image
 |  4 30 Грудня 2020 | 07:40

Гороскоп на 30 грудня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 30 грудня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнів чекають короткі наради на "гарячі" теми, активні домашні клопоти або термінові справи на роботі. Виконання будь-якого з цих завдань утруднене, так як день відзначений зростаючою нервозністю, суперечками і вибухами емоцій. Багато Овнів стануть навмисними або ненавмисними подразниками для свого оточення. Проваляться спроби дипломатії. Неврівноваженість загрожує сварками, травмами і стресами.

Телець

Сьогодні зірки радять Тельцям посилити технічні запобіжні заходи в дорозі, а також приготуватися до неминучого кипіння пристрастей у своєму близькому оточенні. День загострює старі розбіжності, підвищує емоційність і імпульсивність, підігріває дратівливість і нетерпіння, створює приводи для суперечок і суєти. Не варто сподіватися на мирне вирішення проблем, краще намагатися їх не допускати.

Близнюки

Близнюків зірки попереджають, що сьогодні будь-яке їх слово і дія може мати негативний ефект і вести до неприємних наслідків: стресу, травми, фатальної помилки, прикрої втрати, псування речей, відбирання ресурсів. У будь-якій справі вам доведеться ризикувати і чимось жертвувати. Втручання друзів лише додасть проблем. Не найкращий день для обміну запрошеннями та привітаннями, передсвяткового шопінгу.

Рак

Сьогодні Ракам не варто розраховувати на мирну обстановку, чуже прийняття і зустрічну згоду. У цю добу легко зіткнутися з критикою, провокацією, з явною неприязню або прихованим тиском. Особисті та ділові контакти зіпсують ревнощі або злопам'ятність. Не варто вести переговори і з'ясовувати стосунки. Спроба діалогу може відняти у вас багато вербальної або фізичної енергії, довести до стресу.

Лев

У цю добу Левам важко підтримувати себе в приємному передсвятковому тонусі. Збіг подій може виявитися не дуже вдалим, зіпсувати їм настрій або створити проблеми із самопочуттям. Можливо, замість традиційних новорічних тем і свіжих новин вам доведеться обговорити нудні або тривожні теми, зайнятися вивченням документу або прибиранням будинку, відвідати лікаря або зробити термінову поїздку.

Діва

У Дів сьогодні є привід для роздратування і занепокоєння. Може вимагатися ремонт, ліквідація загрози, виправлення помилки. Аж до ночі ймовірні суперечки, екстрені клопоти, проблеми з технікою і зв'язком, неприємні розмови на підвищених тонах з другом, дитиною, колегою або домочадцем. Не надто гладко пройде поїздка, експеримент, сімейна нарада, службова нарада, колективні збори.

Терези

Для Терезів це не найкомфортніший день. Багато представників знаку виявляться в лещатах службового обов'язку або сімейних обставин. Неспокійна доба чекає Терезів, які керують власним бізнесом. Чимало енергії піде на обговорення злободенних питань, відбивання словесних та інших атак, суперечки з партнерами, батьками або начальством (особливо, якщо вже упущений вдалий момент для мирної дипломатії).

Скорпіон

У найскладніші і гострі моменти цього дня Скорпіонів вбереже чуття. Також, їх виручить звичка і не підведе пам'ять. Може допомогти освіта, досвід комунікацій, навчання, пошуків, подорожей. Варто активніше користуватися цими "інструментами", так як обстановка сьогодні недружня. Можливі обриви зв'язку, технічні збої, дорожні пригоди, конфлікти з попутниками, іноземцями або чужинцями.

Стрілець

Сьогодні зірки радять Стрільцям посилити запобіжні заходи, бути обачнішими у фінансових питаннях, не ризикувати без потреби в справах, спорті або в грі. Розмови будуть крутитися навколо складних тем, легко зачепити чиєсь персональне хворе місце або розворушити «осине гніздо». Це не найкращий день для любові, а також для вирішення проблем, пов'язаних із загальними активами, боргами та податками.

Козоріг

Сьогодні Козорогам не варто вступати в суперечку або іншим чином напрошуватися на неприємності. Це день "бумерангів", які наполегливо летять у ваш бік. У будь-якому зіткненні саме ви опинитеся вразливою стороною. Велика ймовірність стати жертвою своєї злопам'ятності або іншої негативної емоції, отримати травму в сутичці. Краще відмовитися від переговорів і суперництва, не відповідати на провокації.

Водолій

Сьогодні Водоліям доведеться займатися рутиною або здоров'ям. День може пройти в турботах, суєті, суперечках, приватних бесідах, конфліктах з колегами, підлеглими, персоналом, представниками сервісів. Навантаження можуть відбитися на самопочутті. Можливі дрібні травми, підвищена сприйнятливість до подразників і болю. Темою для розмов або приводом для клопоту можуть стати хронічні захворювання.

Риби

Сьогодні Риб виручає фантазія або тонке чуття. Навіть в складних умовах є шанс на удачу (або мінімум збитку). Не буде марним пошук і безплідною суперечка. Але все ж день непростий і конструктивний результат під питанням. Можна використовувати його для тренувань і репетицій, але при цьому не завадить підстраховка. Варто відкласти нове знайомство, побачення, мирне починання, довірливу розмову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 29 грудня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити