайняти обережну позицію, а в побуті і фінансових справах бути ощадливішими. У будь-якій ситуації краще зробити вибір на користь паузи — наприклад, відкласти необов'язкову покупку або взяти час для підготовки до зустрічі. День може пробудити інтуїцію, пам'ять про минуле, сентиментальність, інтерес до запасів. Можливі несподівані, але не випадкові знахідки забутих речей.

Риби

Сьогодні Риби інтуїтивно тримаються в потрібних межах і вибирають для себе оптимальну лінію поведінки. Багато риб віддадуть перевагу використовувати в якості візитної картки непомітність, пасивність, мовчання, відсутність. Завдяки вмінню відчути момент, вам вдасться отримати якісь подарунки від минулого. А ось планувати майбутнє небажано: ви будете спиратися на застарілі правила і принципи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 28 Вересня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити