image
 |  0 17 Червня 2018 | 12:55

Грались і вчилися безпеці: у Луцьку провели грандіозний квест для дітей (ФОТО)

Capa Kids Qvest – таку назву мав захід, який відбувся сьогодні в Луцьку на базі Академії КАПА, що по вулиці Дубнівській.
Про це 17 червня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомила Патрульна поліція Волинської області.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Організатори мали на меті не просто гратись з дітьми, а й зробити проведення часу тут максимально корисним і цікавим.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Гасло квесту відповідне – «Учись безпеці граючись».
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Станіслав Смілий, тренер бойового мистецтва капоейра, наголосив, що цей квест – перший великий захід Академій КАПА, і схожі заходи відбуватимуться в усіх районах міста. Також він подякував батькам, які в недільний ранок привели дітей на захоплюючий квест, під час якого не просто розважались, а навчались і поглиблювали знання.
Під час канікул потрібно не лише їсти і спати, а й проводити час на свіжому повітрі, займатись спортом, а головне – бути активними і дотримуватись правил безпеки, як особистої, так і на дорозі, бо живемо у складний час, - сказав тренер.

Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Майже сотню дітей розділили в команди, кожна з яких проходила 9 етапів квесту. Учасники відповідали на питання про правила дорожнього руху, виконували логічні завдання, вчились діяти, коли їх провокують, наприклад, піти з незнайомцем в його автомобіль за круасан чи цукерку.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Також вони висловлювались про свої права та обов’язки, вчились розуміти, що безпечно робити, а що ні, виховували командний дух.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Ті, хто проходив усі етапи, могли займатись з аніматорами чи взяти участь у кількох майстер-класах, серед яких традиційний – виготовлення флікерів.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Діти залюбки фотографувались у патрульному автомобілі, який сьогодні був прикрашений святковими кульками.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Опісля всі учасники отримали подарунки: іграшки, круасани від ТЕРЕМНО, морозиво від ЛІМО, солодку воду, а переможці – тортики. Команда, яка здобула перше місце, виграла також абонемент на місячне безкоштовне відвідування занять з капоейри.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Завершилось свято майстерним виступом з капоейри, який викликав справжній захват присутніх.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.До душі припав захід і дорослим.
Цікаво було спостерігати, як діти логічно мислять, виконують завдання, хвилюються за цілу команду, а не лише за себе. Деякі завдання були нелегкими, але діти чудово впорались. Завдяки такому формату вони точно засвоять основні правила безпеки, - поділився батько 4-річного Антона Юрій.

Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Організатори та партнери заходу: Академія КАПА , Патрульна поліція Волинської області, Факультет педагогічної освіти та соціальної роботи, Молодіжний центр Волині, ЛІМО, Дмитрук, Агенція свят Ендорфін, NLL PROMO GROUP - події Луцька, ТЕРЕМНО ХЛІБ, Tor-ba, Програма ПОЛіС.
Світлина від Патрульна поліція Волинської області.Патрульна поліція Волині дякує за чудову організацію свята друзям і партнерам – до нових зустрічей!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити