image
 |  2 30 Листопада 2020 | 07:40

Гороскоп на 30 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 30 листопада 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні Овнам краще направити свою енергію в роз'їзди або спілкування. Не варто стримувати цікавість, відмовляти собі в невеликих пригодах і коротких відхиленнях від основного маршруту. День обіцяє яскравий калейдоскоп вражень і контактів, кількість яких часом буде перевищувати якість, зате допоможе вам розширити кругозір. Частина відомостей виявиться сумнівною і потребуватиме перевірки.

Телець

Сьогодні зірки радять Тельцям більше спілкуватися з людьми у вільному форматі, так як головний капітал зараз — інформація і зв'язки. Не варто боротися за права і привілеї, що втрачають силу. Краще призупинити на кілька тижнів всі колишні великі плани, не робити вкладень і стежити за новинами. Не час оцінювати рентабельність проєктів, в будь-якому плані слід залишити люфт для майбутніх сюрпризів.

Близнюки

Близнюкам сьогодні доведеться поєднувати в своїх маневрах активність і обережність. Для персональної ініціативи день невдалий. Він допоможе налагодити співпрацю на майбутнє, або створити для нього передумови. Найкраще робити це через друзів — наприклад, соратників по новому популярному хобі. Не варто захоплюватися мріями про майбутнє: в цю добу легко опинитися в тумані помилкових мислеобразів минулого.

Рак

Ракам краще не планувати на цей день монотонні заняття і серйозні розмови. Він підсилює тягу до різноманітності, пробуджує цікавість. Також, він перешкоджає незалежності, в будь-якій справі буде потрібен помічник або компанія. Вітаються прогулянки, поїздки, розминки. Актуальні експрес-послуги. Не гнівайтеся, якщо втягнуті в чужі справи: допомагаючи іншим, можна побічно переслідувати свої особисті цілі.

Лев

Сьогодні зірки радять Левам дозволити собі більше свободи: обставини дня розташовують саме до цього. Якщо вас гнітила домашня атмосфера або засмучувала самотність, вам здасться подарунком небес повсякденна офісна суєта або термінове відрядження. Однак не виключено, що навіть у вільній обстановці ви не зможете розслабитися повністю і вас будуть переслідувати неприємні думки.

Діва

Сьогодні Дівам краще зробити ставку на товариськість, тямущість і мобільність. Ці якості стануть вирішальними, якщо ви хочете швидко подолати кризу, сподіваєтеся влаштуватися на іншу роботу або почати кар'єру в нових умовах. До кмітливості, комунікабельності і легкості на підйом варто додати демократичні погляди і доброзичливі манери. Мінусом до образу будуть менторство і консерватизм.

Терези

Сьогодні зовнішні умови складаються для Терезів непогано, але їх може підвести власний настрій. Не в повну силу будуть використані ділові, технічні, комунікаційні, фінансові можливості. Якщо ви в хорошій формі, можна використовувати цей день для розширення горизонтів: коротких поїздок, дрібних розвідувальних операцій, екскурсій, легких тренінгів, підтримки перспективного партнерства.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні варто зробити акцент на нескладних корисних тренінгах. Добре відпрацьовувати окремі прийоми спілкування, водіння, бою, орієнтування, швидкого реагування, дресирування, інструментальної майстерності. Якщо останні місяці ви провели не даремно, ризиковані трюки будуть даватися легко. Умовна смерть від руки умовного ворога вкаже на недоробки, їх краще усунути найближчим часом.

Стрілець

Стрільців день запрошує до спілкування, але заважає розвивати серйозні теми. Замість довірчої бесіди про життєво важливе, вам можуть запропонувати формат легкої балаканини, гру або обговорення миттєвих проблем замість стратегічних планів. Зірки радять підтримати розмову і не поспішати: мусувати минуле вже безглуздо, а будувати плани поки рано. На багатьох темах ви зараз зациклені за інерцією.

Козоріг

Від Козорогів цей день вимагає вміння не зациклюватися на довгострокових стратегіях, діяти тут і зараз. Краще відкласти планування, глибокий аналіз, серйозну розмову і заняття, в яких потрібна акуратність. Відповідний момент для короткого відрядження. Може стати важлива персона помічника, водія, лікаря, тренера. Якщо у вас є тварини, не варто обмежувати їх активність і грайливість.

Водолій

Сьогодні Водоліїв порадують ознаки свободи і легкості. Вони можуть стати особливо виразними в заняттях, пов'язаних з фізичною та інтелектуальною активністю — наприклад, в іграх, ділових переговорах, спортивних тренуваннях, подорожах, при керуванні автомобілем або іншим транспортним засобом. Деякі таланти і здібності у вас незабаром буде шанс застосувати на законній регулярній основі.

Риби

У цей день Риб підводить їх неуважність, недовірливість або схильність до ілюзій (наприклад, неадекватна самооцінка). Також, причиною невдач або скромних результатів може бути лінь, фізична слабкість. Це не найкращий день для важливих починань, офіційних контактів і для обговорення речей, які ви приймаєте близько до серця. У будь-якій справі слід заздалегідь зробити поправку на спотворення і перешкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 29 листопада 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити