image
 |  0 31 Жовтня 2020 | 07:40

Гороскоп на 31 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 31 жовтня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні зірки акцентують увагу Овнів на фінансових і податкових оновленнях. А також на конкретних людях, від яких залежить зараз їх добробут (наприклад, на позиції свого партнера, покупця, інвестора, постачальника або ділового посередника). Якщо бюджетом керуєте ви самі, вам необхідно стати практичнішими. День може принести вам матеріальний сюрприз, знахідку, перегляд угоди.

Телець

Тельців чекає поворотний момент у відносинах, переговорах, у шлюбі, дружбі, професійному контракті. Багато Тельців (особливо, квітневі) зможуть заявити про себе, але не завжди будуть вірно розуміти справжній стан справ. За хвилюванням і новизною моменту бажано бачити «другий план» ситуації, її приховані пастки і побічні ефекти. Наприклад, претендуючи на роль новатора, важливо не уславитися фріком.

Близнюки

Сьогодні зірки радять Близнюкам стежити за перебігом подій, але не намагатися на них впливати. Не варто терміново висловлювати свою думку або вживати заходів. Деякі аспекти ситуації будуть надмірно загострені або спотворені. Сюрпризи цього дня можуть відбитися на вашому побуті, накопиченнях, вкладеннях в майбутнє, а також на дружніх відносинах, на фінансуванні експериментів, подорожей, колективних планів.

Рак

Події дня допоможуть Ракам уточнити матеріальні та професійні плани на майбутнє (у тому числі, пов'язані з потребами дітей). Привід може дати резонансне соціальне явище або більш особистий момент — наприклад, унікальна ситуація в житті друга або нетиповий момент в історії вашої групи. Якщо ви потребуєте друзів, варто нагадати їм про себе, використовуючи незвичайність і специфічність обставин.

Лев

Сьогодні зірки радять Левам стежити за поточними змінами в сферах, пов'язаних з їх професією, кар'єрою, житлом і матеріальним становищем. Важливо відрізняти відхідні тенденції, яким все ще доводиться слідувати, від нових, які увійдуть в силу в близькому майбутньому. Невірна розстановка пріоритетів відкине вас назад, замість очікуваного прогресу. Зокрема, вам варто правильно вибирати друзів.

Діва

Сьогодні Діви повернуть собі рівновагу і потрібні орієнтири. Поточні ділові та матеріальні проблеми навряд чи будуть усунені відразу, але ви знову знайдете моральні опори — наприклад, віру в дружбу або обгрунтовану надію на кінцевий успіх. Вас підтримають ваші друзі або наставники. При цьому не зіграє особливої ролі фізична дистанція: однодумці можуть перебувати за тисячі кілометрів від вас.

Терези

Сьогодні Терези зіткнуться з неординарним моментом у фінансових, податкових, кредитних, страхових, спадкових справах. Можуть стати проблемою дружні неформальні договори і платежі, подарунки. Потрібна пильність, якщо порушені стратегічні володіння і ресурси. Уваги заслуговують фінальні процедури: закриття рахунку, підтвердження банкрутства, ліквідація майна, остаточне погашення боргу.

Скорпіон

Цей день важливий для репутації Скорпіонів, їх іміджу або самооцінки. Багатьом представникам знаку він допоможе визначитися з майбутнім колом друзів, клієнтів і партнерів, вибором нового оточення або аудиторії. Розвиток відносин сьогодні малопередбачуваний, чужа незвичайна поведінка здатна викликати у вас питання, хвилювання і несподівану реакцію. Не варто поспішати з відповіддю на нестандартну пропозицію.

Стрілець

Стрільцям пора віддати данину прогресу і духу часу в повсякденних справах. Сьогодні краще планові оновлення. У спонтанних нововведеннях підведе екстравагантність або недбалість. Краще відмовитися від покупки новітніх ліків або обладнання, не брати в штат «дивних» нових людей. Можливі сюрпризи від домашніх вихованців, особливо проблемні випадкові підопічні від друзів або з вулиці.

Козоріг

Сьогодні Козороги можуть розраховувати як на несподіване везіння, так і на удачу в запланованих оновленнях. Але зірки радять прискіпливіше розглядати будь-який "подарунок долі": в ньому буде вада або специфічна особливість. День може принести несподівані смаки, дивні захоплення, оригінальні творчі знахідки. Батькам-Козорогам варто уважніше стежити за дітьми, їх друзями та іграми.

Водолій

Водолії проведуть день не зовсім звично. Сюрприз або знахідка не виключені у власному будинку, на батьківщині, у родині, серед близьких друзів, в звичному меню або розпорядку. Добра половина Водоліїв сама підготує дивовижне відкриття або сюрприз своєму оточенню. Зірки попереджають, що ефект від вашого жесту важко вгадати заздалегідь: комусь ваші звички і смаки здадуться надмірно екстравагантними.

Риби

День підкаже Рибам нестандартний, але дієвий хід. У складній ситуації прийде допомога від друзів, і не лише: знахідка або рятівна страховка чекає в найнесподіваніших місцях. Випадкові на вигляд зустрічі закономірні і доленосні. Зірки попереджають, що не всі поради і думки в цю добу етичні. Увагу може привернути магічний ритуал, незвичайний канал доходу, одіозна магнетична особистість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 30 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити