image
 |  2 8 Вересня 2021 | 15:46

Готовий відповідати на критику, але лише конструктивну, - Ігор Пальонка

Готовий відповідати на критику, але лише конструктивну, - так мер Володимира-Волинського відповів на питання про атаку ботів у соцмережах, котра спрямована на нього та його першого заступника.

Про це інформує сайт міської ради.

– Я готовий конструктивно працювати із кожним, тому якщо житель громади має слушні зауваження та пропозиції щодо діяльності міського голови, заступників чи міської ради загалом, він може прийти до мене особисто у кабінет, аби поспілкуватись і знайти можливі шляхи виходу з цієї ситуації. Звичайно, так зване хейтерство у соцмережах аж ніяк не тішить, тим паче, що після виборів минуло не так багато часу. За цих дев’ять місяців відбулось багато процесів, в ході яких налагоджувалась робота нового складу міськвиконкому. Я стараюсь виконувати свою роботу по совісті, викладаючись на повну, об’єдную навколо себе небайдужих людей, котрі щиро прагнуть поліпшити місто і громаду. Тому готовий відповідати на критику, але лише конструктивну, - зазначив Ігор Пальонка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку досі не знайшли чоловіка, який зник безвісти (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити