image
 |  7 8 Червня 2022 | 08:48

Гра у Кардіфі: за один крок до ЧС 2022

5 червня останній квиток на Мундіаль-2022 дістався команді Уельсу з рахунком 1:0 у грі проти збірної України. Так звані “дракони” вдруге здобули шанс позмагатися у фінальній частині Чемпіонату Світу

Перебіг подій на Кардіф Сіті

Команда України розпочала матч дуже жваво, проте талановитий голкіпер Вейн Геннессі відбивав атаки кожного разу. Він зумів відбити удар Яремчука по нижньому куту воріт, а пізніше лівий нижній кут намагався пробити і Олександр Зінченко. Але Геннессі і на цей раз врятував ситуацию.

35 хвилина матчу відзначилась штрафним у виконанні Гарета Бейла: м’яч зачепив Ярмоленка та потрапив у сітку до Бущана.

"Дракони" після перерви з усіх сил намагалися підвищити свій результат. Проте синьо-жовті не давали їм шансів. Декілька разів усі завмерали в очікуванні на гол. Миколенку вдалось прострелити низом на Циганкова, а тому в свою чергу. Проте Яремчуку, щоб добити, не вдалось потрапити у сітку. В другий раз Малиновський зненацька для Геннессі запустив м’яч у правий нижній кут воріт. Але той пролетів біля стійки.

Ближче до кінця гри свою майстерність продемонстрував Георгій Бущан, відбивши удари Джонсона та Бейла. Останній шанс у синьо-жовтих був під час додаткового, компенсованого часу. Хоча Ярмоленку і вдалось взяти на себе гру, траєкторія польоту м’яча виявилась неточною.

Можна сказати, що збірна України мінімально поступилася у цьому матчі, проте ー програла. Ось так “дракони” стали останньою командою у Європі, яка отримала квиток на Мундіаль-2022.

Прогнози букмекерів

Після справжнього дива у Глазго від збірної України, букмекери почали ставити на перемогу саме синьо-жовтих. Перемога над шотландцями показала, що ситуація в Україні змусила весь світ недооцінювати форму команди.

Явного фавориту у прогнозах не було, тим не менш більшість ставок було на перемогу українців. Пізніше коефіцієнти зрівнялись, в середньому ставили:

ー 2,8 на перемогу України,

ー 2,8 на перемогу Уельсу,

ー 3,1 на нічию.

Проаналізувавши роботу багатьох букмекерських контор, можна з упевненістю сказати, що Melbet надає найточніші прогнози. Яскравим прикладом став саме цей матч.

Найзручніший спосіб заробити, насолоджуючись улюбленим спортом ー скачати додаток Мелбет на сторінці https://meta.ua/bookmakers/melbet/android/ на свій смартфон. Завдяки цьому софту є можливість дивитися онлайн-трансляції матчів, реєструватися в один клік, спілкуватися у чатах та ще багато іншого. І це все завжди у кишені в телефоні ー зручно та прибутково.

Насолоджуйтесь спортивними подіями з вигодою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити